Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, nevite kdy a kde se bude konat nekaja burza detskeho obleceni v Chebu? Nekde jsem slysela, ze by se mela konat v arealu minigolfu ale nevim podrobnosti. Poradite?
Taky uvítám info
já vím jen o burze v sokolově, měla by být někdy v září ![]()
A proč z Chebu nesjedeš do Marktredwitz? Tam je burza každou sobotu, sice všeho, ale dětského tam mají obr množství, a máš to kousínek.
Na fest platz, kousek před Kauflandem, přesně na Fikentscherstrasse, mají tam všude značené cedule zelené flohmarkt, nelze to nenajít, když pojedeš po 303 z Pomezí, tak ne prvním sjezdu, doprava do Marktredwitz na kruháči zase doprava a už uvidíš cedule, když po dálnici přes Waldsassen a Miterteich tak Marktredwitz Jih, po sjezdu z dálnice doleva, dojedeš na ten samý kruháč a pořád rovně a už tam budou na lampách nepřehlédnutelné zelené cedule se šipkama.
@terinka4444 super, díky moc
vypadá to, že mám program na sobotu
akorát pojedeme z jiné strany, ale nevadí, kaufland určitě najdeme ![]()
Je to ta ulice, co jsem psala, když koukneš do mapy, tak je to kousínek od toho kruhovýho objezdu. A je od 7:00 asi tak do jedenácti, pak už balí. A smlouvej ceny, jsou na zvyklí. řekne dvě eura, rovnou řekni euro nebo euro pade.
Je to ta ulice, co jsem psala, když koukneš do mapy, tak je to kousínek od toho kruhovýho objezdu. A je od 7:00 asi tak do jedenácti, pak už balí. A smlouvej ceny, jsou na zvyklí. řekne dvě eura, rovnou řekni euro nebo euro pade.
@terinka4444 Jseš si jistá, že je to každou sobotu? My měli loni rozpis a vím, že každou sobotu to nebylo.
Je to každou sobotu, jen střídají města tenhle týdem Martktredwitz
@terinka4444 Ano, tak já jsem to pochopila asi špatně. Myslela jsem, že píšeš, že je to v Markerdwitzu každou sobotu ![]()
http://swenne-flohmarkt.de/ tady, terminy, teď tam nejsou, do konce týdne je zase nahážou.