Bydlení a příspěvky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Seizdra píše:
Tak si najdi nájemní byt a na základě nájemní smlouvy si tam dej TP a zažádej o příspěvěk. A dítě maj živit především rodiče, že sis vybrala špatnýho chlapa není přece vina státu
Jak není? ten hnusnej stát ji strčil do 4leté varianty, hnus! hnus! A přes otce si to nemůže napsat, protože žádnej není, ale nějak slečně uniká, že kdyby PRACOVALA, ano já vím, toto slovo se málokomu líbí, tak si mohla délku rodičovského PŘÍSPĚVKU zvolit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Princess69 A kde bereš tu naivní představu, že to dělají jen oni
Málo zkušenosti s okrádáním státu „bílejma“ na emiminu
Viz. obcházení porodnýho, naoko nebydlení s chlapem atd atd atd… MOhla bys vyprávět, co??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Jo a ještě dopíšu - tvých "3800" na zemi taky nenajdeš a 220K (vlastně u 4leté varianty ještě víc) třeba pro mě není rozhodně zanedbatelná částka… Víc k tomu nemám co říct.
Ale pro ty, které nepracovaly je to nízká částka, zajímavé, fakt zajímavé, že většinou těm, které pracovaly přijde rodičák adekvátní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
Jak není? ten hnusnej stát ji strčil do 4leté varianty, hnus! hnus! A přes otce si to nemůže napsat, protože žádnej není, ale nějak slečně uniká, že kdyby PRACOVALA, ano já vím, toto slovo se málokomu líbí, tak si mohla délku rodičovského PŘÍSPĚVKU zvolit
No jo, práce.. Fuj
Proč já tohle dělám i když nemusím?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Ježíííš já neříkám že jen oni ale je to 90% romských občanů, byla jsi se někdy na tom úřadu podívat??? bílou maminku tam zřídka kdy uvidíš. Já se do nikoho nenavážím samozřejmě jen to nasere!!!
@Seizdra Musím souhlasit že stát za tvojeho chlapa nemůže ale zase opravdu pronajímatelé neradi dávají možnost TP protože se toho dá zneužít a případná exekuce a je to v prčicích… takže se zichrují a dosmlouvy dávají rovnou že TP není možné a při porušení sankce a výpověď okamžitá z nájmu.. tak to mám já ve smlouvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel pracovala jsem, ale měla jsem na výběr. Buď odejdu dohodou nebo mě dají paragraf
odešla jsem radši dohodou
spousta zaměstnanců z té firmy tak odešla
A mě slovo PRACOVAT rozhodně není cizí
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
No jo, práce.. Fuj![]()
![]()
Proč já tohle dělám i když nemusím??
Taky to nechápu
Já už se to slovo bojím kolikrát napsat, aby se to tu nebralo jako nadávka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
Bohužel pracovala jsem, ale měla jsem na výběr. Buď odejdu dohodou nebo mě dají paragrafodešla jsem radši dohodou
spousta zaměstnanců z té firmy tak odešla
A mě slovo PRACOVAT rozhodně není cizí
!
Kdyby, kdyby! jsi pracovala, tak máš na volbu nárok. Pracovat znamená mít smlouvu a odvádět daně. nechápu tyhle výkřiky, jak je za něčí bídnou situaci vinen někdo jinej, když si to ten dotyčný pokakal sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 píše:
@Seizdra Musím souhlasit že stát za tvojeho chlapa nemůže ale zase opravdu pronajímatelé neradi dávají možnost TP protože se toho dá zneužít a případná exekuce a je to v prčicích… takže se zichrují a dosmlouvy dávají rovnou že TP není možné a při porušení sankce a výpověď okamžitá z nájmu.. tak to mám já ve smlouvě
Okamžitá výpověď z nájmu.. haha… evidentně ani oni ani ty jste nečetli občanský zákoník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
@Becky00 Tak ať si počká tak pět let…
nemusí
já jsem dostala státní byt za necelé dva roky, stačí se snažit a chodit tam „otravovat“. Tím že člověk doma sedí na prdeli tak ničeho nedosáhne, to ne
(teď to nemyslím na zakladatelku, to jen obecně
)
a i kdyby to bylo za pět let, je to lepší než nikdy. Za pět let bude její situace možná podobná
a byt s trvalým pobytem se hodí kdykoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
Kdyby, kdyby! jsi pracovala, tak máš na volbu nárok. Pracovat znamená mít smlouvu a odvádět daně. nechápu tyhle výkřiky, jak je za něčí bídnou situaci vinen někdo jinej, když si to ten dotyčný pokakal sám
když nemáš odpracovaný rok asi těžko!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem co pomáhají svým příspěvkem
ale rýpání, že jsem si vybrala chlapa atp tu opravdu nepotřebuju děkuju za pochopení
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, když to tady vidím. Už úvodní příspěvek:„co za příspěvky z toho státu dostat?“ Ano, náležitě odůvodněno - stát mě šoupl do 4 leté varianty, nikdo mi nechce dát TP, kdybych byla cikánka, to bych dostala vše… ale skutečný důvod problémů? Má dítě s chlapem, kterého raději neuvedla do RL, nebránila svá práva a raději se nechala vyhodit z práce (nebo byl zaměstnavatel v právu??) Za nic z toho stát nemůže. Tak v čem je rozdíl oproti naší menšině? Taky vidí, co kdo udělal špatně a před vlastním prahem si nezametou.
- Citovat
- Upravit
@aneta.ji píše:
když nemáš odpracovaný rok asi těžko!
takže jsi asi až tak moc nepracovala, že?
- Citovat
- Upravit
@colafit píše:
No, když to tady vidím. Už úvodní příspěvek:„co za příspěvky z toho státu dostat?“ Ano, náležitě odůvodněno - stát mě šoupl do 4 leté varianty, nikdo mi nechce dát TP, kdybych byla cikánka, to bych dostala vše… ale skutečný důvod problémů? Má dítě s chlapem, kterého raději neuvedla do RL, nebránila svá práva a raději se nechala vyhodit z práce (nebo byl zaměstnavatel v právu??) Za nic z toho stát nemůže. Tak v čem je rozdíl oproti naší menšině? Taky vidí, co kdo udělal špatně a před vlastním prahem si nezametou.
pokud vidím dobře je tu založené téma na bydlení a příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit