Bydlení ze sklepa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
24.6.14 13:43
to mě nenapadlo, možná by to chtělo vzít do konkrétního bytu, nějakého odborníka, aby zhodnotil, zda to je k bydlení či ne. Ale asi dám i na svůj pocit. Jeslti jse tam budu cítit jako v kobce, tak tam nepůjdu.
@Trudinka píše:
Já bych se třeba u sklepních bytů bála i pravděpodobné vysoké koncentrace radonu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
24.6.14 13:45

Radon si nech změřit určo pokud se pro byt rozhodneš. Je to na týden, nesmí se při tom větrat.

• Citovat
  • Upravit
5345
24.6.14 14:19
@KPKristy píše:
Vykrádají a taky vyplavují. Někde stačí větší letní bouřka a je voda ve sklepě :nevim:
Viděla jsem suterénní byt, když jsem kdysi sháněla bydlení a nešla bych do toho. Okna byla sice normální velikosti, ale koukalo se z nich lidem akorát na boty. A bála bych se i té vlhkosti a plísně…

jj to je taky fakt.
a u nás je třeba hned před barákem zastávka busu, takže všichni kdo čekají na zastávce hlavně v zimě koukají dotyčným až do krku, kór když si nedají pořádné závěsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.6.14 17:55

@kubykula, já bydlela v lokalitě, kde při větším děšti (a nemusela to ani být extra průtrž) voda z polí zaplavila garáže v našem domě. Byly lehce pod povrchem. A v té samé lokalitě znám jeden bytový dům se suterénními byty. To musí být žůžo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí