Budím se s pocitem na zvracení

179
4.6.23 02:08

Budím se s pocitem na zvracení

Zdravím..

Mám takový nepříjemný problém.. již po třetí v krátké době se mi stalo, že mě vzbudil pocit na zvracení. Až jako když by jste chtěli zvracet to natahovani nebo pumpování, nevím jestli chápete.

Ale zároveň mě žaludek neboli, zaha nepálí, zaludeční sťávy necítím.

Prostě se vzbudím jen s tímto pocitem pumpování žaludku.

Nemáte někdo zkušenosti, co by to mohlo být? Nebo z čeho?

Teď když se mi to stalo opakovaně, jsem si uvědomila, že se mi to občas stávalo i dřív jednou za čas při spánku na břiše, kdy jsem to přirovnávala jak kdyby lapání po dechu.. ale to mě jen jednou probudilo a spala jsem dal..

Tu je to vyloženě, že když se mi to stalo poprvé tak jsem běžela instinktivně na záchod.. teď když se mi to stalo po třetí, tak už jsem byla v klidu 3× zalumpoval a dobrý :nevim:

Děkuji za případné rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1582
4.6.23 07:08

Bývá to i ze stresu.
Nemáš toho teď třeba hodně, neprocházíš nějakým špatným obdobím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.6.23 07:16

Stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.6.23 07:20

Uz se mi to stalo take. Ale nevim, zda to melo soivislost s jidlem na noc nebo spatnou polohou ve spanku nebo je dost mozny, ze stres. Ja sla i na gastroskopii kvuli jinym vecem, ale nikde nic, vse v poradku. Takze asi stres no, kdo ho nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
4.6.23 07:25

Ja se takhle za posledni rok taky parkrat vzbudila, ale pak jsem i zvracela.. a vzhledem ke vsemu, co se kolem me delo, jsem si jista, ze to bylo stresem..

• Citovat
  • Upravit
4154
4.6.23 07:37

Neberes vecer pred spanim antikoncepci? Mne po ni bylo takhle zle, ale spis driv, treba za 4-6hod od polknuti. Jinak tehotenstvi nebo stres. Ale zasla bych na gastro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.6.23 09:40

Antikoncepci neberu.. no mám tři děti + začátek podnikání. Jako extra ve stresu si nepřijdu, ale úplně klid taky nezáživám.

Děkuji, stres by mě nenapadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
4.6.23 10:17

Holka to má ted' taky. Budí ji to až ráno a i fakt párkrát na wc odběhne. Zjistili ji slabý reflux a přesto ji to takhle trápí. Jiné příznaky jako pálení žáhy nemá. Pomáhá večer dát omeprazol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11954
4.6.23 12:08

Nemůže to být nějaká viroza?
Něco podobného jsem měla asi tři týdny zpět.
Asi 3-4 rána po sobě jsem se budila s pocitem na zvracení a trvalo to asi hodinu/dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí