Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se seznámit s budoucíma maminkami ze Žatce nebo okolí.. chtěla bych pár kamarádek s miminkem v podobném věku… ![]()
Ahoj, jsem ze žatce, ale miminko už mám. Kdybys ale chtěla s něčím poradit nebo popovídat, tak klidně
![]()
Je tak to bude fajn
a kolik je miminku? já jsme teprve v 3 měsíci ![]()
@Katciicek malé jsou necelé 2m. K jakýmu dr chodíš? To budeš mít mimi někdy na jaře, ne?
@Ariadne ju začátkem března
… chodím k Pavukovi
a rodila jsi tady?? jééé já jsme těď ze všech těch miminek unešená ![]()
Toho vůbec neznám, ten má ordinaci v žatci? jj rodila, nastoupila jsem ale už na gynekologii kvůli přenášení, takže jsem si v nemocnici pobyla 8dní, ale v pohodě. nemůžu si na ně stěžovat
Je místo kdysi marečkoví… já jsem sním spokojená je fajn… kam chodíš? ty?
@Anýsek18 jsem ráda že jsi sem přišla když nás bude víc tak uděláme skupinu ju? myslela jsem si že když by nás tu bylo víc bylo by to fajn ![]()
@Katciicek Na to že nás tu bude víc nespoléhej. Jednu takovou skupinu už jsem vytvořila a nechytla se ![]()
@Katciicek aha, to jsem vůbec netušila, že je tu nový dr. chodím k Martanový u Lochovskýho. Péče dobrá, jen není kdovíjak sdílná, nějak se zdráhala mi říct pohlaví, ale jinak dobrý
Taky si myslím, že moc žateckých tu nebude. Prý nějaká skupina funguje na FB
@Ariadne mě teda Martanová v 15 nechtěla napsat prášky tak jsem začla chodit k lochovskýmu a ten zas toho moc neřekne to mi dost vadilo
na FB to vubec nevím ![]()
@Katciicek jj lochovský to prý poslední dobou dost fláká
ale já ani pořádně nevěděla, jak vypadá. V nemocnici jsem ho viděla jednou, kdy mi šel dát tabletu vyvolávačku a mně zrovna praskla voda ![]()
jmenuje se to Maminky žatec nebo tak nějak. Nemám FB, tak přesněji nevím