Bydlení na samotě u lesa, maminy sem :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
18.2.13 09:26

Tak já stejně na dětské pokojíčky a gelové nechty nejsem :-D už jsem venku byla, ale bez foťáku, tak špípačka zatím nic :-D

• Citovat
  • Upravit
805
18.2.13 09:40

@ohýnek no ja se svymi nehty radsi chlubit nebudu. Furt si je okusuju. To je silenej zlozvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.2.13 09:53

:mrgreen: Jasně štěpkovačku. :dance: Taky mi to přijde vtipný, píšeme o topení, štípačkách… :mrgreen: Byl to dobrý nápad založit tu diskuzi, bez chválení sebe sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.2.13 09:56

@el009 na mě taky lezou viry, bacily či co. Uařila jsem si čaj se zázvoru (4plátky kořene zalít vroucí vodou -1litr) s citronem, medem, hřebíčkem. Od rána už jsem vypila skoro litr. Mně to zabírá. Má se pít, co nejvíc teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 10:16

Kdyz ja ten zazvor ted moc nemuzu. Mne tak strasne po techto vecech pali zaha ze mam pocit ze z toho asi umru. Ja uz skoro ani nejim. Ja ho vzdy strouham. Je to silnejsi. Ale ted se na to nemuzu ani podivat. Manzel bere i antibiotika. Jenze pritom normalne pracuje a je furt hrozne nachcipanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
18.2.13 12:37
@ohýnek píše:
Já jsem příteli teď k narozeninám koupila, jak já říkám Friskasku :-D z necelých třech tisíc jí zlevnili na osm stovek :-)

jéé, za takovej dárek by mi muž líbal ruce, nohy, všechno! Tomu se říká štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.2.13 12:51
@michalka30 píše:
@jitkabokule krásné fotky. :) My jsme se s mrňouskem nasnídali, piju čaj se zázvorem…až mi dojde v kuchyni z koše dřevo, tak půjdu ke kotlu a jak píše ohýnek…taky vyfotím naši štípačku. Manžel ji trochu upravil, hodně nám vadila ta ochranná ramena na ruky, tak je oddělal a ovládáme ji nohou. Vyhovuje nám to tak líp.

Jsi mi připoměla našeho známého :mrgreen: on má 4 dcery(!)a u nich se dřevo na zimu chystá tak, že on sedí u štípačky a holky na střídačku dřevo podávájí a rovnají :mrgreen: pán tvorstva trůní jako gróf a ženský kmitaj.Je to sranda pohled a ještě k tomu chlap má tak 120kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.2.13 12:55
@el009 píše:
Vite co je vtipny? Na jinych diskuzich si zensky posilaji fotky detskych pokojicku a nove gelove nehty a my se davame stipacky. Ze bych sem hodila jeste stepkovacku? :D

jééééééééééééé :palec: štěpkovačka to je ted u nás probírané téma. Jestli malou a na elektriku nebo investovat do větší a na benzín. Kdo máte zkušenosti a jakýma? Povídejte prosím :dance: (chybí mi tu smajlík jak má sepnutý ručičky a prosí ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 12:58

@jitkabokule tak az zapnu pocitac tak poslu fotky. My mame do prumeru vetvi 8 cm takze to uz je dost. Manzel to ma k vydelecne cinnosti takze jsme trosicku priplatili. Ale jinak se delaji i takove domaci na male vetevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
18.2.13 13:02

JJ, tudle jsem nějakou samodomo miništěpkovačku viděla v receptáři či kde, poskládanou ze starých krámů, ale ta spotřeba asi nebyla úplně A+++ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
18.2.13 13:04

A zázvor funguje docela dobře i jako prevence. S úderem podzimu ho nakoupíme do foroty a strouhám si ho do čaje. Pravda je, že tu žáhu taky občas cítím, ale jen když byl ten čaj málo horkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
18.2.13 13:18

@el009 já jsem si je taky kousela, pak mi kamarád řekl jak je to hnusný a od tý doby když mám chuť si kousnout ho slyším v hlavě :-D už je to asi osm let :-D
@lys koupila jsem mu k tomu s spešl Fiskars brousek (já vím že je to k ničemu, že stačí obyč, ale když už, tak už :-D )

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
18.2.13 13:18

Fotka furt nic :-D koupila jsem si elektronickou cigaretu, takže nemusím ven :-D

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
18.2.13 13:19

A k tomu zázvoru, já ho nakládám do medu :-)

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
18.2.13 13:45
@ohýnek píše:
A k tomu zázvoru, já ho nakládám do medu :-)

recept? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1