Doplacení rodičovské příspěvku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doplacení rodičovské příspěvku??
Ahoj ![]()
máte některá zkušenost s tím, že když vám dítě jde do školky a vy do práce jestli jste podala některá z vás žádost o doplacení rodičovského příspěvku zbývajících měsíců??Případně jestli se to dělá na magistrátě kde mají odbor sociálních věcí a nebo na ÚP??
Děkuji mnohokrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rodičák se nedoplácí, pokud je dítě starší dvou let, jeho docházka do MŠ se nesleduje a ty můžeš RP pobírat i při práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ti jednorázově nikdo nedá, budeš ho brát normálně dál každý měsíc, a nikde nic hlásit nemusíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holky, já jsem totiž někde četla, že se může doplácet ale celková částka za měsíc je kolem 11.000kč tak nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nebereš max. částku a splníš podmínky pro její příjem, tak si můžeš pobírání RP zvýšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru jen 3.800kč a jsem strčená do automatických 4let a v březnu mě končí mateřská a malá jde do školky v pondělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji pokud máš 4 letou kvůli tomu, že jsi nesplňovala podmínky pro výběr, což z tvého příspěvku vyplývá, tak nemáš možnost ani navýšení… prostě budeš chodit do práce a dál ti bude chodit 3800/měsíc RP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neslo by to navysit na manzela/pritele? Pokud je zamestnany a plati si soc. pojisteni, tak by to melo jit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť je to ve finále jedno, k platu budeš pobírat 3600 až do 4 let věku malé, to taky není k zahození.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to byla jedina vec, co me napadla, ze by slo. Tak ti to doplati pri praci, alespon budes mit vic
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to k zahození to je jasné
každá koruna dobrá
Tak děkuju moc holky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit