Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nikdy jsi s ním nežila = netušíš jaký je partner = neznáš ho. A ano. Samozřejmě máte žít odděleně, pokud chlap dá přednost mamince, před ženou a dítetem.
@smile_xxx píše: VíceŘíkal, že pokud se tam nebudu cítit dobře a nebude to fungovat, budeme si hledat něco jiného.
V této situaci ho probere až léčba šokem. Sedni si s ním, že sis našla byt a budeš ráda, pokud se odstěhuje s tebou. Že ty to tam nezvládáš. Pokud nechce odejít, tak mu rovnou ukaž kolik budou dělat alimenty na dítě a tebe. Ať se připraví. Buď ho to probere nebo ti to ukáže, že s chlapem, pro kterého je barák přednější než ty a Vaše společné dítě fakt být nechceš. Hlavně to udělej než porodíš.
Proč sis probůh s takovým mamanem pořizovala dítě?
To bylo úplně jasné, že jak si tě posichruje těhotenstvím, už se z toho baráku nehnete.. ach jo. Osobně bych ti poradila vrátit se do svého bydlení a trvat na tom, že si seženete něco společného. Dřív, než se narodí dítě. Protože pak už ho tuplem nedonutíš nic řešit.
Tak odejdi sama, bud pujde s tebou a nebo ne. Jdi kdyz jeste neni dite na svete, pak ti z toho hrabne uplne.
Jo a tchýně by třeba napsala, nastěhovala se tu potenciální snacha (píšeš, že přítel), všechno jí vadí a ještě mě pomlouvá, že piju, v kuchyni je bordel a ani vařit neumí
- holka pohled z druhé strany a ten my tady nemáme, se odstěhujte ![]()
@mojara píše: Více
Tak samozřejmě, pohled z druhé strany nemáme…ale to u žádné diskuze tady. Mně úplně stačí, že zakladatelka je tam nešťastná. A na kousek štěstí má právo každý.
@unuděná píše: Více
Díky, tohle řešení by mi přišlo asi nejlepší a také jsem nad ním uvažovala. Potřebuji (nejen) na těhotenství hlavně klid.
@mojara píše: Více
Já vařím výborně náhodou a aj si po sobě umím uklidit. ![]()