Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím, poraďte budík pro dítě školního věku, nechci žádný uřvaný a co jsem našla bylo jen s kvákáním žab, to je zase dětské moc..
Ještě mě napadá možnost nahrát písničku..
Dejte prosím tipy, co máte..
Mobil nemá.
Děkuji
Tak klasiku ne? Člověk žasne nad tím, jak už bez diskuzí neumíme pořídit ani budík ![]()
Já kupovala sestřence, co půjde po prázdninách do školy, hello kitty jako vílu s kouzelnou hůlkou a při zvonění (spíš písnička) i bliká - je to sice takový kýč, ale jí se hrozně líbí
My jsme našemu tehdy druhákovi pořídili tento:
http://www.sencor.cz/…k/src-170-gn
maximální spokojenost, lze na něm nastavit dva alarmy současně, syn má jeden nastavený jako rádio, takže si ještě chvilku poleží a poslouchá, a po osmi minutách má nastavený druhý budík, který je zesilující pípání a ten ho už donutí vstát a vypnout.
Moje děti mají normální budík - vešla jsem do hodinářství, nechala si ukázat pět budíků a ten třetí jsem si vybrala
Pozor na budík, který budí písničkou, některé děti na něj vůbec nereagují a spí klidně dál - třeba ty moje
Takže za sebe radím normálka budík a dát hodně daleko od postele.
@Loll náš malej má takovej co tutá, takový tutututu tutututu a je vůči tomu absolutně imunní
takže až jednou bude vstávat do školy, tak ho budu muset budit nejspíš vařečkou do hrnce ![]()
@lleennttiillkkaa Já taky budím. Budík sice mají, ale ten chudák řve tak dlouhou, dokud ho nepřijdu zamáčknout ![]()
Máme na kolečkách po chvilce si "sjede z nočního stolku a vesele si jezdí po pokoji dokud ho nezmáčkne ![]()
@lleennttiillkkaa kdybych chtěla klasiku, tak se neptám..
V prodejnách jsem byla a zkoušela.
Ten zvuk je prostě nepříjemný, nechceme se budit vyloženě leknutím..
@Loll jak já bych budila.. ale již bude nutné od září samostatné vypravování ![]()
@Miňonka
odkaz, odkaz!! ![]()
@Kim.9 každý buzení je šok a leknutí
člověk by se měl budit sám a ne být násilně buzen. Já bych to zakázala ![]()
@Miňonka píše:
Máme na kolečkách po chvilce si "sjede z nočního stolku a vesele si jezdí po pokoji dokud ho nezmáčkne
To je výborný nápad, pak ještě existuje budék, co se rozpadne na kousky a dokud se nepostaví dohromady, tak řve.
@lleennttiillkkaa píše:
To je výborný nápad, pak ještě existuje budék, co se rozpadne na kousky a dokud se nepostaví dohromady, tak řve.
A to má člověka po ránu vypravit na blázinec nebo rovnu zabít? ![]()
@RadkaCh píše:
A to má člověka po ránu vypravit na blázinec nebo rovnu zabít?
Nejspíš, ale obávám se, že u nás by se chudák uřval ![]()