Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A kolik ti je? Pokud ti není přes 50 (což díky poslední větě o miminu asi zamítám), tak bych do toho šla. Jako prodat se to dá vždycky ![]()
Přijde mi, že sis odpověděla sama
Stálo by ti tolik výdajů, starostí a nejistota za to? ![]()
Nešla bych do toho. Nemyslím, že se dá na chatce vydělat tolik, aby to stálo za to tam strčit peníze, které bys mohla potřebovat a ještě do toho sypat další na opravy.
Zase třeba to neprodá, až bude rychle potřebovat…píše, že to chce platit z rezervních peněz, příjem nemá a je nemocná…no nevím…Je to zděné? Jestli je to jako domek, tak to budeš muset normálně udržovat jako domek, starat se o to…asi tam i něco platit… Neumím si taky představit, že dojíždíš do práce, pak se staráš o svůj domek a zahradu, jak píšeš, k tomu o další chatu se zahradou-a do toho někde sháníš chlapa, potažmo se pokoušíš o miminko ![]()
Radši dej peníze do léčby, jestli marodíš, a v klidu pohledej slušnou práci a chlapisko! ![]()
Ja bych to jako investici, ktera me nezruinuje, brala. My bychom treba radi si pronajali v okoli chatku a kdyby to bylo za pekny peniz s podminkou huntne udrzby, rozhodne bychom brali vsemi deseti. Bohuzel, kde nic tu nic. Tak i takto by se dala pripadne udrzovat, je spousta mladych rodin v panelaku, co nemaji, kam vypustit ditko na travu.
@yourlady píše:
Zase třeba to neprodá, až bude rychle potřebovat…píše, že to chce platit z rezervních peněz, příjem nemá a je nemocná…no nevím…Je to zděné? Jestli je to jako domek, tak to budeš muset normálně udržovat jako domek, starat se o to…asi tam i něco platit… Neumím si taky představit, že dojíždíš do práce, pak se staráš o svůj domek a zahradu, jak píšeš, k tomu o další chatu se zahradou-a do toho někde sháníš chlapa, potažmo se pokoušíš o miminko
ale i tohle mi prijde jako rozumny nazor ![]()
Leda pokud by se to dalo pronajmout, třeba za údržbu, investice je hezká věc, ale zdraví máš jen jedno
@analoja píše:
Leda pokud by se to dalo pronajmout, třeba za údržbu, investice je hezká věc, ale zdraví máš jen jedno
taky myslim, ale to o moznosti pronajmu ted ona tezko zjisti
navic nikdy nevis, na jake najemniky narazis…
Příspěvek upraven 17.06.14 v 16:01
@KackaDoup píše:
@Bibi239 pozemek je pozemek…a jeste k tomu lukrativni
presne.
@yourlady píše:
taky myslim, ale to o moznosti pronajmu ted ona tezko zjisti
no, psala, že je to blízko bydliště, tak třeba má představu… jako pokud je to vesnice, samej domek, tak to asi bude problém, pokud jsou v okolí paneláky, tak by zájem být mohl
Já bych to koupila. Kdo má pozemky v lukrativní lokalitě má velkou šanci na nich několikanásobně vydělat. Buď můžeš chatku pronajmout a nebo ji nechat zchátrat. Ta chatka nebude mít nějak zvláštní cenu, cenu má ta půda pod ní.
V současné době to s investicí do pozemků a nemovitostí není zas taková sláva. Před 10-20 lety, jo, to bylo něco úplně jiného, to stoupali nemovitosti skoro každým dnem, jenže pak přišla krize…
Navíc zakladatelka nemá s opravami zkušenosti, zřejmě vůbec netuší, kolik by nějaká oprava spolkla, a když si na to bude někoho najímat, jsou to další peníze…
Myslím, že údržba domečku, ve kterém bydlí, je ažaž.
Já si myslím, že to zase takový nesmysl není
. Určitě by se chata dala snad i nějaký čas pronajímat - a z toho by plynul i nějaký ten příjem. Jiná věc je - že se musí opravit a udržovat… pak taky čas kolem starání - se o pronájem a věci s tím spojené.
Za mě - koupila bych. Prodat může zakladatelka vždy, navíc - když je to v lukrativní lokalitě.