Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ohýnek no ja se svymi nehty radsi chlubit nebudu. Furt si je okusuju. To je silenej zlozvyk.
Jasně štěpkovačku.
Taky mi to přijde vtipný, píšeme o topení, štípačkách…
Byl to dobrý nápad založit tu diskuzi, bez chválení sebe sama.
@el009 na mě taky lezou viry, bacily či co. Uařila jsem si čaj se zázvoru (4plátky kořene zalít vroucí vodou -1litr) s citronem, medem, hřebíčkem. Od rána už jsem vypila skoro litr. Mně to zabírá. Má se pít, co nejvíc teplý.
Kdyz ja ten zazvor ted moc nemuzu. Mne tak strasne po techto vecech pali zaha ze mam pocit ze z toho asi umru. Ja uz skoro ani nejim. Ja ho vzdy strouham. Je to silnejsi. Ale ted se na to nemuzu ani podivat. Manzel bere i antibiotika. Jenze pritom normalne pracuje a je furt hrozne nachcipanej.
@ohýnek píše:
Já jsem příteli teď k narozeninám koupila, jak já říkám Friskaskuz necelých třech tisíc jí zlevnili na osm stovek
jéé, za takovej dárek by mi muž líbal ruce, nohy, všechno! Tomu se říká štěstí ![]()
@michalka30 píše:
@jitkabokule krásné fotky.My jsme se s mrňouskem nasnídali, piju čaj se zázvorem…až mi dojde v kuchyni z koše dřevo, tak půjdu ke kotlu a jak píše ohýnek…taky vyfotím naši štípačku. Manžel ji trochu upravil, hodně nám vadila ta ochranná ramena na ruky, tak je oddělal a ovládáme ji nohou. Vyhovuje nám to tak líp.
Jsi mi připoměla našeho známého
on má 4 dcery(!)a u nich se dřevo na zimu chystá tak, že on sedí u štípačky a holky na střídačku dřevo podávájí a rovnají
pán tvorstva trůní jako gróf a ženský kmitaj.Je to sranda pohled a ještě k tomu chlap má tak 120kg ![]()
@el009 píše:
Vite co je vtipny? Na jinych diskuzich si zensky posilaji fotky detskych pokojicku a nove gelove nehty a my se davame stipacky. Ze bych sem hodila jeste stepkovacku?
jééééééééééééé
štěpkovačka to je ted u nás probírané téma. Jestli malou a na elektriku nebo investovat do větší a na benzín. Kdo máte zkušenosti a jakýma? Povídejte prosím
(chybí mi tu smajlík jak má sepnutý ručičky a prosí
)
@jitkabokule tak az zapnu pocitac tak poslu fotky. My mame do prumeru vetvi 8 cm takze to uz je dost. Manzel to ma k vydelecne cinnosti takze jsme trosicku priplatili. Ale jinak se delaji i takove domaci na male vetevky.
JJ, tudle jsem nějakou samodomo miništěpkovačku viděla v receptáři či kde, poskládanou ze starých krámů, ale ta spotřeba asi nebyla úplně A+++ ![]()
A zázvor funguje docela dobře i jako prevence. S úderem podzimu ho nakoupíme do foroty a strouhám si ho do čaje. Pravda je, že tu žáhu taky občas cítím, ale jen když byl ten čaj málo horkej.
Fotka furt nic
koupila jsem si elektronickou cigaretu, takže nemusím ven ![]()
@ohýnek píše:
A k tomu zázvoru, já ho nakládám do medu
recept? ![]()
Tak já stejně na dětské pokojíčky a gelové nechty nejsem
už jsem venku byla, ale bez foťáku, tak špípačka zatím nic