Bude z toho něco?

1242
24.11.12 11:16

bude z toho něco?

Ahoj holky od včerejší noci (po sexu :oops: ) mám jakoby silne menstruační bolesti, nepomohla ani horká vana, ale nejsou křížové, jen od boku do boku, ale co chvíli, a taky chodím pořád se čistit, no porodní bolesti to určitě ještě nejsou, ale mohlo by se to z toho rozjet? co myslíte? Ptám se protože přítel ma jit ve 12odpoledne pryč a vrátil by se až v noci, tak jestli ho nechat jít, a nebo raději at už je doma, myslíte že by mohli poslíci trvat tak dlouho? asi od 10večera, s tím že mi to dovolilo spát celkem jen asi 2 hodky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
24.11.12 11:19

@kalomi Mohlo a nemuselo, to ti nikdo na 100% neřekne. Každopádně bych přítele ale odejít nenechala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 11:22

Já vím že to nikdo neví, jen jestli ma s tim někdo skušenosti, že to třeba taky měl tak a jak to potom dopadlo ;) :think:
aspon si při čtení přijdu na jiné myšlenky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.12 11:24

@kalomi Držim pěsti, ať je to ono :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.11.12 11:27

@kalomi křížové být ani nemusí a jestli nepomohla ani horká vana, tak ať je přítel radši doma. Zkoušela sis měřit intervaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
24.11.12 11:30

Jsou pravidelné? Po kolika minutách? Máš nějaké pokyny z porodnice kdy jet? ;)

Příteli bych řekla, at´to zváží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.11.12 11:33

Ahoj, moje zkušenost - v sobotu od rána lehké bolesti, moc nezesilovaly, ale večer byly pravidelné po 6 minutách. Porodila jsem až za týden v pátek a „poslíčci“ celý týden prakticky nonstop po těch 6 - 30 minutách. Šílenost :zed: Ale jak mi řekla tenkrát Dr. v porodnictví člověk nikdy neví, může se to rozjet rychle a bez jakéhokoliv dřívějšího náznaku a nebo se to může táhnout jako v mém případě. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 11:40

@Martikov no právě já nechci byt histerka,
Intervaly mam asi cca co 5 minut, ale to se maly vždycky hodně vzpřímí, ztvrdne mi břicho na jedne straně jde mi křeč až do podbříšku no a pak se to zase sklidní, břicho se uklidní a u toho někdy kopne.
Dr. říkal že už je vše připravené, X/1 a že porod bude rychly, ale byla sem u něho ve čtvtek, tak říkal že se ještě příští čtvrtek zase uvidíme. Ale když to začalo po sexu, a víte co se říka, že ten porod vyvolává, no nic ted už musím jen počkat jak se to vyvrbí, ale holky pište svoje skušenosti, aspon mam co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
24.11.12 11:42

@kalomi a co zkusit zavolat do porodnice, jestli máš jet?

@Martikov to je teda hrozné :roll: člověk asi opravdu nikdy neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.11.12 11:48

Jestli je máš pravidelně co 5minut tak bych asi na nic nečekala a radši jela ;) Já si druhý porod spletla s poslíčkama, taky ta bolest nebyla nijak silná a přijela jsem do porodnice na 5cm, malý byl venku hodinu po příjezdu.
Tak držím palce ať je to ono a máš to taky rychlé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.11.12 11:53

Já bych přítele už nikam nepouštěla a spíš si udělala výlet do porodnice, nic horšího než že Tě pošlou domů se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.11.12 11:58

Mohlo a nemuselo. Jestli už chceš rodit, pošli ho pryč - tím tomu určitě pomůžeš. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.11.12 11:59

@kalomi doktory v tomhle moc neposlouchej, ono se to může změnit během minuty, takže jeho „příští čtvrtek se uvidíme“ bych vůbec nebrala v potaz :)
Já bych si šla dát ještě vanu a uvidíš, co se bude dít, pokud to nepřestane, pro jistotu bych si udělala výlet do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.11.12 12:01

@rejžička s tím naprosto souhlasím, zákon schválnosti taky znám :D Přítel měsíc před porodem radši omezil i svoje pivko k obědu, kdybychom náhodou museli jet do porodnice, ale den před termínem porodu se naskytla příležitost a jelikož mi bylo skvěle, tak si dal s přítelem mé mamky pár panáků…3 hodiny nato jsme odjížděli do porodnice, protože mi začla odtíkat plodovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 12:07

Jojo, zákon schválnosti :lol:
ono to je pořád stejné, jdu ted do vany, říkal že ještě hodku počká, tak uvidím, bud se to rozjede nebo ne.
ale teda raději bych už šla než tohle snášet ještě týden dva?,
Mě drží doma to, že nemáme auto a mam syna, takže bysme ho museli zanést mým rodičům a pak do porodnice hromadnou dopravou, no uvidím po vaně. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí