Bydlení u tchýně...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.14 21:23

@ka2ka nene ja mam sice rodiče zlaty urcite by mi pomohli i financne (ale zase po nich nemuzu chtit aby mi kazdej mesic prispivali na najem) ale u nasich bydlet nemuzem navic bydli na druhym konci mesta a ja kazdy rano vodim deti do skoly a skolky a pak je vyzvedavam a tak to by neslo… a ani by sme se tam nevesli tady je byt vetsi

• Citovat
  • Upravit
3677
19.5.14 07:29
@Anonymní píše:
Moc děkuji holky… miminko sme moc chteli a ani jednou me nenapadlo ze to byla chyba a ze sme meli pockat spis me zajimalo zda je nekdo ve stejne situaci a chce se vypavidat tak jako ja
tchyne je taky v bankrotu a ona je rada ze u ni bydlime a davame ji penize a pritel ji hodne pomaha dela pro ni vse a ja ji s detma taky pomaham proto i kdyz budeme ve svym tak musime bydlet blizko aby i nadale sme ji mohli pomahat ( ale uz ne financne)ja spis hledám nekoho kdo je v podobne situaci na zacatku teto diskuze tady takovy holky byli takze asi tak…

Aha, no tak jinak, možná si o tom všem měla přemýšlet možná v trošku jiném pořadí. Já osobně si nedokážu představit takhle žít, nejdřív asi přemýšlím nad tím jestli mám kde bydlet, ne v jednom bytě s dalšími 6lidmi, pak jestli mimčo nebudu muset nafukovat pumpičkou pokud nebude mlíko a pak se možná zamyslim jestli si to mimčo pořídim, nebo počkám třeba ještě dva roky. Já upřímně si nedokážu představit takto prožívat těhotenství, ve stresu, ve strachu atd…a ještě minimálně další rok po narození dítěte, nejkrásnější období ženy, kdy by měla být v klidu a já bych ho prožila takto??? Na to bych asi neměla, ale vybrala sis to. Vypovídat se určitě můžeš, ale pochybuji, že tady nalezneš nějaké pochopení, případně povzbuzení. Prostě sis to nesmyslně zavařila :roll: A přítel třeba někde ještě nepracuje mimo??? Nebo je ten jeho příjem opravdu jen takový jak si psala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
19.5.14 09:15
@Anonymní píše:
Jojo ja vim nad sem premyslela taky jestli zvladnem neco usetrit ale to je prave jediny asi pozitivum ze tchyne chce jen 4000 na najem tak ja doufám ze neco usetrime za ten rok a treba pak pujdem do svyho konecne ale ten rok bude hroznej jeste nevim jak budu kojit protoze se rika ze to je dedicny a moje mamka nemela moc mlika a nutrilon neni zrovna nejlevnejsi.. :roll:

To je velmi velmi malá šance, že by jsi nemohla kojit kvůli tomu „že tvoje mamka měla málo mlíka“ - to je mýtus (mít málo mléka). Musíš být v pohodě, zavřít se s miminem, vlést do postele a přikládat, přikládat, přikládat podle potřeby, než se ti ta laktace rozjede.
Jo a kdyby to náhodou nešlo, nemusíš kupovat přece nutrilon jsou o hodně levnější varianty UM (třeba v DM drogerii atd), které jsou stejně „dobré“, to je všechno jen markenting (ten Nutrilon).
Tak hlavu vzhůru, já mám třeba svojí tchýni ráda, ale bydlet s ní, si neumím představit, taky bychom se asi začaly dohadovat nebo by byla ponorka. Pokud to tam není tak hrozné, tak to tam vydrž, šetři a pak to nějak promyslete a naplanujte s chlapem co a jak by se dalo dělat, ale potřebujete do začátku peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová