Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tééda tady se to najednou rozjelo
Je to sranda, jak všechny řešíme to samé.. co ještě koupit, co do porodnice, kde rodit.. a čerstvým maminkám co tu máme můžeme jen závidět
Na sraz se budu těšit, příští týden klidně, můžu v podstatě kdykoli od 13 do 19h kvůli vycházkám, ráda vás poznám ![]()
@nicolini
barboru má sestřenka tak to mi bylo blbé, vidíš to mě nenapadlo to by bylo lepší ![]()
@Mišullín a kdy to čekáš ty?
@Katciicek aha my jsme ještě u kluka uvažovali na Honzou jenže Honzu ma přítelova sestra takže fakt ne
@nicoline u kluka jsem se rozhodli adama jenže přítel tak nějak nepočítá s klukem nejdřív chtěla ale prej si zvykl na to že to bude holka
takže mu je to tak nějak jendo jméno kluka ![]()
@Mišullín a copak čekáš??
Já čekám 15.2., koukam, že to máme hodně blízko sebe, třeba se sejdem v porodnici
Báru jsem taky chtěla, ale taky už je v přítelově rodině, takže zavrhnuto.. Je mi jedno kde, třeba pizzerka nebo co vás koho napadne…
@Katciicek tak ten můj si nepřipouští že by to mohla být holka to prej nepřipadá v úvahu
okomentoval to tím, že holky berou krásu a já jsem pořád hezká
![]()
@Mišullín třeba jo já bych byla ráda kdyby chtělo vydržet do 14.února
@nicoliny on si nejdřív přál kluka ale myslím si že s holčičky bude nadšený on má takový hezký přístup k ženám, a myslím si že malá pro nej bude poklad ne že by kluk nebyl ale v tom by se viděl, kdežto holčičku bude opatrovat a bude se o ní starat jak o princeznu
no a pak tu bude tá zlá máma
![]()
@Mišullín bude to teda holčička nebo chlapeček?? jé tak nás bude takle hezky po sobě
tak aspoň budeme mít podobně staré miminka ![]()
@Katciicek no uvidíme co má mezi nožkama a uvidime, mě je to celkem jedno co to bude hlavně ať je to zdravé
@nicolini určitě at je to zdravé my jsem se protrpěly když jsem jezdili an genetiku ten strach hrůza takže doufáme že to bude v pořádku ![]()
Vypadá to na holčičku, tři doktoři se shodli, ikdyž prej zaručit samozřejmě nemůžou nic.. ale už podle toho nakupuju, takže jestli to bude chlapeček, tak bude chodit v růžovým ![]()
Ahojte.
My teď dorazily z Kiku a mají tam úžasné deky do kočárku. Ale jen červené a růžové. Za 219kč. Kdybychom věděly co to bude a kdyby to byla holčička hned jednu beru. Byla příjemná a teploučká. Tak kd čeká holčičku šup do Kiku ![]()
Já jsem brala jednu v Kiku v Ústí, růžovou s veverkama, možná je to ona
Taky se chystam se tam zase podívat, mají tam docela dost věcí na miminka, teda aspoň v tom Ústí toho bylo hafo, i krásný oblečky a levný ![]()
@Mišullín mi máme taky kiku
bílo růžová ze sovou
jo nám to taky řekli dva doktoři tak stím tak nějak počítáme ![]()