Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Někdo recenze a aktuální foto?
My máme zaplaceno na srpen do tohoto hotelu, ale dostali jsme zrovna dopis, protože máme zaplaceno all inclusive, že není bar na pláži, jak bylo uvedeno a prý nám nabízí kompenzaci nebo si máme vybrat jiný hotel, tak čekám na nabídku a podle toho se rozhodneme…
Ahoj, nám dopis přišel taky, necháváme to tak…nijak nám nevadí, že není bar na pláži
Taky máme all inclusive
No my to taky asi necháme, hotel se mi líbil, tak se mi to nechce měnit, ale počkám ještě co mi pošlou… a kdy letíte?
Manžel už navíc nehne s dovolenou, a tohle se nám líbilo. Letíme 20.8. a Vy?
Fakt, tak to je bezva…a letíme z Pardubic, takže se pot
káme v Burgasu na letišti nebo až na hotelu. Letíme dopoledne v 11
![]()
@SarkaLo A s jak starým dítětem letíte? Jak budeš řešit pitný režim na pláži, když tam není ten bar?
Já se ptala, jestli je možné vynášet z hotelu nápoje na pláž a prý to nejde ![]()
V době dovolené mu bude 22m
, koupím vždy kojeneckou vodu a tu mu naředím nějakým džusem nebo studeným čajem. Ale my na pláži určitě nebudeme dlouho, tak mam ten bar nějak moc nevadí
A jak velké dítko budete mít Vy? V kolik letíte?
@SarkaLo Našemu rabířovi jsou 3 a půl. Letíme také nějak kolem 12 hod., ale nevím ještě přesně, prý to upřesní tak týden před odletem.
Náš je taky vodouch, ale nevím jak se mu zalíbí moře a slaná voda
No jsem na to zvědavá
S ním poprvé letecky ![]()
@SarkaLo My taky poprvé. Spíš si myslím, že se bude bát vln, ale snad si zvykne a vleze tam ![]()
Dobré ráno, můžu se zeptat s jakou cestovkou tam jedete? Jelikož jedeme též 20.8.2015, ale bohužel zatím nevíme čas odletu. Tady se zmiňujete, že letíte kolem té 11-12h. Já jsem zájezd kupovala na Invii a zatím mi nic neřekli.
.
Jinak tady přidávám jeden odkaz na novou recenzi hotelu Calypso. Paní tam byla velmi spokojená, tak už se těším ![]()