Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
No je sice o nové byty největší zájem, ale bydlela jsem v půdním bytě a byl nekvalitně udělaný zatákalo a bez klimatizace se tam v létě nedalo vydržet. Paní mne sice ujištovala, že je to pořádně zaizolované a staví z kvalitních materiálů, byt je už poslední pro velký zájem, za mne zbyl, protože nemá balkon a je poslední patro.
Pani keca a chce hl. prodat. Neverit!
Nově jsem našla Velká Bíteš, ale za tu cenu bude jistě zamluvený, je 2+1 a ještě by mi zbyla menší rezerva na příp opravy, nevím jak vypadá koupelna, na zemi obyč. lino starší, ale má balkon, šatnu a je dispozičně dobře řešený. Zas dám za dojíždění a ve větším budu platit víc, všude jsou rozdílné ceny do fondů oprav. Při tom kolik mají ty inzeráty zhlédnutí budu ráda, když se mi povede koupit aspoň něco, at to vypadá jak chce.
Vše se odvíjí od Tvého zaměstnání, zda budeš měnit nebo pracuješ na Homme Office? Brno má jistě nejdražší byty, ale taky své výhody. Bučovice jsou pro mě dost nezajímavé a střední cesta je Znojmo. Přeji Vám hlavně, ať se dobře rozhodnete a jste spokojená.
Zaměstnání si nyní hledám v Brně a měla bxch už brzy nastoupit do obchodu, zvažuji akorát zda obchod, nebo fabrika, ale je to jedno, když to bude na krátkou dobu. Dojíždět do Brna za prací skoro hodinu, i když je přímý spoj, tak to opravdu nevím, ale podle mne to nemá význam, je to jak čas, ale i peníze hlavně. Zas ušetřím tím, že budu ve svém. Samozřejmě v Brně byt už byl pryč hned, byl za tu cenu dost výhodný, i když malý a skoro 3miliony, Bučovice jsem zamítla a Znojmo zatím nevím, sleduje ty byty stále, to co je ale dobré se ani do nabídky pořádně nedostane.
Nově jsou byty nové Svitávka, což je skoro hodina cesty vlakem poblíž Boskovic městys.1+KK 2.9mil, má balkon, zase co práce okolí nevím jestli se dá najít něco, do Brna si myslím, že už je to daleko.
Nic se mi zatím nepovedlo sehnat, na každý byt, který by se mi líbil je 20 - 30zájemců a lidi prý berou cokoli kdekoli a hlavně platí kdo dá víc…no tak tedy nevím Já snad budu doufat, že jsou volné i ty Bučovice pod střechou. Na byt ve Zbyšově bude víc zájemcu a platí kdo dá víc, jistě je to tak u všech bytů. Za levněji jedině Znojmo, Břeclav, Hodoním, zas daleko a ta oblast trpí na tornáda. Z nových ci se mají stavět Bučovice 2.380mil, Svitávka, Kuřim, ale 32m2 2.914mil, jelikož je to za bukem od Brna, tak mi tu asi neporadíte? Pokud nenajdu práci v místě, tak musím dojíždět auto nemám.
No je sice o nové byty největší zájem, ale bydlela jsem v půdním bytě a byl nekvalitně udělaný zatákalo a bez klimatizace se tam v létě nedalo vydržet. Paní mne sice ujištovala, že je to pořádně zaizolované a staví z kvalitních materiálů, byt je už poslední pro velký zájem, za mne zbyl, protože nemá balkon a je poslední patro.