Bydlení u tchýně...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
18.5.14 19:52

Tak to máš teda těžký holka… asi byla chyba si do takové situace vůbec pořídit prcka :think: nejdřív jste si měli vyřešit finanční stránku a pak se pustit do osamostatňování a do dítěte, odstěhovat se evidentně nemá cenu ti radit, takže jediná rada je, přizpůsobit se a vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
18.5.14 19:58

To je těžký a k tvým rodičům nemůžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 20:03

@Lette treba nejakou eadu jak z toho ven?? nemam moc s kym o tom mluvit a pokud nevíš co mi mas odepsat tak psat nemas…

• Citovat
  • Upravit
971
18.5.14 20:05

Přizpůsobit se, nejít do konfliktů, jít se provětrat ven, šetřit a až to půjde, pak se odstěhovat… V tvé situaci bych asi byla ráda, že mám kde bydlet, nevím, jak je tchýně hrozná, to si musíš promyslet ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
18.5.14 20:10

Hlavně že víš co chceš. Jiná rada, než to vydržet není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 20:11

Ja s ni nekdy vychazim dobre ale nekdy sou chvilky kdy ji hrabe a to se neda vydrzet k nasim jit nemuzem to bycj sla nejeadsi hned.
ono se to ze zacatku dalo vsechno bylo v poho a bylo to naplanovany tak ze tady budeme bydlet tak nez malymu bude rok jenze pro me je to najednou strasne dlouha doba a nevím jestli to rok vydrzim spis by me aji zajimalo zda by mi ta socialka davala ten prispevek na to bydleni asi skusim vyhledat nejakou takovou diskuzi…

• Citovat
  • Upravit
3677
18.5.14 20:14
@Anonymní píše:
Ja s ni nekdy vychazim dobre ale nekdy sou chvilky kdy ji hrabe a to se neda vydrzet k nasim jit nemuzem to bycj sla nejeadsi hned.
ono se to ze zacatku dalo vsechno bylo v poho a bylo to naplanovany tak ze tady budeme bydlet tak nez malymu bude rok jenze pro me je to najednou strasne dlouha doba a nevím jestli to rok vydrzim spis by me aji zajimalo zda by mi ta socialka davala ten prispevek na to bydleni asi skusim vyhledat nejakou takovou diskuzi…

Tak otázkou je taky to, jestli máš vůbec na to aby ses odstěhovala, zaplatit kauci, nějaké první nájmy atd… i kdyby sociálka něco dala, teď plácám, opravdu nevím jak to chodí, tak stejně do začátku potřebuješ nějaké peníze na překlenutí nějaké doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 20:23

Jojo ja vim nad sem premyslela taky jestli zvladnem neco usetrit ale to je prave jediny asi pozitivum ze tchyne chce jen 4000 na najem tak ja doufám ze neco usetrime za ten rok a treba pak pujdem do svyho konecne ale ten rok bude hroznej jeste nevim jak budu kojit protoze se rika ze to je dedicny a moje mamka nemela moc mlika a nutrilon neni zrovna nejlevnejsi.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
27681
18.5.14 20:25
@Anonymní píše:
Jojo ja vim nad sem premyslela taky jestli zvladnem neco usetrit ale to je prave jediny asi pozitivum ze tchyne chce jen 4000 na najem tak ja doufám ze neco usetrime za ten rok a treba pak pujdem do svyho konecne ale ten rok bude hroznej jeste nevim jak budu kojit protoze se rika ze to je dedicny a moje mamka nemela moc mlika a nutrilon neni zrovna nejlevnejsi.. :roll:

a proč nejdete k tvým rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
18.5.14 20:26

Ona to ani pro tu tchyni asi nebude žádná hitparáda. Má ještě malé děti, o které se musí starat, do toho tam bydlí syn v bankrotu s přítelkyní a čekají dítě. Stejně, jako je to složitý pro tebe, je to těžký i pro ni. Asi bys měla být ráda, že máte ve vaší situaci vůbec kde bydlet a snažit se vyhýbat konfliktům. Až se vám podaří se osamostatnit, tak si oddychnete jak vy, tak ona. Už je pozdě, ale měli jste se založením rodiny počkat. Teď vám nezbývá, než ten rok, dva nějak důstojně překlenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
18.5.14 20:27
@Anonymní píše:
Jojo ja vim nad sem premyslela taky jestli zvladnem neco usetrit ale to je prave jediny asi pozitivum ze tchyne chce jen 4000 na najem tak ja doufám ze neco usetrime za ten rok a treba pak pujdem do svyho konecne ale ten rok bude hroznej jeste nevim jak budu kojit protoze se rika ze to je dedicny a moje mamka nemela moc mlika a nutrilon neni zrovna nejlevnejsi.. :roll:

Tak jesli přemýšlíš ještě takto, že možná snad ani nebudeš mít co dát najíst děcku, tak proč jste si ho pořizovali??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.5.14 20:40

Mi to připadá, jak kdybys po nás chtěla, abychom vám dali byt 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
18.5.14 20:55

U všeho se musí používat hlava. U početí jste to nejspíš prošvihli tak to zkus teď. Máš jinou možnost bydlení? Nemáš. Tak buď ráda že vás tam nechá, já být v její kůži tak jsem z vás taky otrávená. Zahojte se finančně a pak přemýšlej o svým bydlení a až si budeš myslet že to tam nevydržíš, tak si připomeň že v téhle situaci jste svojí vinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 21:16

Moc děkuji holky… miminko sme moc chteli a ani jednou me nenapadlo ze to byla chyba a ze sme meli pockat spis me zajimalo zda je nekdo ve stejne situaci a chce se vypavidat tak jako ja
tchyne je taky v bankrotu a ona je rada ze u ni bydlime a davame ji penize a pritel ji hodne pomaha dela pro ni vse a ja ji s detma taky pomaham proto i kdyz budeme ve svym tak musime bydlet blizko aby i nadale sme ji mohli pomahat ( ale uz ne financne)

ja spis hledám nekoho kdo je v podobne situaci na zacatku teto diskuze tady takovy holky byli takze asi tak…

• Citovat
  • Upravit
27681
18.5.14 21:17
@Anonymní píše:
Moc děkuji holky… miminko sme moc chteli a ani jednou me nenapadlo ze to byla chyba a ze sme meli pockat spis me zajimalo zda je nekdo ve stejne situaci a chce se vypavidat tak jako ja
tchyne je taky v bankrotu a ona je rada ze u ni bydlime a davame ji penize a pritel ji hodne pomaha dela pro ni vse a ja ji s detma taky pomaham proto i kdyz budeme ve svym tak musime bydlet blizko aby i nadale sme ji mohli pomahat ( ale uz ne financne)ja spis hledám nekoho kdo je v podobne situaci na zacatku teto diskuze tady takovy holky byli takze asi tak…

pořád ještě nevím co tvoji rodiče? nemůžete bydlet u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová