Bulharsko 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
23.6.15 11:49

@SarkaLo Nám chutnalo pokaždé :lol: Ikdyž jsme se stravovali sami po restauracích tak jsme opravdu nedostali nikdy jídlo, které by jsme nesnědli - ono je to i o výběru, někdo si třeba v tom jídelním lístku něco vybere a nedostane to co si představuje, tak pak je jasné že je nespokojený. Vy máte inclusiv, takže si vybereš to uvidíš, o to to máte jednodušší :) Spíš bych se podívala na ten hotel kam jedete jaké má recenze, jak jim chutnalo, atd. ;) My si opravdu nestěžujem, tak kde jedem, tam toho bylo na snídani hafo a o večeři ani nemluvím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 11:55

@pvmr Hotel jsme vybírali podle recenzí, ale víš jak to je. Tam si každý muže napsat co chce…Co třeba určitě ochutnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
23.6.15 12:03

Holky jak je to v Bulharsku s cenama? Prý je tam docela levno. Platí to i pro hotely, nebo spíš pro okolní restaurace a obhody? Vyplatí se vzít si hotel třeba jen s polopenzí a oběd si dát někde v restauraci? A co nápoje v hotelech? Nejsou předražené? Vždy jezdíme na dovču All in. ale nevím jestli to řešit i v Bulharsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
23.6.15 12:03

@SarkaLo ahoj, my poletíme taky z Pardubic :palec:..už v červenci… jedem do Primorska, už jsme tam byli vloni, a to bylo malému půl roku… a bylo to skvělé… teď se bojím, že při jeho akčnosti si to už tolik neužiju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 12:28

@SarkaLo Nevím co vyloženě ochutnat, ale třeba manžel si k pivu dává CACA rybky, jsou to takové malé opražené rybičky, nebo přímo v Primorsku je rybárna a tam mají výborné ryby, jo a myslím, že v Kitenu si dával tchán žraloka a ten teda byl vynikající. Jooo a zákusky jaké tam mají :oops:

@berusa.m ceny jsou jako u nás, někdy i levnější, my máme polopenzi a teda oběd si nikde nedáváme, protože by jsme nejedli večeři :D ale dětem třeba kupujem pizza loďku, nebo sladké pečivo, nebo velké palačinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 12:30

@berusa.m Jo a jsou tam i normální supermarkety, kde se dá nakoupit úplně všechno a ceny jako u nás v běžném obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 12:37

@pvmr na ryby se těším, miluju je…A jak je to s oblečením, pořád tam výjde levně?

@munchkin tak to je super, pak prosím o info, jak to chodí v Pardubicích. My vždy létali z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
23.6.15 12:42

@SarkaLo dám vědět, jestli se to změnilo… já už letěla z pardubic 2× a je to pro mě větší pohoda… kór s dětma..největší mínus vidím v malé místnosti kam přijedou po příletu zavazadla, to je masakr..lepší počkat někde v koutě a mačkat se tam až ke konci…

chybí mi tam ta atmosféra Ruzyně, je to takové jak na autobusovém nádraží… ale to že nemusíme řešit parkování, doma jsme za chvilku, děti nemůžou utéct daleko a ty přesuny jsou jenom z místnosti do místnosti u mě vede na plné čáře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 12:44
@SarkaLo píše:
@pvmr na ryby se těším, miluju je…A jak je to s oblečením, pořád tam výjde levně?

Tak to si myslím příjdeš na své :) Oblečení, myslíš značkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 13:53

@pvmr No jakýkoliv oblečení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 15:13

@SarkaLo Tak oblečení je tam spoustu, a ceny jsou dobré, já minulý rok kupovala značkové, pro děti, i pro sebe a podle cen tu u nás, tak úplná paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 15:21

@pvmr Tak to je bezva :-)Vím, že to tak dříve bylo - vše levně, ale netušila jsem, že je to i teď :-)

A s sebou Eura a tam vyměnit na Leva, že?

Byl někdo na Slunečném pobřeží - doporučíte kam zajít, co vidět? Je možné si najít na pláži místo, kde nebude moc lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.6.15 15:29

Holky, co vozíte za dárky z Bulharska? (klidně i doporučení na nějaký alkohohol :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.6.15 15:42

@Lennka3 @SarkaLo Tak to mě taky zajímá, nás to čeká za necelý měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 15:46

@bartsch Fakt? My odlétáme 20.8. takže si počkám na rady a tipy od ostatních. Kam přesně jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí