Bydlení a tatínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
26.12.24 08:53

Tak se odstěhuj do bytu rodičů. Budeš to mít i levnější.
Nech si nějaké dokumenty, že ses snažila v okoli najít jiný byt, ale prostě nebylo nic v tvých možnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35972
26.12.24 08:56

Ber ten rodinný byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.24 08:57

Hledáš byt blízko otce, aby si mohl brát děti a pak píšeš, že o ně vlastně nestojí. Tak si rozmysli, jak to tedy je. Já bych šla do toho rodinného bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.12.24 08:58
@Anonymní píše: Více

To sis vymyslela, stěhování a změna škol a školek je u dětí běžná záležitost, kterou ospod opravdu neřeší. Nestěhuješ je přes oceán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8572
26.12.24 09:06

Určitě bych šla do bytu od rodičů. Na ně je určitě větší spoleh než na otce dětí, neočekávala bych zázrak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.24 09:09

@hanka.br. mluvila jsem s poradnou aperio, s ospodem na praze 8 a 9, ale asi to tak bude. Ja mela dojem ze bude mit zajem o stridavku, tak od rana jede ze nemoci budu odted obstaravat sama, ze odpoledne nebude vyzvedavat zr skolky sam, ze nebude delat cu**ka. Kope kolem sebe, a to jsme se o stehovani dlouho nebavili, jen ho obtezuje se o ne starat.

• Citovat
  • Upravit
1812
26.12.24 09:10

Rodinný byt, na otce děti bych nespoléhala, viz jeho poloviční úvazek a program děti každý večer hospoda, stěhuješ se v rámci Prahy, na socka nemůže říct ani popel, 20 km je prd, to dojíždím já i muž do práce denně.
Navíc ty finanční náklady za krcálek v paneláku plus se třepat za kolik ti za rok navýší nájem nebo neprodlouží nájemní smlouvu. Jednoznačně brát byt v rodině a na parodii na tatínka ohledy nebrat…ať si prodá svůj byt, tebe vyplatí z investovaných nákladů a koupi si menší byt blízko děti.

Příspěvek upraven 26.12.24 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
26.12.24 09:17

no tak proč vůbec přemýšlíš nad tím, aby to měl k dětem blízko? běž tam, kde je to nejvýhodnější pro tebe a děti, což je blízko jejich prarodičům…a dělat ču..ka nemusí, on je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.24 09:26

@Monchichik protoze se na podzim staral celkem dost, co jsrm byla ve zkusebce a nechtela jsem byt svine co jim rozbije vztahy. Ale ocividne zapadame do starych koleji, kdy deti tatinka vidrli i 3 dny v mesici a to s nim zily v jednom byte

• Citovat
  • Upravit
2069
26.12.24 09:29

Rozhodne do toho levnejsiho bytu dal.
S otcem by to taky mohlo dopadnout tak, ze najdes byt blizko, ale on zajem mit stejne nebude, nebo schvalne bude deti ignorovat, protoze ublizene ego a bude si myslet, jak ti to jeho nezajmem o deti da dobre sezrat.
Ale neni pak noc horsiho, nez kdyz deti budou vedet, ze bydli hned vedle, ale stejne si je nebere, nebo dokonce ho uvidi venku, v obchode, a on je bude ignorovat.
A ikdyby to bylo z Prahy 8 do Radotina nebo na Zlicin, je to porad jedno mesto.
Doufam, ze uz jsi rodine napsala, ze ten byt beres. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
26.12.24 09:33

Videla jsem pripad, kde se matka s detmi odstehovala a otec se domohl predbezkem navratu deti, protoze nemela jeho souhlas, ale bylo to pres celou republiku. To neni jako 20km, to prave ten soud ji tim predbezkem naridil, aby deti nebydlely dal nez 20km od puvodniho bydliste. Ber ten levny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.12.24 09:51

Jednoznačně ber ten rodinný a levný s prarodici za zády. Vůbec bych nad jinou variantou neuvažovala a byla bych stastna, ze to tak mam. Vždyť je to jedno město s metrem. Děti mění školky a školy normálně, prehlasila bych je blíže k novému bydlišti, pokud jebude chtít tatínek vídat, tak opravdu tato vzdálenost není problém. Buď fakt ráda, že máš kam jít za levno a nevymyslej jak nahovet někomu, kdo se sám vůbec nesnaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
26.12.24 09:54

Tak s takovym přístupem otce bych se v pase nelámala…
Nestehujes se na Moravu, ani 80 km do nejake zapadlé vsi na konci sveta, planujes presun v ramci jednoho města :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
26.12.24 09:59

Ber byt rodiny. K čemu jim bude blízkost tatínka, co tráví půl týdne v hospodě? A vsadila bych se, že bude v tomto směru jen hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.24 10:03

To je jak u nás. Tady byty prostě nejsou. Jsme malý město, deti tu mají školu, školku, kroužky, celkově tu pěkně zapadly, žije se nám tu dobře, máme tu i v dochozí vzdálenosti dobrý doktory, obchody, kamarady, sousedy… nechci odtud pryč. Jenže tady není možný sehnat bydlení. Byty se neprodávají a nepronajimaji.. je jich fakt hrstka a to, co je, je hrůza. Samy 1kk za 4 mil, nebo pronájem mini 2kk za 20 tis… se 3 dětmi potrebuju něco většího, ale to tu není. Teda jo, můžu si koupit byt 3kk za 8 nebo 9 mil… :zed: talze neporadím, jen soucitim. Napadlo mě městské bydlení, ale na to se hrozně dlouho čeká a pak člověk dostane byt během chvilky se musí rozhodnout… já bych radši vse řešila v klidu, děti na to postupne připravila. Ale třeba u vás by to řešení byt mohlo, by jste už evidentně domluveni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max