Bydlení v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
20.6.14 19:38
@Fjodorka píše:
@Callipo90 Já nevím, proč to zadal realitce :lol:Jasně, že mě ty peníze mrzely, ale kdyby se mi nějaký byt/dům jó líbil, tak bych ho nepustila a bylo by mi jedno, jestli je to přes RK nebo majitele, hlavně když budu bydlet tam, kde chci :nevim:

Tak to je jasné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
28.6.14 10:58
@Fjodorka píše:
Přesně, ty levnější byty jsou, ale nabídka visí tak hodinu, než po tom někdo skočí :mrgreen: Chce to pořád hlídat a být holt akční.

No taky není pravidlo, my koukali poměrně hodně i v průběhu dne a opravdu hodně levných bytů má občas nějakou „závadu“, nejčastěji to jsou právě ty poplatky udělané na jednu osobu a u víc lidí to poskočí o litr až dva a nebo ten byt měl nějakou chuťovku typu pidikuchyň v chodbě, sprcháč v kuchyni, jednou to byla dokonce jedna místnost bez okna a jednou zase bojler v utajené temné místnosti, kam se lezlo okýnkem z koupelny po žebříku - z toho jsme si dělali srandu, že to je jak pro mafiány a nejhorší extrém byl chlap z realitky, který nám část poplatků zatajil a snažil se je tajit do podpisu, ještě že jsme do té doby viděli i správkyni budovy, která nás vyvedla z omylu… Takže pak už záleží na člověku, co z toho nevadí a co jo. Jinak ale samozřejmě máš pravdu, že to chce koukat a to hodně. My koukali na bezrealitky, sreality, idnes reality a pak ještě na konkrétní RK, velká je třeba M&M reality…

• Citovat
  • Upravit
141
30.6.14 21:11

@Veverulinka nevím zda chceš přímo Prahu, nebo přímestské části?? Já naprosto miluju Prahu 4, lokalitu Hodkoviček, nebo Spořilov (ikdyž to už je 10) - mám na tyto lokality krásné vzpomínky. Nicméně nádherné jsou Břežany - novostavby, krásné náměstí, vyžití pro děti, autobus jezdí velmi často… Nebo třeba zase sever Velké Přílepy - veškeré občanské vybavení, nádherná lokalita s přirodou, autobus jezdí velmi často a rovnou na metro…

Vyhla bych se směru Chuchle a Černošice, kde je to permanentně ucpané a jedeš těch 10km i dvě hodiny (zkušenost), zase tam jezdí vlak, který je spolehlivý a jezdí každou chvilku, opět je tam veškeré vybavení, jen je to poměrně drahé bydlení…

A vesměs všechny příměstské části jsou nové, moderně udělané, takže bych se toho nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.7.14 12:46

Já můžu doporučit Velkou i Malou Chuchli - domky, úžasná příroda hned za barákem, perfektní spojení. Jen pozor na výběr místa vzhledem k blízkosti hlučné Strakonické a rozvodňující se Vltavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.5.16 23:46

Znama ted hodně mluvi a nějakem projektu ekologickeho bydleni ve Zbuzanech u Prahy slyšel o tom někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
27.5.16 10:06

Maminky, jak se bydli v Praze Dablicich? Myslim tu okrajovou cast Prahy, kde konci metro v Ladvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.5.16 11:43
@martula78 píše:
Maminky, jak se bydli v Praze Dablicich? Myslim tu okrajovou cast Prahy, kde konci metro v Ladvi?

to je dost siroky pojem, u Ladvi jsou hnusne panelaky, kam bych nesla bydlet ani omylem, stejne jako pekne vilky se zahradkou, kam bych se stehovala hned…

• Citovat
  • Upravit
532
27.5.16 19:15

Mel by to byt nejaky domek se zahradou, kde nekdo pronajima jedno patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
28.5.16 12:04

Hanka ma pravdu tam bych taky nešla je to tam děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.5.16 12:46

Mely by to byt domky, primo asi v tech Dablicich, kdysi vesnici pripojene k Praze. Odtud jezdi pak bus k metru do Ladvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.5.16 18:50

Tak domečky to nevim ja sem spiš na ty byty, takže nemužu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí