Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Fjodorka píše:
@Callipo90 Já nevím, proč to zadal realitceJasně, že mě ty peníze mrzely, ale kdyby se mi nějaký byt/dům jó líbil, tak bych ho nepustila a bylo by mi jedno, jestli je to přes RK nebo majitele, hlavně když budu bydlet tam, kde chci
Tak to je jasné ![]()
@Fjodorka píše:
Přesně, ty levnější byty jsou, ale nabídka visí tak hodinu, než po tom někdo skočíChce to pořád hlídat a být holt akční.
No taky není pravidlo, my koukali poměrně hodně i v průběhu dne a opravdu hodně levných bytů má občas nějakou „závadu“, nejčastěji to jsou právě ty poplatky udělané na jednu osobu a u víc lidí to poskočí o litr až dva a nebo ten byt měl nějakou chuťovku typu pidikuchyň v chodbě, sprcháč v kuchyni, jednou to byla dokonce jedna místnost bez okna a jednou zase bojler v utajené temné místnosti, kam se lezlo okýnkem z koupelny po žebříku - z toho jsme si dělali srandu, že to je jak pro mafiány a nejhorší extrém byl chlap z realitky, který nám část poplatků zatajil a snažil se je tajit do podpisu, ještě že jsme do té doby viděli i správkyni budovy, která nás vyvedla z omylu… Takže pak už záleží na člověku, co z toho nevadí a co jo. Jinak ale samozřejmě máš pravdu, že to chce koukat a to hodně. My koukali na bezrealitky, sreality, idnes reality a pak ještě na konkrétní RK, velká je třeba M&M reality…
@Veverulinka nevím zda chceš přímo Prahu, nebo přímestské části?? Já naprosto miluju Prahu 4, lokalitu Hodkoviček, nebo Spořilov (ikdyž to už je 10) - mám na tyto lokality krásné vzpomínky. Nicméně nádherné jsou Břežany - novostavby, krásné náměstí, vyžití pro děti, autobus jezdí velmi často… Nebo třeba zase sever Velké Přílepy - veškeré občanské vybavení, nádherná lokalita s přirodou, autobus jezdí velmi často a rovnou na metro…
Vyhla bych se směru Chuchle a Černošice, kde je to permanentně ucpané a jedeš těch 10km i dvě hodiny (zkušenost), zase tam jezdí vlak, který je spolehlivý a jezdí každou chvilku, opět je tam veškeré vybavení, jen je to poměrně drahé bydlení…
A vesměs všechny příměstské části jsou nové, moderně udělané, takže bych se toho nebála ![]()
Já můžu doporučit Velkou i Malou Chuchli - domky, úžasná příroda hned za barákem, perfektní spojení. Jen pozor na výběr místa vzhledem k blízkosti hlučné Strakonické a rozvodňující se Vltavy.
Znama ted hodně mluvi a nějakem projektu ekologickeho bydleni ve Zbuzanech u Prahy slyšel o tom někdo?
Maminky, jak se bydli v Praze Dablicich? Myslim tu okrajovou cast Prahy, kde konci metro v Ladvi?
@martula78 píše:
Maminky, jak se bydli v Praze Dablicich? Myslim tu okrajovou cast Prahy, kde konci metro v Ladvi?
to je dost siroky pojem, u Ladvi jsou hnusne panelaky, kam bych nesla bydlet ani omylem, stejne jako pekne vilky se zahradkou, kam bych se stehovala hned…
Mel by to byt nejaky domek se zahradou, kde nekdo pronajima jedno patro.
Mely by to byt domky, primo asi v tech Dablicich, kdysi vesnici pripojene k Praze. Odtud jezdi pak bus k metru do Ladvi.
Tak domečky to nevim ja sem spiš na ty byty, takže nemužu pomoct.