Bundle of joy - problém s komunikací

1696
10.1.13 10:19

Bundle of joy - problém s komunikací

Ahoj,
nevím co s tím, tak se obracím na vás, třeba s nima má někdo podobnou zkušenost. Už jsem u nich dělala několik nákupů, nikdy nebyl problém, až nyní. 16.11.2012 jsem u nich pro syna objednala dvouvrstvou merino čepici, stála přes 500 Kč. 28.11. mi přišla, 5.12 jsem jí posílala nazpět, protože malýmu byla malá, chtěla jsem jí vyměnit za větší velikost. Podle stránek český pošty si jí vyzvedli na poště 16.12. Protože syn svou jedinou dobrou čepici ztratil a zůstala nám doma pouze taková hrozná, co mu padá, leze do očí apod, potřebuje tedy nutně novou. A já nevím, zda mi jí budou posílat, kdy, protože Bundle se mnou prostě nekomunikuje. Psala jsem jim už 3 maily, nic. X krát volala, buď to nikdo nebere, nebo je obsazeno, jednou mi to dokonce někdo típl. Možná se budete divit, proč to tak řešim, ale z mý pidi mateřský je 500 Kč spousta peněz :evil:.

Já furt doufám, že je to náhoda, že mi to neberou a nepíšou, zrovna Bundle přeci nejsou žádní podvodníci, tak - jen, nemá s nima podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.1.13 10:27

Co vím, tak si některé holky opravdu stěžovali na špatnou případně ádnou komunikaci. Co s tím nevím, asi začít žádat vrácení peněz a čepici od tohoto výrobce koupit u jiného prodejce, který bude komunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.13 10:33

Ano, komuunikace je problematická, mám odobnou zkušenost. Tedy pokud je vše OK, odpeisují hned. Se zbožím jsem náramě spokojená, s reklamací propadák. Už nenaakupuji přímo, ale jedině přes jiné eshopy, ať si komunikaci s výrobcem případně zajistí místo mě oni. Dobré zkušenosti mám třeba s babako.cz , Bundles sortiment mají, objednají i co nemají přímo v eshopu ( teda cca před rokem )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.1.13 10:37

Jo, Babako komunikuje perfektně, mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti, tenkrát mě to až šokovalo, jak rychle odpověděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.13 11:10

@statecna.oslice jo jo stejná zkušenost a to před předloňskými vánoci. Posílala jsem na výměnu kamaše, po x urgencí se milostivě ozvala, byli prý nemocní a bla bla bla. Ozvala se teda víc jak měsíc po té co jsem kamaše poslala k nim. Ten den co se uráčeně ozvali, mi paní psala, že kamaše odeslala. Jaké bylo překvapení, když kamaše stále nikde, přišly až po týdnu a něco, samozřejmě datum odeslání neodpovídal tomu co psala. Od té doby jsem se zařekla, že u nich přímo neobjednám už nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.1.13 11:13

Ja taky. Dvakrat jsem s nima komunikovala pres mesic nez jsme se k necemu dohrabali. Od ty doby na ne kaslu, fakt otresny. Veci maji dobry, ale tohle me totalne odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.12.13 09:12

No ja prave resim tohle. Nakoupila jsem nejake veci 27.11.2013 a hned i zaplatila a 28.11. prisla zprava, ze je zaplaceno a ze se objednavka expeduje. Od te doby nic. Jeste jsem 3.12. prikoupila nejake dalsi veci, hned i zaplatila, ale u teto objednavky je porad stav NEZAPLACENO. Snazim se pani dovolat, psala jsem i maily, je toto mozne? Neni to zadna reklamace, nic, normalni objednavky. Zacinam byt z toho trochu na nervy, protoze by mala kuklicku hodne uzila a kamasky taky a nerikajic o tom, ze jsem tam celkove nechala pres 3 tisic. Podarilo se nekomu nekdy te pani dovolat? Nebo odpovedela pak jen na email a to pozde?
Dekuji, Maia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.1.14 15:27

Koukam, ze nejsem jedina… Hned na zacatku ledna jsem si u nich objednala kuklu pro syna, aby ji mel na hory. Kukla byla v e-shopu skladem, objednavka byla potvrzena, tak jsem poslala penize na ucet. Od te doby se nikdo neozval, ani kukla nedorazila. Vcera jsem jim volala, kupodivu mi to pani zvedla! Ze pry se k tomu jeste nedostala, ale kuklu v tom barevnem provedeni, co jsem si objednala, nema. Kdyz jsem zminila, ze byla skladem v e-shopu, tak to nic neznamena, ze pry nema skladove hospodarstvi. Pry mi nabidne jinou barevnou variantu, ale musi se podivat a ve 13.00 mi zavola. Samozrejme nevolala, tak jsem volala nekolikrat ja a uz bez uspechu. Posilala jsem dalsi emaily, take bez odpovedi. Sice me to stalo „jen“ 350kc, ale porad to jsou moje penize! Odpoledne jsem obvolavala ruzne jine e-shopy kvuli ten kukle a kupodivu mi jedna pani rikala, ze s Bundle maji take spatne zkusenosti, nekomunikuji, proste nic… Tak asi nezbyva nez uhanet, uhanet a uhanet. Kdybych bydlela v jiznich Cechach, hned bych se do Vodnan rozjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.14 10:26

Bundle of Joy nakonec uspech

Dlouho jsem tady nebyla, tak jen pro pořádek uvádím, jak to nakonec s Bundles of Joy dopadlo. Paní mě to nakonec jednou zvedla, říkala, že to hned vyřídí. To byl čtvrtek, samozřejmě to pak vyřídila až v neděli večer, ale div se světe, v pondělí jsem balíček měla u sebe. Akorát chyběla jedna kuklička, místo ní tam byla nějaká čepice. Jak již jsem v sobě dlouho držela vztek na paní Hynek, tak jsem jí napsala trochu ostřejší mail, že žádnou čepici jsem nechtěla a taky byla tak dvakrát levnější než ta kukla, tak že mě i tak obrala o peníze a že mě již toto její jednání nebaví. Hned na to paní volala, moc se omlouvala, že již takovou kuklu nemá, že mi pošle peníze zpátky a že tu čepici si mám nechat jako náhradu za tolik starostí. No to mě přišlo blbé, tak jsem jí řekla, že ať mi teda pošle jinou kukličku, tu tenší, pak by to cenově bylo vyrovnané. Tak v úterý kuklička přišla a od té doby jsem měla klid, bylo to těsně před Vánoci, tak jsem byla ráda. Ale do budoucna, žádné obchody s Bundles of Joy, a kdybych moc neodolala, tak jedině na dobírku! Přeji hodně štěstí s paní Hynek, asi opravdu jen volat, psát, volat, psát a volat volat volat! Pěkný den, Maia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.14 15:25

Budles of joy - už 5 měsíců nic

Škoda že jsem si tohle všechno nepřečetla dřív… Mám u paní Hynek potvrzenou objednávku už z 30.března a nemůžu to z ní vydolovat :( Už jsem dokonce psala dotaz na obchodní inspekci, jestli se s tím dá něco dělat, po lhůtě k vyřešení mi napsali, že s nimi nekomunikuje, tak to uzavírají a že se ještě můžu obrátit na policii nebo soud. Už ztrácím naději, ale ještě budu bojovat, tenhle přístup se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák