Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka píše:
Ty nebudeš chodit přes poledne s dítětem do hotelu? Tam se ti krásně vyspí v chladu. Nebude se píct na sluníčku ve stanu.
tak…
Ahoj, tak zdravím ještě z Bulharska… @SarkaLo v Pardubicích To bylo fajn…s kočárkem jsme šli až k letadlu, v Burgasu nám ho ale nedali a vyjel s kufry… Ještě v Pardubicích za náma přišli, aby mi řekli, že za něj neručí..naštěstí dobrý… Byli jsme tam 2 hodiny před odletem, ale když by to bylo o půl hodiny míň, tak by to nevadilo, to jsem si ale neriskla… Po odbavení jsme čekali na autobusy docela dlouho, ale je tam dětský koutek a i speciální místnost na přebalení.. Ta je zamčená, klíč mají u těch rámů…a protože jsem vodu přes rámy pro malého nenesla (i když by mi ji možná trochu dovolili), poprosila jsem tam pak na baru o převařenou do lahvičky a pil při vzlet
Stan jsem měla loni i letos.. Loni speciální pro mimi, kde mi chrněl a letos je tam schovaný když ho vytáhnu z vody nebo při svačině…
@lucenka Takový jako ty mám nejradši…co se se…ou do cizích dětí
Starej se o svoje dítko/dítka a bude to nejlepší, ju
![]()
@munchkin Jak užíváte sluníčka a jak jste spokojení? O tom, že za něj neručí vím… no snad to bude ok. Mooooc díky za info…užívejte, odpočívejte a pak dej vědět, až dorazíte zpět. Jak jste zvládli let?
@munchkin ahoj, taky zdravim do Bulharska
pis zazitky, dojmy, info z letiste atd
ja jsem hlavne zvedava na to, jak vymslim piti pro deti, oba lemtaj docela hodne. A teda nevim, do ceho zabalit ten litr vody na osobu, kdyz to ma byt po 100ml…
@SarkaLo víš, třeba narozdíl od tebe jsem už u moře s malým dítětem byla. Takže to ber spíš jako dobře míněnou radu, jak všem kvůli tvé potřebě být celý den u moře neposr.at dovolenou ![]()
@SarkaLo jsme spokojeni moc… Při cestě z letiště tu pršelo, tak se ochladil vzduch a krásně se spí a přes den není úmorné vedro.. Moře mi přišlo teplejší než bazén…
A let nám vyšel krásně na spaní, když se letadlo rozjelo, tak pil a než se zvedlo už spal..
a vydržel a do přistávání
@lucenka Ale já se neptala na Tvůj názor ohledně plážového stanu, jeho využití a následného úžehu/úpalu mého prtěte…Ale díky…
@munchkin Tak to je bezva, my letíme kolem oběda, tak snad taky usne…pořád je tam oblečení za hubičku? Jak moc mám balit kufry? ![]()
@Katchi s pitím pro ty starší jsem to řešila nákupem klasických vod v odletove hale na baru… Nebylo to o moc dražší… Nebo vzít prázdnou petku a natočit si z kohoutku…
Myslím v té hale kde už se čeká na autobusy
Příspěvek upraven 06.07.15 v 21:00
@SarkaLo napadlo tě zkusit vlézt teď v těch vedrech do toho stanu a vyzkoušet si ho na vlastní kůži?
@lucenka A víš, že i napadlo
A bylo to zrovna u moře a určitě bylo přes 30…ten stan je z celé půlky otevřený, není to ten klasický zahradní…
@SarkaLo já nejsem vůbec nakupovací typ
…Tak neporadím.. Ale prý ano…
@SarkaLo za mne stan super… Používala jsem ho už několikrát i pro starší.. Přes oběd jsme teda pokaždé šli na relax do hotelu…
@munchkin Hlavně užívejte a opatrujte se
…až se vrátíte, tak chceme vše podrobně - hlavně já, jak to chodí v těch PAR
a tipy, co a jak ![]()
@SarkaLo Já jsem první rok taky tahala plážový stan, ale bylo v něm nedychatelno, po pár dnech nošení na pláž jsme se na to vykašlali a dávali jsme malého spát pod slunečník, tam mu foukalo a bylo to opravdu nejlepší, na hotel se nám nechtělo pendlovat. Ale vyzkoušíte, uvidíte ![]()