Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte holky jsem necelé 3 týdny po císaři a poté po další operaci (hematom po císaři) jsem doma týden a našla jsem si na jizvě bulku bolest jen trochu ale cítím to i dole… a břicho nad jizvou,, špéček
,, mě trochu ještě bolí takové necitelné. Co mám dělat s bulkou? někdo říká rozmasírovat. Nechce se mi s malou do nemocnice. Děkuji ![]()
@aandreaaL měla sem to taky několik měsíců, měla jsem titan v ruce a za rok to vyndavali taky tvrdá bulka, je to nevstřebaný vnitřní stech takže na jizvu po cs : tlaková masáž to vám určitě ukazovali a bulku opravdu masírovat vzít mastný krém a jezdit po ní, nějaký čas to potrvá ale nakonec se vstřebá, do nemocnice určitě nemusíte, mě toto řekl doktor a následně potvrzeno na rehabilitaci ![]()
Takhle brzo? Vždyť ta rána ještě pracuje, vydržet! A trošičku necitlivou jizvu mám vlastně doteď (9m po), ale je to lepší než bylo.
Udelalo se mi to, me to pomohlo vymackout, byla v tom hromada hnisu…vyteklo to a ok
Je no děkuji za uklidnění takže masírovat, masíroat a zase masírovat. Už mám trauma z toho co totiž zase bude císař byl z minuty na minutu pak zas další operace protože tam byl hematom a ted tohle takže už se bojím všeho. Děkuji