Bydlení a příspěvky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kozisek no ale nechápu když se někdo na něco ptá proč musí napsat vždy ty co je to nezajímá a nedpovědí stejně na otázku na kterou se zakladatelka ptá
ona nechtěla aby ji tu někdo hodnotil.. Achjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@colafit píše:
Tomu rozumím a chápu, že je to těžké. Na druhou stranu, když se rozhodneš mít dítě bez partnera, tak s tím musíš přijmout i všechny komplikace, které to přináší.
děkuju
já jsem ale nikdy neřekla, že jsem je nepříjmula
šla jsem sem jen pro radu co a jak jestli je ještě nějaká možnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji bohužel najdou se ti kteří určitě mají hned po rodičáku školku nebo babičky hlídačky a nemusejí se o tohle starat a když je někdo v opačné situaci tak je hned nemakačenko a vyžírka státu apod… nejsi sama kdo se někdy ocitl v problému a chce jej nějak vyřešit jenže většina případů nemá ani tu práci!! takže tě soudí stejným měřítkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
děkujujá jsem ale nikdy neřekla, že jsem je nepříjmula
šla jsem sem jen pro radu co a jak jestli je ještě nějaká možnost
Když v to je to zásadní nedorozumění. Ty jsi přijala fakt, že dítě nebude mít otce, ale nepřijala jsi (ze všech příspěvků je to patrné), že jako jediný rodič nebudeš mít od státu žádné výhody (spíš nevýhody). Ale stát není odpovědný za tvé rozhodnutí, chtěla jsi dítě i za cenu, že na něj budeš sama a teď očekáváš, že my ostatní (stát) se ti na něj budeme skládat.
- Citovat
- Upravit
@colafit Ona ale chce jet odrazovej můstek k tomu aby se mohla osamostatnit, práci má snaží se jen by chtěla bydlet sama najít si k sobě partnera třeba mít svou domácnost. Proto žádá o radu, ona nechce vyjídat stát a vás co tedy se jí skládáte jak říkáš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji on ramena, že se o dítě postará sám, umí dělat každý, ale skutečně se postarat umí málokdo (pak to končí zoufalými příspěvky typu mám hrdost říct si o peníze otci dítěte, tak by mi to měl zaplatit stát. Stát by mě přijít na řadu až v okamžiku, kdy rodina úplně selhala.
- Citovat
- Upravit
@Princess69 a co to udělat tradičně, najít si přítele, našetřit peníze a osamostatnit se až na to budu mít a budu schopná se o sebe postarat.
Tyhle peníze by měli být záchranná síť pro ty, kteří se nezaviněně dostali do problémů a nemají jinou možnost.
- Citovat
- Upravit
@colafit
tady nikdo nedělá ramena!!Uvědom si to, že být nemocná a 90%doktorů ti říct teď nebo nikdy, tak jak by jsi se asi rozhodla?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 píše:
@aneta.ji bohužel najdou se ti kteří určitě mají hned po rodičáku školku nebo babičky hlídačky a nemusejí se o tohle starat a když je někdo v opačné situaci tak je hned nemakačenko a vyžírka státu apod… nejsi sama kdo se někdy ocitl v problému a chce jej nějak vyřešit jenže většina případů nemá ani tu práci!! takže tě soudí stejným měřítkem
Jasne. hlidacky babicky nemam. Hlidala mi max jednou tydne prababicka. A skolku jsme meli rok na skonceni rodicaku a zijem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
@colafit
tady nikdo nedělá ramena!!Uvědom si to, že být nemocná a 90%doktorů ti říct teď nebo nikdy, tak jak by jsi se asi rozhodla??
To je zajimave ze tohle pise vetsina bud tohle nebo ze selhala antikoncepce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69
spousta lidí to tu nechápe
jsem ráda, že jsem mohla aspoň to jedno dítě mít a určitě jsem si neřekla nemám na to, tak ho nebudu mít nikdy, když jiná možnost nebyla. Děkuju ti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
To je zajimave ze tohle pise vetsina bud tohle nebo ze selhala antikoncepce.
Tak tohle nebylo snad nutné nemyslíš???!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka víš mě třeba hodil jeden..kamarád.. rohypnol do pití když mi bylo 18 a 2 mě znásilnily já se tak styděla a bála že jsem to nikde neoznámila za měsíc mi začala téct krev po nohách a odvezla mě sanitka do nemocnice… mimoděložní těhotenství praskl mi vejcovod a krvácela jsem do břicha jsem ráda že jsem živá sice bez vejcovodu ale dítě jsem chtěla dřív než bude pozdě.. po dou letech jsem se rozhodla ted nebo nikdy! mám nádhernou dceru partnera jsem si potom taky našla jen bohužel miminko už je problém! Takže své skvělé rady si nech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
@colafit
tady nikdo nedělá ramena!!Uvědom si to, že být nemocná a 90%doktorů ti říct teď nebo nikdy, tak jak by jsi se asi rozhodla??
Já bych se rozhodla mít dítě za každou cenu, ale já na to mám a uživím se i sama. Kdybych na to neměla, zjistila bych si, zda mi pomůže rodina. Kdyby ne, tak bych se asi smířila s tím, že si dítě adoptuji až k tomu budu mít vhodné podmínky. Ale rozhodovala jsi se ty, tak ty musíš za to nést odpovědnost.
- Citovat
- Upravit