Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc se omlouvám,poslala jsem to 2 krát.Asi už mi hrabe.
Zapoměla jsem napsat,že jsme dneska zkoušleli čaj Fenyklový od Sunárku,pak Zlaté jablíčko od Čajánku a kojeneckou vodu.V té lahvičce od Jupíka jsem naředila vodu s Kubíkem a stejně nic.Plenka je těžká jen po noci,přes den nic moc.
Naďa
Ahojky,
no, já ani nepotřebovala Niku nějak z toho kapajícího hrnečku učit pít - ona to prostě snad měla v sobě a hned věděla, co s tím dělat
. A ani jí to nikde neteklo - docela jsem se obávala.
Jinak: naše Verunka úplně odmítá pít jakékoliv bylinkové čaje, takže ona jedině MILUPU - broskev a MILASAN - lesní plody, nic jiného mi nebere
, teda ještě jahodového Kubíka, ale přijde mi to přeslazené.
Já vím, neporadila jsem, ale chce to čas, určitě se to zlepší, tak nesmutni ![]()
Mimochodem - Zlaté jablíčko mi nechtěla vůbec, uličnice vybíravá
. Chce to se trefit do chuti, mně osobně tedy výše zmiňovaný Čajánek taky nechutnal…
Ahojky…my s pitím problém nemáme .....spíš naopak…ale je pravda,že jsme začaly s čajíkem brzy ještě když jsem kojila..(Feniklový od Čajánku-kvůli nadýmání) naštěstí to kojení nijak neovlivnilo a kojili jsem do nedávna…
Je pravda,že Zlaté jablíčko holčina (11m) taky nechce…a teď mi pije nejraději jen čistou kojeneckou vodu…
U staršího kluka jsem měla ale podobný problém…moc pít nechtěl..jen mlíčko..tak jsem ho několikrát „oblafla“ tím,že jsem mu udělala hodně slaboučké…jednu odměrku na 150ml…a zadařilo se…postupně si zvyknul a te´d s pitím problémy taky už nemá …kdyby to těm mrňatům mohl člověk nějak aspoň vysvětlit… ![]()
Dobré ráno,
Tak jsem se dneska rozhodla,že udělám 3 různé nápoje do různých lahviček/klasická,Jupík a nekapací hrneček/.Už se fakt „stébla“chytám a nevím kudy kam.před usnutím vypila 250ml kaše,v noci 2krát 180ml Nutrilonu jsme se museli přebalovat ještě nad ránem a teď to taky stálo za to,ale přes den slabota.
Radši ještě zavolám i dr,pořád přemýšlím,co dělám špatně…
No nic,kdybyste ještě někdo měl nějaký tip,ráda uvítám každou inspiraci.
Holky moc zatím děkuju a doufám,že se ta má „tvrdá palice“dneska rozhodne maminku už nezlobit.
Pa Naďa
Mufinko Álo,
moc Ti děkuju za podporu a povzbuzení.Situace stále stejná.Dnešní postup jsem popsala v předcházejícím příspěvku.Volala jsem dr.a docela mě uklidnila,což jsem ráda,No ale bojovat budem dneska dál.
Nemohla by ta Vaše Verunka naši Niki na dálku nějak domluvit????
![]()
Ještě se chci zeptat,ty nápoje jak píšeš jsou šťávičky? Já se v tom moc nevyznám,doteď Niki bumbala bez problémů čajíky.
Mějte se hezky.Tady opět leje,to je už zoufalý.
Ahoj Naďa
Ahojky Nadi,
já to tedy naší Nice vyřídím a ona Niki domluví, jo
???
Jinak, ty nápoje: Milupa a Milasan jsou čajíky (ale fakt výborné, kamarádka mi je dováží z Německa, ale k dostání snad v ČR jsou…), mně osobně taky chutnají - no a Kubík je takový „hustší“ ovocný nápoj, ale jak už jsem psala, příliš sladký.
Moc držíme palečky, abyste byly v pohodičce a uvidíš, že se to zlepší… Každé dítko má něco… Naše Nika třeba ve svýh 10 měsících neleze… ![]()
Pak dej vědět, jak pokračujete… ![]()
Ahojte,
v jednom příspěvku jsem narazila na to, že Čajánek vám nechutná.
No mě taky ne, když jsem ho ochutnala, tak jsem ho pomluvila i před kamoškou, že to by pil jen blázen
Ale dětem moc chutnají. CHuť laktozy jim připomíná mlíčko od maminky. Já můžu čajánky doporučit, navíc zubařka říkala, že jsou lepší díky té laktoze - není takový prevít na zuby…
M.