Budík pro dítě školního věku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1073
8.7.15 12:40

Budík pro dítě školního věku

Prosím, poraďte budík pro dítě školního věku, nechci žádný uřvaný a co jsem našla bylo jen s kvákáním žab, to je zase dětské moc..

Ještě mě napadá možnost nahrát písničku..

Dejte prosím tipy, co máte..
Mobil nemá.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
8.7.15 13:09

Tak klasiku ne? Člověk žasne nad tím, jak už bez diskuzí neumíme pořídit ani budík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.7.15 13:18

Já kupovala sestřence, co půjde po prázdninách do školy, hello kitty jako vílu s kouzelnou hůlkou a při zvonění (spíš písnička) i bliká - je to sice takový kýč, ale jí se hrozně líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
8.7.15 13:19

My jsme našemu tehdy druhákovi pořídili tento:
 http://www.sencor.cz/…k/src-170-gn

maximální spokojenost, lze na něm nastavit dva alarmy současně, syn má jeden nastavený jako rádio, takže si ještě chvilku poleží a poslouchá, a po osmi minutách má nastavený druhý budík, který je zesilující pípání a ten ho už donutí vstát a vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.7.15 13:22

Moje děti mají normální budík - vešla jsem do hodinářství, nechala si ukázat pět budíků a ten třetí jsem si vybrala :D Pozor na budík, který budí písničkou, některé děti na něj vůbec nereagují a spí klidně dál - třeba ty moje :twisted: :mrgreen: Takže za sebe radím normálka budík a dát hodně daleko od postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.7.15 13:28

@Loll náš malej má takovej co tutá, takový tutututu tutututu a je vůči tomu absolutně imunní :D takže až jednou bude vstávat do školy, tak ho budu muset budit nejspíš vařečkou do hrnce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.7.15 13:32

@lleennttiillkkaa Já taky budím. Budík sice mají, ale ten chudák řve tak dlouhou, dokud ho nepřijdu zamáčknout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
8.7.15 13:38

Máme na kolečkách po chvilce si "sjede z nočního stolku a vesele si jezdí po pokoji dokud ho nezmáčkne ;)

• Citovat
  • Upravit
1073
8.7.15 13:40

@lleennttiillkkaa kdybych chtěla klasiku, tak se neptám..
V prodejnách jsem byla a zkoušela.

Ten zvuk je prostě nepříjemný, nechceme se budit vyloženě leknutím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
8.7.15 13:41

@Loll jak já bych budila.. ale již bude nutné od září samostatné vypravování :-(

@Miňonka :-D odkaz, odkaz!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.7.15 13:42

@Kim.9 každý buzení je šok a leknutí :D člověk by se měl budit sám a ne být násilně buzen. Já bych to zakázala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.7.15 13:43
@Miňonka píše:
Máme na kolečkách po chvilce si "sjede z nočního stolku a vesele si jezdí po pokoji dokud ho nezmáčkne ;)

To je výborný nápad, pak ještě existuje budék, co se rozpadne na kousky a dokud se nepostaví dohromady, tak řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.7.15 13:52
@lleennttiillkkaa píše:
To je výborný nápad, pak ještě existuje budék, co se rozpadne na kousky a dokud se nepostaví dohromady, tak řve.

8o A to má člověka po ránu vypravit na blázinec nebo rovnu zabít? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Caramelkaa
8.7.15 13:55

budík Clocky

@Kim.9
@Kim.9 píše:
@Loll jak já bych budila.. ale již bude nutné od září samostatné vypravování :-(

@Miňonka :-D odkaz, odkaz!! :-D

Příspěvek upraven 08.07.15 v 13:56

• Citovat
  • Upravit
27247
8.7.15 13:55
@RadkaCh píše:
8o A to má člověka po ránu vypravit na blázinec nebo rovnu zabít? :mrgreen:

Nejspíš, ale obávám se, že u nás by se chudák uřval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit