Bumbání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
16.8.05 19:48

Moc se omlouvám,poslala jsem to 2 krát.Asi už mi hrabe.
Zapoměla jsem napsat,že jsme dneska zkoušleli čaj Fenyklový od Sunárku,pak Zlaté jablíčko od Čajánku a kojeneckou vodu.V té lahvičce od Jupíka jsem naředila vodu s Kubíkem a stejně nic.Plenka je těžká jen po noci,přes den nic moc.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.8.05 23:39

Ahojky,

no, já ani nepotřebovala Niku nějak z toho kapajícího hrnečku učit pít - ona to prostě snad měla v sobě a hned věděla, co s tím dělat :D . A ani jí to nikde neteklo - docela jsem se obávala.

Jinak: naše Verunka úplně odmítá pít jakékoliv bylinkové čaje, takže ona jedině MILUPU - broskev a MILASAN - lesní plody, nic jiného mi nebere :lol: , teda ještě jahodového Kubíka, ale přijde mi to přeslazené.

Já vím, neporadila jsem, ale chce to čas, určitě se to zlepší, tak nesmutni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.8.05 23:40

Mimochodem - Zlaté jablíčko mi nechtěla vůbec, uličnice vybíravá :D . Chce to se trefit do chuti, mně osobně tedy výše zmiňovaný Čajánek taky nechutnal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 06:32

Ahojky…my s pitím problém nemáme .....spíš naopak…ale je pravda,že jsme začaly s čajíkem brzy ještě když jsem kojila..(Feniklový od Čajánku-kvůli nadýmání) naštěstí to kojení nijak neovlivnilo a kojili jsem do nedávna…
Je pravda,že Zlaté jablíčko holčina (11m) taky nechce…a teď mi pije nejraději jen čistou kojeneckou vodu…
U staršího kluka jsem měla ale podobný problém…moc pít nechtěl..jen mlíčko..tak jsem ho několikrát „oblafla“ tím,že jsem mu udělala hodně slaboučké…jednu odměrku na 150ml…a zadařilo se…postupně si zvyknul a te´d s pitím problémy taky už nemá …kdyby to těm mrňatům mohl člověk nějak aspoň vysvětlit… :wink:

• Citovat
  • Upravit
377
17.8.05 07:53

Dobré ráno,

Tak jsem se dneska rozhodla,že udělám 3 různé nápoje do různých lahviček/klasická,Jupík a nekapací hrneček/.Už se fakt „stébla“chytám a nevím kudy kam.před usnutím vypila 250ml kaše,v noci 2krát 180ml Nutrilonu jsme se museli přebalovat ještě nad ránem a teď to taky stálo za to,ale přes den slabota.
Radši ještě zavolám i dr,pořád přemýšlím,co dělám špatně…
No nic,kdybyste ještě někdo měl nějaký tip,ráda uvítám každou inspiraci.
Holky moc zatím děkuju a doufám,že se ta má „tvrdá palice“dneska rozhodne maminku už nezlobit.
Pa Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.05 08:43

Mufinko Álo,

moc Ti děkuju za podporu a povzbuzení.Situace stále stejná.Dnešní postup jsem popsala v předcházejícím příspěvku.Volala jsem dr.a docela mě uklidnila,což jsem ráda,No ale bojovat budem dneska dál.
Nemohla by ta Vaše Verunka naši Niki na dálku nějak domluvit???? :P :P :P
Ještě se chci zeptat,ty nápoje jak píšeš jsou šťávičky? Já se v tom moc nevyznám,doteď Niki bumbala bez problémů čajíky.
Mějte se hezky.Tady opět leje,to je už zoufalý.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.8.05 22:47

Ahojky Nadi,

já to tedy naší Nice vyřídím a ona Niki domluví, jo :lol: ???

Jinak, ty nápoje: Milupa a Milasan jsou čajíky (ale fakt výborné, kamarádka mi je dováží z Německa, ale k dostání snad v ČR jsou…), mně osobně taky chutnají - no a Kubík je takový „hustší“ ovocný nápoj, ale jak už jsem psala, příliš sladký.

Moc držíme palečky, abyste byly v pohodičce a uvidíš, že se to zlepší… Každé dítko má něco… Naše Nika třeba ve svýh 10 měsících neleze… 8O

Pak dej vědět, jak pokračujete… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.06 23:01

Ahojte,

v jednom příspěvku jsem narazila na to, že Čajánek vám nechutná. :wink: No mě taky ne, když jsem ho ochutnala, tak jsem ho pomluvila i před kamoškou, že to by pil jen blázen :) Ale dětem moc chutnají. CHuť laktozy jim připomíná mlíčko od maminky. Já můžu čajánky doporučit, navíc zubařka říkala, že jsou lepší díky té laktoze - není takový prevít na zuby…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky