Bydlení v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
29.5.14 14:03

@rainucha Ještě k těm parkovacím kartám, tu potřebujete jen ve čtvrti blízko centru, takže třeba Praha 10 je nemá, takže tam to řešit nemusíte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.14 14:10

Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energií :D Ale je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)

• Citovat
  • Upravit
896
29.5.14 14:12

No já jsem taky Modřany, Lhotka, vyrostla jsem tady.. za posledních 12 let jsem bydlela v různých místech prahy, a s dětma se vrátila sem..Sice panelák, ale z každé strany les a příroda, cyklostezka, sednu na kolo projedu rokli, cholupice a jsem za Prahou..
Kdyby se tu nestavěl jeden obchod vedle druhého, tak by to bylo lepší.. je tu čisto a klid. A člověk si může vybrat jakou cestou pojede na druhej konec Prahy, a jestli budem tramvají nebo metrem:)

Ale za mě všude je nějaké +/-
Líbilo se mi i na žižkově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
29.5.14 14:15
@Anonymní píše:
Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energií :D Ale je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)

Hmm, dobrý. Kdybyste se stěhovali, dej vědět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11565
29.5.14 14:47

Shit. Je to pár dní, co někdo dával na FB inzerát přesně na byt, jaký popisuješ, na rozhraní Vršovic a Strašnic, horní patro s terasou, a určitě v limitu, co udáváš - ale zaboha si neumím vzpomenout, kdo to byl, takže to už nenajdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.14 16:36

@IvetJas
Díky. My tam trvalý pobyt nechceme, budeme tam spát 2 noci v týdnu :( Budeme pendlovat mezi dvěma městy, prvních pár měsíců. Pak si chceme najít něco svého, takže tohle by bylo jen přechodné. Navíc máme kočku, takže další komplikace. Ale už jsem koukala, že bez trvaláku ani prd. Na bezrealitky jsem koukala také. tak to ještě asi projedu. Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.14 16:38

@Slečna Ferka
Jé tak to je škoda. To nevadí, já se juknu. Terasa už je teda luxus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.14 16:39
@Anonymní píše:
Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energií :D Ale je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)

Tak to je dost dobrý :pankac: Rezervuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.5.14 22:27

Kamarádka pronajímá toto: http://www.bezrealitky.cz/…adlova-praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.5.14 12:12

@Aliki
Tak to mi přijde hodně vzhledem k tomu, že je to holobyt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.5.14 17:40
@rainucha píše:
@Aliki
Tak to mi přijde hodně vzhledem k tomu, že je to holobyt :(

Chce to hledat, snad narazíte na něco, co vám bude vyhovovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
31.5.14 00:05

Holky diky moc, mame sehnano! Vrsovice, budu chodit na Slavii :) Je to 1+1, vybaveny, za 9000 vcetne energii. Je to pres znameho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.5.14 09:46

@rainucha Super :) Tady je to fajn… A dopravne prece jen nekde jinde nez Cakovice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
31.5.14 15:02

@Slečna Ferka
V úterý se tam jedeme podívat a plácnout si :) nakonec je to bez energií, ale my tam budeme pouze 2 noci týdně, takže toho zas tolik nebude :) ani kočka jim nevadí, jupí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
20.6.14 10:23

Ahoj holky. Konečně jsme se rozhoupaly že utečeme od despotů a zla. Prosím Vás, nevíte o nějsakém bydlení v Praze pro 2d+2d? Moc děkuju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí