Bydlení a příspěvky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@colafit píše:
takže jsi asi až tak moc nepracovala, že?
A co by jsi napsala tomu kdo nepracoval vůbec??!Chtěla jsem od vás jen pomoct a ne aby se tu do mě někdo navážel! Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 No ha ha ha ha ale ve většině bytů to tak je a nebydlím v prvním, takže bohužel když to dá do smlouvy podepiš nebo jdi o dům dál.. Taky je možnost na to jít přes realitku tam to mají dle zákoníku ale jako provize jednoho nájmu což je tady v Brně kolem 8 táců za 1kk nebo 1+1 nacpat realitce je fakt nekřestansky drahé bylení, pak vratnou kauci, a nájem na daný měsíc
he he he 24 táců v prčicích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
pokud vidím dobře je tu založené téma na bydlení a příspěvky
a takhle to končí, když dojdou argumenty. Taky jsi v úvodní příspěvků, chtěla dostat příspěvky ze státu, tak na to reaguji.
- Citovat
- Upravit
@araw píše:
Ale pro ty, které nepracovaly je to nízká částka, zajímavé, fakt zajímavé, že většinou těm, které pracovaly přijde rodičák adekvátní
Tak já to beru (asi špatně jak tak koukám
) pouze jako příspěvek, který mi nepokryje ani pětinu nákladů na dům, proto mám trapně toho chlapa a trapně se sanžím přivydělávat (když je zrovna nějaká možnost
)… Jde vidět, že mám základní nedostatky v pořízení si rodiny a od začátku jedu úplně špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
pokud vidím dobře je tu založené téma na bydlení a příspěvky
Úvodní příspěvek je ten tvůj první příspěvek, nikoliv název diskuze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 píše:
@j.a.n.i1 Ježíííš já neříkám že jen oni ale je to 90% romských občanů, byla jsi se někdy na tom úřadu podívat??? bílou maminku tam zřídka kdy uvidíš. Já se do nikoho nenavážím samozřejmě jen to nasere!!!@Seizdra Musím souhlasit že stát za tvojeho chlapa nemůže ale zase opravdu pronajímatelé neradi dávají možnost TP protože se toho dá zneužít a případná exekuce a je to v prčicích… takže se zichrují a dosmlouvy dávají rovnou že TP není možné a při porušení sankce a výpověď okamžitá z nájmu.. tak to mám já ve smlouvě
I kdyby tam milionkrát napsali, že TP si dát NESMÍ a k tomu chodili po hlavě, TP si tam nájemník dát MŮŽE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji Hele i kdyby jsi byla na dohodu práce tak je to fuk pracovala jsi? pracovala… některým zaměstnavatelům vyhovuje dpp kde za tebe nemusí nic odvádět bohužel styl dnešní doby ale to že jsi aspon někde pracovala je fajn, mnoho lidí nemůže ani práci sehnat protože se to všude hemží Vš titulama a dvouma cizíma jazykama atd… chodila jsem na pohovory a hrůza
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 píše:
@j.a.n.i1 No ha ha ha ha ale ve většině bytů to tak je a nebydlím v prvním, takže bohužel když to dá do smlouvy podepiš nebo jdi o dům dál.. Taky je možnost na to jít přes realitku tam to mají dle zákoníku ale jako provize jednoho nájmu což je tady v Brně kolem 8 táců za 1kk nebo 1+1 nacpat realitce je fakt nekřestansky drahé bylení, pak vratnou kauci, a nájem na daný měsíc![]()
![]()
he he he 24 táců v prčicích
Opravdu si zjisti, jaký máš jako nájemník práva a pronajímatel povinnosti. A kdyby tě vyštípal z bytu za to, že porušíš jeho (mmch. protizákonnou) zákaz o TP, tak ho můžeš třeba žalovat a vyhrála bys.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra Mohu se zeptat kde bereš takovou jistotu? jsi právník nebo dokonce pronajímáš byt? samozřejmě nic proti tobě aby jsi si to špatně nevyložila!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra Jen mě to fakt zajmá protože jsem o tomhle neslyšela a pokud něco podepíšeš máš snad smůlu ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69
ano snažila jsem se, ale než mít paragraf a potom nesehnat práci, tak jsem odešla na dohodu. Teď u toho mám spoustu brigád od práci na doma po dělání za barem o víkendech kdy mám hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 já pronajímala vlastní byt, pracuju pro majitele domu - byty mu pronajímám. @Seizdra má pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
@Princess69
ano snažila jsem se, ale než mít paragraf a potom nesehnat práci, tak jsem odešla na dohodu. Teď u toho mám spoustu brigád od práci na doma po dělání za barem o víkendech kdy mám hlídání.
A tento příjem k těm 3.800 přiznáváš?
- Citovat
- Upravit