Bydlení bez partnera - bezpečnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65427
11.6.23 20:19
@Pudloslava píše:
nouzový kontakt, to si tam asi zadáš někoho svého, ne? protože se mi nezdá, že by rychlá vyjížděla na výzvu z hodinek, kterou nepotvrdí člověk.

v zimě o tom psali, že by si to měli lyžači hlídat, že byly zbytečné výjezdy, protože lyžař jen tak spadl a hodinky vyslaly signál o pomoc. A ten dotyčný o tom ani nevěděl, takže záchranka a horská služba vyjeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.6.23 20:37
@vokishka píše:
v zimě o tom psali, že by si to měli lyžači hlídat, že byly zbytečné výjezdy, protože lyžař jen tak spadl a hodinky vyslaly signál o pomoc. A ten dotyčný o tom ani nevěděl, takže záchranka a horská služba vyjeli

aha, tak tio budou muset nějak líp vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
11.6.23 20:51

No, pokud máš o sebe tak moc chorobný strach, nezbývá ti nic jiného než si přítele nechat doma jako securyťáka. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
11.6.23 21:20
@Pudloslava píše:
nouzový kontakt, to si tam asi zadáš někoho svého, ne? protože se mi nezdá, že by rychlá vyjížděla na výzvu z hodinek, kterou nepotvrdí člověk.
:roll: tak mám ověřeno, ze hodinky te monitorují a když zjisti nestandardní situaci, tak to zaznamenají. Když nebudes na jejich výzvu reagovat, tak budou volat zvolenému kontaktu/rychlou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.23 10:43

Díky všem za nápady. Pes moc nepřipadá v úvahu, je to velký závazek, když jsem o víkendech často pryč, a navíc mám doma kočky.

Volat si častěji s mámou je super nápad, asi to tak udělám.

K hodinkám bych asi musela mít telefon u sebe nonstop i doma a navíc je to ošemetné kvůli možnosti volání záchranky bez mého vědomí. Ale zase v případě toho blbého pádu asi nejlepší řešení.

Vy, kteří mi doporučujete psychologa, psychiatra a prášky: nějaké úzkosti sice řeším, ale ze svého okolí znám i případ zdravého mladého muže, který uklouzl ve vaně natolik nešťastně, že se praštil do hlavy a umřel tam, než se po něm začali shánět. Takže může se stát.

Účetní mafie sice nejsem, ale už se mi stalo, že mě v noci přepadl cizí chlap a dovedu si představit, že by to mohlo dopadnout i jinak, než že se mi podaří utéct jako tenkrát. Taky se může stát.

Každopádně úzkost z případného rozchodu a následné osamělosti tam určitě hraje roli. Ale to bych práškama určitě neřešila (a než bych se dostala na řadu u psychologa, tak už to bude dávno pasé, při jejich dnešní přetíženosti). Tak se zkusím uklidnit a hledat konstruktivní řešení. Díky za inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
12.6.23 13:18

Holka..ty se normálně bojíš být sama. To je to celý. Ty hledáš důvody, proč sama nebýt. Víš, kolik je u nás single domácností? To bychom nikdo nemohl sám bydlet! Taky jsem zažila dva pokusy o přepadení, vylezla jsem z obou nezraněná s pořádným leknutím a myslíš, že večer sedím zalígrovaná doma a nevystrčím nos? Ty se ráda koukáš na detektivky, viď. Víš, že jsou ženské, co žijí na okraji vesnice, na polosamotě, ty aby se rovnou zbláznily. Vyžeň z hlavy ty nesmysly, rozejdi se, když máš vztah nanic a normálně žij. Co budeš říkat, až budeš stará? Každému z nás se doma může něco stát. I venku. Všude. Lidi jedou autem po městě a nabourají kousek od baráku. My za dobu manželství bourali třikrát. A víš jak? My stáli! A vždycky to do nás někdo napálil. Jednou v Kolíně, jednou na parkovišti a jednou při dávání přednosti. Já je neviděl. Řekl ten dotyčný. Jel přímo na nás. Pokuta na místě jak prase. Nechápu, kam čuměl. My na něj z auta řvali a mávali. Jeden to nepobere. To bys nemohla nikam jít, nemohla bys ani bydlet, nemohla bys nic. Vykašli se na bubáky. Nebo co si pořídit domů kameru. Můžete se s mámou kontrolovat navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí