Bulharsko 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
808
10.6.15 17:32
@pvmr píše:
my jedem autem 8), v polovině srpna. A vy letíte kdy?

mi letíme 26.7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
10.6.15 17:33
@Lennka3 píše:
Letíme 5.7-12.7. nakonec do Kitenu. Neznáte to tam některá? Do hotelu Onyx. :lol:

tak to nevím v Kitenu jsme nebyli vím že se tam dá jet vláčkem s Primorska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.6.15 17:38

@Lennka3 Co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.6.15 20:48

.

• Evka- Zajímalo by mě, jestli je v Kitenu nějaká možnost zábavy (diskotéky apod.)? Díky za odpověd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.6.15 08:19

@Lennka3 Ve většině taveren večer bývá živá hudba, pokud není, tak je slyšet od sousední taverny. Před dvěma lety to okolo půlnoci utichalo (asi nová vyhláška, dříve bylo hlučno déle)

Diskotéka tam je: http://disco.bg/…/details/189 . Dva či tři roky zpátky jsme šli okolo tohoto objektu a je to na úžasném místě. Je to kousek od malé pláže Atliman. Stojí za to, se tam podívat i za denního světla. https://www. google. cz/maps/@42.234809,27.774564,15z

Za bezdětna jsme z Kitenu vyráželi do okolních vesniček. Pěšky Lozenec a Primorsko a dál autobusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.6.15 09:37
  • Evka- Díky za tip, vypadá to skvěle :dance: Plánujeme s přítelem chodit i klidně do těch okolních vesniček. Trošku jsme se báli, protože nás docela od Kitenu odrazovali, že je tam moc velký klid apod… Jestli máš ještě nějaký tipy třeba na restaurace, či pláže, tak budu určitě ráda za doporučení. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
11.6.15 10:12

@Lennka3 Tak do doporučuju navštívit večerní Primorsko, tam je spousta barů, diskoték, tam to hodně žije, fakt doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.6.15 10:42

@Lennka3 Měli jsme Kiten rádi právě proto, že to bylo letovisko bulharů, ale to však už roky není… Restaurace, taverny jsou všude a jeden rok může být lepší ta a druhý ta a ono to je o momentálním pocitu.

Večer budou uličky plné lidí a budete kličkovat, takže málo lidí tam určitě nebude ;-).
Zažila jsem Kiten po sezoně, kdy už tam byla otevřená jen jedna taverna, to bylo něco jiného ;)

Budete blíže delší pláže (tam bývají vlny), menší Atliman je klidnější a více plná lidí (narvaná).
Na té malé je v rohu dobrý bar - je tam i posezení v moři, právě včera jsem se dívala na fotky před 15-ti lety, kdy ten bar byl úplně jiný.

Na kafe se dá jít kamkoliv, stačí zajít kdekoliv na recepci a bez problémů ho udělají - jen tedy krom barů dělají turka či překapávaného turka. V barech dělají ty u nás dostupné.

Z jídel doporučuji ochutnat jejich kuchyni, saláty na x-druhů, musaku, kebapčata, kjufty, sýry, lukanku (salám). Dobrý je Ayran (ředěný jogurt lehce osolený) nebo tarator (okurková polévka) - prodává se v obchodě vychlazené dávám si na snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.6.15 17:00
  • Evka- Díky za informace, budou se jistě hodit :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.6.15 19:41

Holky, také se přidávám. My se tam chystáme ke konci srpna. Tak čekám na info od Vás, co už máte po dovolené, jaké to bylo a jak jste byli spokojené.
My poletíme z Pardubic a s Travel Service, poprvé je to dovolená letecky ve třech s 22m synem, tak doufám, že to vše zvládneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 22:29

My lítáme pořád do Primorska. První dvě dovolené, když bylo těm mým rošťákům rok a dva, tak jsem je s sebou nebrala. Nebyla jsem si úplně jistá jak to zvládnou, a navíc jsem to brala jako odpočinek. Tento rok ale letíme celá rodina i s manželem. Jsem z Brna a pobyt nám začíná za týden v červenci, už se neuvěřitelně těším. Jo a letíme samozřejmě z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 09:30

@SarkaLo Určitě zvládnete :hug: My jeli poprvé s rok a půl starým synem, a v poho, na pláži si vyhrál s pískem, v poledne si lehnul pod slunečník, přikryla jsem ho bavlněným šátkem - občas zafoukalo a bylo :)
Máte dovču s jídlem nebo bez?
@martinka0089 Taky jezdíme do Primorska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 10:21

No konečně se někdo ozval… :D :D @pvmr @martinka0089 :mrgreen:

Letíme na Slunečné pobřeží s all inclusive, s tak malým dítkem si to ani jinak neumím představit :-)

Ve vodě je úplně nadšený, tak když ho nezaujme moře, tak aspoň bazén u hotelu :-)

Už se těším na Vaše poznatky :-) My letím z Pardubic, máme to nejblíž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 10:28

@SarkaLo My jedem taky až druhou polovinu srpna, takže poznatky budu mít stejné jako ty, takže ti moc nepomůžu :)
My jsme poprvé stravu neměli, no vlastně ani po druhé, ani po třetí :mrgreen: ale teď dvakrát po sobě jedem do stejného hotelu s polopenzí, řekla bych že je to lepší, ikdyž v BG opravdu není problém s výběrem jídla v restauraci :D
Ale @martinka0089 se s námi snad pak podělí jak se měli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 10:32

@pvmr A jídlo je dobré? Někde čtu jen samou chválu a někde zase jen to nejhorší - nic mezi tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí