Bulharsko 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
5.8.15 13:24

A je tu někdo kdo letěl z Pardubic a byla tam možnost kde to koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.8.15 13:45

@SarkaLo ahoj, sice jsme leteli z Prahy, ale podle me je to vsude stejne. Jidlo do letadla bez omezeni a piti, pokud je v detskych lahvickach, tak taky nechavaji. Takze ja mela pro kluky vodu ve zdravych lahvich, v kazde 0,5l plus jeste v avent lahvicce taky vodu nebo caj a bylo to v klidu. Jen to u ramu zkontroluji a nechaji ti to. Na ceste z Burgasu to same, detske lahvicky jen zkontrolovali, jidlo v batohach na palubu je nezajimalo.
Ja si kocer nechavala u sebe a balila jsem ho do pytle nebo pak na zpatecni ceste do folie az tesne pred nastupem do letadla, v tech Pardubicich to bude taky podobne. Nanoznik a ostatni veci bych ke kocarku primotala pod folii, to nikdo resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.8.15 13:46

Jo a v supermarketech tam koupis cokoliv, ja teda vodu nepotrebovala, meli jsme all-in, tak jsme si cepovali do tech detskych lahvi vzdy na baru nebo u obeda ci vecere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.8.15 13:49

@Katchi Super, díky moc :-D Pití mu udělám a v nejhorším vyleju a koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.8.15 13:57
@SarkaLo píše:
@Katchi Super, díky moc :-D Pití mu udělám a v nejhorším vyleju a koupím.

A kam to chceš při kontrole vylít? V Burgasu mají před kontrolou velké odpadkové koše a tam se to házelo po cestě k rámu :nevim: U rámu to taky vyhazovali do koše. Já nevím, jestli je takový problém koupit si pití až po kontrole :nevim: Manžel pípá vždy kvůli svému ramenu, v kapse zapomněl balíček papírových kapesníků a všechny kapesníky pak při kontrole rozdělali, za rámem putovaly rovnou koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.8.15 14:51

@bartsch hele nam v Burgasu uplne v pohode nechali veskere piti v detskych lahvich - tzn. 2× 0,5l dzusu ve Zdravych lahvich plus dzus ve velke avent lahvicce. Jen to projeli pod rentgenem na pasu a bylo to ok…

A starsi syn pipal v ramu v Praze, takze ho svlekli az do ponozek, jestli nekde neco nema a na zpatecni cestu mel na sobe uplne to same a v Burgasu vubec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
5.8.15 14:57

@SarkaLo já jsem přece letěla z pardubic… a je to papsane na straně 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.8.15 15:01

@Katchi Tak to tedy před týdnem v Burgasu byli dost drsní, aspoň u toho našeho rámu.
V Brně pití nad 100 ml netolerovali. My ho tedy neměli, ale před námi ano :nevim:
Syn v Brně nepípal, protože měl jiné oblečení než na cestu zpátky. Mně nedošlo, že má na kalhotách 2 cvočky a tak zapípal… a už stál rozkročený ;)
Já když jsem před pár lety letěla do Petrohradu, musela jsem se zouvat, protože se jim v Praze nezdály moje boty ;) i když jsem nepípala. Posadili mě pak na židli a boty odnesli na kontrolu :nevim:
Jo a v Burgasu je lepší se nedívat, jak vykládají zavazadla z letadla, s nimi hází jak s balíky slámy.
Na zpáteční cestě zase podle všeho dceři rozdělali kufr, my jsme měli ty zipy zabezpečený, aby se neotevřely při manipulaci. A v Brně po příletu jsme zjistili, že u dcery toto zabezpečení zipu chybí, ale v kufru bylo všechno, jak mělo být a nic nechybělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.8.15 15:03

@bartsch tyjo, tak to je drsny. My teda meli tam i zpatky kufry omotane folii, takze to bylo ok…a je asi pravda, ze hodne zalezi na lidech, nam nastesti piti nechali, za coz jsem jim byla vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.8.15 15:18

Mě v Burgasu fakt dostaly ty papírové kapesníky, které manžel zapomněl dát projet RTG. Byl tam hrozný zmatek a spousta lidí, tak jsme to všechno rychle vyndávali - mobily, peněženky, notebook atd. a na ty kapesníky zapomněl. A jak tak pípá kvůli ramenu, našli při prohlídce ten balíček kapesníků. Já jsem si myslela, že ho nechají projet RTG a bude, ale ne - oni balíček rozdělali a jeden po druhém ty kapesníky rozdělávali :nevim: Mohli jsme to rovnou vyhodit :zed: U našeho rámu, byli takoví mladí a evidentně hodně aktivní, kteří ty prohlídky brali hodně vážně :D Ale jak říkám, bylo tam hrozně moc lidí a dlouhé fronty na prohlídku, tak je to možná stresovalo. :nevim:
A dceři možná kontrolovali kufr namátkou, nevím, prý to dělávají :nevim: Ona tam nic zajímavého neměla. Jo tedy měla - flašku rakije, ale to jsme měli i v ostatních kufrech a ty neprohledávali :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.8.15 18:35
@Katchi píše:
@bartsch tyjo, tak to je drsny. My teda meli tam i zpatky kufry omotane folii, takze to bylo ok…a je asi pravda, ze hodne zalezi na lidech, nam nastesti piti nechali, za coz jsem jim byla vdecna.

Fólie nic nezaručuje… mají tam vzadu taky ten stroj na balení ;)
A nám vloni taky lezli do kufru. A pití pro 3 letého jsme museli v Burgasu vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
8921
5.8.15 19:28

@lucenka no my meli stejne na vsech trech kufrech zamky ;-) folie byla spis pro jistotu… jak jsem psala, asi je to o lidech… ja jsem dokonce tu aventackou lahvicku zapomnela v batohu, takze na to prisli pod tim rentgenem, lahvicka se musela vyndat, odnesli ji a zkontrolovali znova a vratili, jen jsem se omluvila…ale je teda pravda, ze blazinec v Burgasu byl a ja radeji hazela usmevy a dekovani na vsechny strany, abych nekoho nenastvala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.8.15 20:09

@Katchi Zámek ti při prohlídce taky oddělají. My ty zipy měli taky zabezpečené. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.8.15 21:12

@bartsch jako chces mi rict, ze se mi normalne dostanou do zamcenyho kufru, jo? To teda slysim poprve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.8.15 07:38
@Katchi píše:
@bartsch jako chces mi rict, ze se mi normalne dostanou do zamcenyho kufru, jo? To teda slysim poprve :think:

Oni nám zpátky už ten zip nezabezpečili :nevim: A muselo to být v Bulharsku, v Brně zavazadla jela rychle. Zato v Burgasu jsme na ně čekali hodinu a ještě přijeli na jiném pásu, než bylo napsáno - tam byl zmatek :roll:
Ale je fakt, že oproti Madridu, kde nám zavazadlo zašantročili a celou noc ho hledali, je to jak nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí