Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energií
Ale je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)
No já jsem taky Modřany, Lhotka, vyrostla jsem tady.. za posledních 12 let jsem bydlela v různých místech prahy, a s dětma se vrátila sem..Sice panelák, ale z každé strany les a příroda, cyklostezka, sednu na kolo projedu rokli, cholupice a jsem za Prahou..
Kdyby se tu nestavěl jeden obchod vedle druhého, tak by to bylo lepší.. je tu čisto a klid. A člověk si může vybrat jakou cestou pojede na druhej konec Prahy, a jestli budem tramvají nebo metrem:)
Ale za mě všude je nějaké +/-
Líbilo se mi i na žižkově ![]()
@Anonymní píše:
Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energiíAle je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)
Hmm, dobrý. Kdybyste se stěhovali, dej vědět ![]()
Shit. Je to pár dní, co někdo dával na FB inzerát přesně na byt, jaký popisuješ, na rozhraní Vršovic a Strašnic, horní patro s terasou, a určitě v limitu, co udáváš - ale zaboha si neumím vzpomenout, kdo to byl, takže to už nenajdu ![]()
@IvetJas
Díky. My tam trvalý pobyt nechceme, budeme tam spát 2 noci v týdnu
Budeme pendlovat mezi dvěma městy, prvních pár měsíců. Pak si chceme najít něco svého, takže tohle by bylo jen přechodné. Navíc máme kočku, takže další komplikace. Ale už jsem koukala, že bez trvaláku ani prd. Na bezrealitky jsem koukala také. tak to ještě asi projedu. Díky moc ![]()
@Slečna Ferka
Jé tak to je škoda. To nevadí, já se juknu. Terasa už je teda luxus ![]()
@Anonymní píše:
Taky doporučuju web bezrealitky - my přes něj sehnali byt v cihlovém domě - 2+1 ve Vysočanech u Galerie Harfa 70 metrů čtverečních za 9.500,– včetně energiíAle je fakt, že jsme měli obrovské štěstí… (omlouvám se za anonym, ale nechci, aby známí věděli, kolik platíme - znáte to)
Tak to je dost dobrý
Rezervuju ![]()
Kamarádka pronajímá toto: http://www.bezrealitky.cz/…adlova-praha
@Aliki
Tak to mi přijde hodně vzhledem k tomu, že je to holobyt ![]()
@rainucha píše:
@Aliki
Tak to mi přijde hodně vzhledem k tomu, že je to holobyt
Chce to hledat, snad narazíte na něco, co vám bude vyhovovat. ![]()
Holky diky moc, mame sehnano! Vrsovice, budu chodit na Slavii
Je to 1+1, vybaveny, za 9000 vcetne energii. Je to pres znameho ![]()
@rainucha Super
Tady je to fajn… A dopravne prece jen nekde jinde nez Cakovice ![]()
@Slečna Ferka
V úterý se tam jedeme podívat a plácnout si
nakonec je to bez energií, ale my tam budeme pouze 2 noci týdně, takže toho zas tolik nebude
ani kočka jim nevadí, jupí!
Ahoj holky. Konečně jsme se rozhoupaly že utečeme od despotů a zla. Prosím Vás, nevíte o nějsakém bydlení v Praze pro 2d+2d? Moc děkuju ![]()
@rainucha Ještě k těm parkovacím kartám, tu potřebujete jen ve čtvrti blízko centru, takže třeba Praha 10 je nemá, takže tam to řešit nemusíte.