Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Verca1989 tak to není dnešní fotka
ale sněhu máme pořád dost
dneska jsme si postavili iglů a pořád nám zbylo na dalších x ![]()
@el009 píše:
@michalka30 ale ja mam nejakou ponurou naladu uz od rana.
@ohýnek píše:
@michalka30 tak mi jsme tu my, sousedi a chlap na bejvalé rotě, pak jsou tu jen 4 chaty.Na jednu nejezdí vůbec, na druhou občas někdo přijede chlastat, na třetí jezdí skoro každou sobotu i v zimě a ta poslední patří revírníkovi, takže tu straší pořádNejbližší obchod je asi 6km do čech, do německa nevim
ale asi tak nastejno
My když jsme se nastěhovali, tak tu byli starý kamna, bohužel leželi dlouho ladem a byl v nich popel, takže celé prožrané. Dali jsme si je alespoň ven do přístěnku, na ohřátí rukou nebo přihřátí polívky jsou ještě dobrý.
Krásná zimní fotka, taky bych mohla přispět nějakým fotem z pohádky. ![]()
Taky jsem postavila, vydlabala dětem iglů a se dvěma vchody a okýnkem, ale dnes dost tálo, tak se jim trochu zmenšilo. ![]()
My bydlíme v dřevěném domu. Pošlu Vám fotku, ale není aktuální, teď je vííííc sněhu.
@michalka30 za barák nám chodí když je říje vyřvávat jelen
nevim co ho tady tak moc láká
a u vás je to jak v pohádce ![]()
Krásná zimní fotka, taky bych mohla přispět nějakým fotem z pohádky. ![]()
Taky jsem postavila, vydlabala dětem iglů a se dvěma vchody a okýnkem, ale dnes dost tálo, tak se jim trochu zmenšilo. ![]()
My bydlíme v dřevěném domu. Pošlu Vám fotku, ale není aktuální, teď je vííííc sněhu.
Omylem jsem vložila příspěvěk 2×. ![]()
To nám taky chodí jeleni troubit pod okénko
a je to bezva…troubí třeba 2-3jeleni z luk kolem a my na ně troubíme staky, tak to bývá super koncert, nádhera. ![]()
Tak nějaké fotky posílám, ať víte s kým si píšete, co??? ![]()
Levou rukou držím synovečka, ostatní jsou naše.
![]()
Tak se taky pochlubte…
@michalka30 takže bydlíte v nějaké původní roubence nebo je to novodobá dřevostavba?
A jedna pohádková…z kuchyňského okna…
@michalka30 píše:
A jedna pohádková…z kuchyňského okna…
to jsou panorámata ![]()
@michalka30 já netroubím, já „pískám“ jako srnka
a vim že to dělat nemám, ale troubit neumim ![]()
Naše zima