Bude z toho něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
24.11.12 12:08

Mě taky trošičku pobolívalo břicho, vůbec jsem nevěděla jestli je to ono nebo ne. Nebyla jsem si jistá, tak jsme raději jeli a ten večer jsem porodila :) Raději bych jela, ať je jistota. Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.11.12 12:10
@Verca1989 píše:
@rejžička s tím naprosto souhlasím, zákon schválnosti taky znám :D Přítel měsíc před porodem radši omezil i svoje pivko k obědu, kdybychom náhodou museli jet do porodnice, ale den před termínem porodu se naskytla příležitost a jelikož mi bylo skvěle, tak si dal s přítelem mé mamky pár panáků…3 hodiny nato jsme odjížděli do porodnice, protože mi začla odtíkat plodovka :D

Hezký příklad :-D, ale je to fakt, přesně takhle to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.11.12 12:10

@kalomi Kočko, tak pokud to je tak jak popisuješ v dalších příspěvcích, tak jeď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.12 12:20

Taky bych jela, zvlášť, když musíte MHD a ještě je potřeba „udat“ synka. Nebo vyčkej a mohla by ses svést sanitkou 8)

Jinak já rodila dvakrát a ani jednou jsem neměla extra pravidelné kontrakce, ani křížové bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.11.12 12:22
@kalomi píše:
@Martikov no právě já nechci byt histerka,
Intervaly mam asi cca co 5 minut, ale to se maly vždycky hodně vzpřímí, ztvrdne mi břicho na jedne straně jde mi křeč až do podbříšku no a pak se to zase sklidní, břicho se uklidní a u toho někdy kopne.
Dr. říkal že už je vše připravené, X/1 a že porod bude rychly, ale byla sem u něho ve čtvtek, tak říkal že se ještě příští čtvrtek zase uvidíme. Ale když to začalo po sexu, a víte co se říka, že ten porod vyvolává, no nic ted už musím jen počkat jak se to vyvrbí, ale holky pište svoje skušenosti, aspon mam co dělat.

Já jsem v tu sobotu večer do porodnice jela. Poslali mě domů, ale měla jsem klid. V tom týdnu jsem tam pak jela ještě dvakrát. :lol: Jediná výhoda byla, že ty bolesti zesilovaly tak pozvolna, že jsem si toho ani nestačila moc všimnout a u samotného porodu pak větší nebyly, takže jak byl člověk zvyklej, tak to byla docela „pohoda“. Zkus tu vanu a když nepomůže a bude to pravidelný, tak bych se do porodnice rozjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.11.12 12:46

Heledˇjáu druhého porodu taky nevěřila, že ty pidimini bolesti jsou k porodu. Nebýt toho, že jsem začala být tenkrát hysterická, že mi začla téct červená a manžel KONEČNĚ nastartoval auto a jeli jsme na kontrolu, jestli je vše v pořádku, porodím doma. Rodila jsem 50 minut od příjezdu, na sál mně táhli smykem, nechtěla jsem věřit, že TOHLE je už porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.11.12 13:03

@berry4 Já mám teď od rána taky takový menší až střední bolesti břicha, jako při menstruaci a vždycky, když se malej v bříšku zavrtí, ztvrdne mi břicho. Do toho je mě těžko od žaludku a v noci jsem absolutně nemohla zabrat. Teď si připadám jak po flámu. Co když je to ono? Jak to má člověk někdy poznat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 13:19

@panenka87 že by sme na tom byly stejně? :lol:
Jsem po vaně, maly má škytavku, a bolesti nejsou, ted jen pnutí, takový tlak tam dole. přitel nikde nešel, tak se to asi zastavilo :cert: :cert: to je srandovní fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.11.12 13:30

@panenka87 já ten den ráno začla průjmem, nějaké nepravidelné menst. bolesti spolu s křečemi od průjmu, pak jsem uvařila, šli jsem odpoledne na procházku - to už byly ty menzesky po cca 8mi min., po proćházce jsem doma šla plést, chlap usnul. Šla jsem do vany, kde ze mne vyplula zátka a krev, bolesti oproti prvnímu porodu tak třetinové. Lekla jsem se té krve, byla čistě červená, jelikož jsem byli den předem v porodnici, protože se mi zdálo, že mi uniká pl. voda, manžel tam znovu nechtěl, že mi nic není, že si ušijem ostudu. Já mu tenkrát přilípla před nos knihu o matce a dítěti, že je tam JASNĚ psáno, že pokud teče jasná červená, ihned do porodnice. Tak jsme vyjeli, přijeli v 21 hod. večer, to už jsem ale začala mít znatelnější kontrakce. Dr. mi řekla, že budu rodit po půlnoci, otevřená na 3 cm. Vypsali jsme papíry, napojili mne na monitor na 20 min a odešli.
Až si na mne vzpoměla sestra, přišla, že mne vnitřně vyšetří, ale to už se nestíhalo, táhli mne opravdu smykem na sál, na kozu, že rodím, já NIC NECÍTILA! Dcerka se narodila na druhou kontrakci( tlačit mi velela doktorka) v 21:50.
A jak to má člověk poznat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.11.12 13:34

Jo holky. Mé moc dobré kamarádce se takhle poslíkoval porod skoro týden. Doktoři ji stále posílali domů. Že je stále na 3cm a nikam se to nehýbe. Až jsem se naštvala, řekla jí, atˇsi koupí irigátor, provede si doma klystýr a uvidí se.
Tak to večer provedla s tím, že krom křížových bolestí, co se přidaly, se nic neděje. Ale dělo .Nad ránem už frčeli do porodnice a někdy kolem půl deváté porodila dcerku.
Ten klystýr ničemu neuškodí, někdy dost dobře jen popožene to, co se má stát.
( teda tam, kde už to nezařídila sama příroda ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.11.12 17:02

@berry4 Tak díky za radu a za zkušenost! V naší situaci je každá rada drahá :lol:
No každopádně mě už teď bříško nebolí, takže to byly jen poslíčci. A jinak rodila jsi blízko termínu nebo trošku před?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
24.11.12 19:14

Tak jak to vypadá se zakladatelkou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.11.12 19:27

@panenka87 týden před ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 22:09

Ahoj holky, tak nakonec, jsem usnula, prospala se hodinku, a vzbudila najedla sem se uklidila celou koupelnu včetně kachliček :lol:, vytřela celý byt, uklidila věci ve skříni, šla do tesca a protože to je celý komplex obchodů u nás, tak sme si všechno pečlivě s přítelem prošli, ted jsme dorazili, je mi fajn, takže nic, jen poplach :zed: :zed: a já myslela že už budu mít konečně milačka u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
25.11.12 13:16

Vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie