Kde koupit v Plzni plavky?

1446
1.7.12 19:29

Kde koupit v Plzni plavky?

Ahoj, chci se zeptat kde se dají v Plzni nebo okolí pořídit pěkné plavky. Mám měnší poprsí tak potřebuju aby mě seděly. Prosím poraďte nějaký obchod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4489
1.7.12 19:39

@Petrlis Kupovala jsem v Tescu. Dá se koupit všek i spodek zvlášť i kombinovat barvičky :palec: A vždy mi seděli krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
1.7.12 20:29

Teď jsem kupovala po netu ;) ale minulé plavky jsem koupila ve Františkánský v malym obchůdku (jak je Dům látek) - je to už ale dlouho, tak snad tam ještě mají pěkné zboží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
1.7.12 20:35

Co v Olympii? Je tam krámek přímo s plavkama, ale nikdy jsem tam nebyla. A pak si vybavuju v Plaze, ale nevím jestli to tam ještě je. Myslím, že to bylo tak nějak proti Tchibu, asi před 2 lety jsem si tam kupovala jen horní díl. U všech plavek se dal koupit zvlášť horní a spodní díl v různých velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
1.7.12 20:58

Loni jsem potřebovala ještě jedny plavky obyč. Zašla do Velryby na Americké, měli je tam cca za 300 Kč a zrovna měli 50 proc. slevu :potlesk: takže jsem vzala dvoje po 150 Kč :roll: :roll: :roll: No nekup to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
2.7.12 09:47

Osobně také doporučuji Tesco, právě kvůli kombinaci. Když pojedeš na Rokycanskou, tak můžeš i do CaA. Byli jsme tam o víkendu a všude jsou letní výprodeje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák