Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, a neni to uzlina? Uzliny se vetsinou zvetsuji kdyz je v tele zanet, klasicka reakce lymfatickeho systemu, mohla bys to mit od toho zubu…
Moc si s tim ale nezhravej, ja takle chodila mesic, pobolivala me 8 a byla jsem celkove takova zahlenena, ze dne na den me to tak poskladalo, od zubu sla bolest do licni kosti a az pod oko, k tomu se pridal zelena smradlava ryma, ktera sla jen stezi vysmrkat…Na bolest nezabiral ibalgin, ataralgin proste nic az ATB, ktera zabrala az 4 den. Takze za me upaluj co nejdriv!!! ![]()
Děkuji no mě hned napadlo ze to bude ze zubu já je mam tak v pr**** ze se opravdu bojim co stim bude delat jeste od toho piersingu co sem mela v brade tak mam mezi prvima 2 zuby skviru a pod tim jednim to mam vydrevy a kdyz sem se tim piersingem dotkla tak to byla takova siciva bolest takze uz ho nenosim asi 4 mesice a objevilo se todle takze se nemusim bat ze by to mohla bejt slinna zlaza ale spise zuby? Nevis jestli stim neco delaj krom atb.
Ahoj, jak jsi dopadla u doktora? mám totiž uplně stejný problém a nevim co s tím. tak kdybys mi mohla poradit ![]()
Ahoj ted nevím je-li to na me ale u doktora jsem byla a nejdřív mi řekl že na krku a pod bradou to jsou uzliny ale že se zubama by to mělo co dělat ať skočim k zubaři ale udělala se mi i pod okem na ty kosti a na to mi nejdřiv řekl že tam nic nemam
nejde videt ale nahmatam ji(zatim se to nezvětsuje) po 3 dnech sem zacala brat kapky na vykašláváni jelikož mám pořád hleny a začalo mě bolet v krku a začal pořádně hnusnej kašel a horečky celá se cejtim jak na angine takže zítra tam jdu znova sem zvedavá co mi řekne tentokrát jinak ta bulka pod bradou už neni tak velká jako před týdnem ale pořád tam je takže to nejsiš bude uzlina podle doktora
Ahoj prosim udělala semi bulka u krku a hrozně to boli zniceho nic dnem semi udelala nevim coto muze byt porad temi
![]()
Ahojky, mates tou bulkou někdo nějaké další zkušenosti, mě bolí úplně ukrutně hlava z toho
![]()