Bulharsko 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
23.6.15 15:50

@SarkaLo Jj, je to s tím oblečením tak stále.
No raději levy, tam neměnit, odrbou tě :!
@Lennka3 Za dárky? Mají tam neskutečně moc mušliček, od malých po obrovské, lastury, hvězdice, atd. Koupila jsem si tam takový jakoby kobereček z hvězdic, mám to pověšené v koupelně a hodně se mě ptají kde jsem to koupila. A jinak alkohol, kupujeme takové malé lahvičky vodky/wisky jako dárečky, stojí 2-3levy a nebo rakiju. Víno mají strašně sladké, ikdyž je tam napsané že je suché :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 15:55

@pvmr Takže letět tam a mít rovnou levy? Vždyť je banky ani nemění, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 16:03

@SarkaLo banky v BG jsou, a eura ti mění, ale myslím, že líp výjde si vyměnit hned na levy. Myslela jsem neměnit v takových těch jejich směnárnách, ono vyznat se v jejich kurzech, to je někdy nadlidský výkon.
Jo a ještě jak ses ptala na to místo na pláži, tak třeba v Primorsku se dá najít místo kde není úplně hlava na hlavě, ale zase je to třeba o hodně dál.
Byli jsme na výletě v Nesebru, bylo tam pěkně, pak v Sozopolu, V Carevu, taky pěkné, ale je to tam fakt jen na kouknutí a jetí zpět. My tím, že jezdíme autem, tak si zajedem kam a kdy chceme, že, ale být tebou, tak se s malým nepouštím do žádného výletu.
Na jak dlouho jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.6.15 16:05
@Lennka3 píše:
Holky, co vozíte za dárky z Bulharska? (klidně i doporučení na nějaký alkohohol :lol: )

přivezla jsem krémy a balzámy na pusu s růžovým olejem (jsou tím vyhlášení).

K cenám, kluk si tam vloni koupil triko s angry birds nějak lehce přes 100 Kč.

Nejvíc jsme dali za různé atrakce typu aquapark, dětská horská dráha, skákací hrad se skluzavkou (ten vycházel na 15 minut asi na 90 Kč a chodili jsme na něj každý večer)

• Citovat
  • Upravit
6661
23.6.15 16:05

@SarkaLo Na Sluneční pobřeží :) Odlet z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.6.15 16:07

@pvmr Stejně by jsme nejspíš měnili přímo na hotelu :-)

Jedeme na týden a určitě se do žádných dlouhých výletů pouštět nebudeme, když máme skoro dvouletýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
23.6.15 16:07

@lucenka vidíš já zapomněla na jejich krémy, strašně krásně a dlouho voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
23.6.15 16:09

@pvmr Já tedy v Bulharsku nebyla od dětství a teď je všechno jinak, ale máme už něco projetého za ty roky a všude jezdíme hlavně s kartou a hotovost zase tak moc sebou nebereme. Jak je to v Bulharsku? V hotelu máme allinclusive a tak spíš to placení okolo - pláže, obchody, bankomaty a tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.6.15 16:09

Pvmr, lucenka

Díky za tipy. My letíme z Brna do Kitenu za necelých 14 dní, takže jsem ráda za každou informaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.6.15 16:10

@bartsch v těch malých krámcích a hlavně na těch zábavních atrakcích se určitě platilo v hotovosti. My měli s sebou eura a ty měnili na místě.

• Citovat
  • Upravit
6661
23.6.15 16:17

@lucenka My právě většinou vozíme eura a karty, když někam jedeme :think: Ale je mi jasné, že někde na pláži nebo v malém krámku musíme mít hotovost. Musím se kouknout na ten náš hotel, jestli je v něm směnárna, mám pocit, že ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.6.15 16:31
@bartsch píše:
@lucenka My právě většinou vozíme eura a karty, když někam jedeme :think: Ale je mi jasné, že někde na pláži nebo v malém krámku musíme mít hotovost. Musím se kouknout na ten náš hotel, jestli je v něm směnárna, mám pocit, že ano :think:

Na slunecnem pobřeží jsou směnárny vsude, některé měnily i koruny v celkem dobrém kurzu. Někde na netu jsme vloni našli tip na slušnou síť smenaren, tak zkus pohledat. V hotelech jsou kurzy špatný

• Citovat
  • Upravit
15811
23.6.15 17:11

@bartsch Tak my tím, že jedem autem, tak eura máme, i kartu, ale jednou jsme chtěli vyměnit a po přepočtu jsme z toho rezignovali, protože nám chtěli dát pár leva. Jako vím, že přesně si nevypočítáš kolik utratíš, ale třeba na týden s inclusivem můžeš utratit tak možná 5000kč-6000kč, v tom nějaké to oblečení - taky záleží kolik vás jede, že, a ty eura bych si brala kdyby byla nouze nejvyšší tak bych vyměnila :think:
Teď se leva pohybuje 14,5kč, když budeš vyměňovat na místě eura, tak si myslím, že tě bude stát přes 15kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
24.6.15 08:22

@lucenka @pvmr Aha, díky :kytka: Musíme to promyslet :think: Kouknu se, jak to vypadá v okolí hotelu, jestli je tam směnárna, bankomat atd.. Hotel je v centru, kousek od pláže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
24.6.15 09:14

My jsme vloni měnili přímo u delegáta cestovky. Měl nejlepší kurz v okolí :palec:, tak doporučuju se poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí