Bydlíte se dvěma dětmi v malém bytě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
179
1.10.20 14:10

bydlíte se dvěma dětmi v malém bytě?

Ahoj maminky. Mám dotaz ohledně bydlení. Je tu někdo, kdo se dvěma malými dětmi (konkrétně 2 roky a novorozenec nebo tak nějak :D ) bydlí v malém bytě? mám na mysli 2kk, spíte ve společné ložnici? nebo jak to řešite? čekáme druhé miminko a plánujeme, že si najdeme větší byt…peru se ale i s myšlenkou, zda li by se to ještě nedalo třeba rok vydrzet, setrime na zaklad hypoteky a tak ten rok dva by se nam hodilo platit nízký nájem…myslíte, že to vůbec jde takto realizovat v takhle malem prostoru? celý byt má 54 m2 a místa je tu docela dost, jde mi o ty místnosti… děkuji za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
1.10.20 14:13

Myslim, ze uplne v pohode. 54m2 je jeste velky byt a docasne se to urcite da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.10.20 14:17

S vidinou hypotéky a lepšího bydlení, byste přežili i v garsonce. Za mě v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit
15995
1.10.20 14:21

Sice mame vetsi, ale spali jsme v jedne mistnosti se dvemi detmi temer 2 roky. Vyhovovalo nam to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
1.10.20 14:29

Mame o 10m vic a detem jsme nechali loznici na pokojik a my mame postel v obyvakokuchyni. Jako idealka o zdaleka neni, zvlaste treba behem lockdownu, ehm ehm, ale docasne se to urcite da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.10.20 14:55

Když se chce, všechno jde. Když se kdysi máma rozvedla, žili jsme tři děti a máma v garsonce skoro tři roky. Pokud je výhled na lepší, tak bych zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
1.10.20 16:37

Myslím, že s dvouletým a novorozencem ve 2+kk úplně v klidu vydržíte. My spíme v ložnici i s desetiletým synem, taky máme 2+kk. Svůj pokoj zatím nechce. Až bude chtít, předělíme ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22369
1.10.20 16:44

Znam pani, co ma v 2kk 3 deti, asi spis trvale. 3kluci maji v jedne mistnosti pokojicek a druha mistnost je obyvak s kuchyni a rozkladaci sedackou, kde spi rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.10.20 17:42

Taky si myslím že úplně v pohodě 👍ono hodně záleží, jak moc bude miminko v noci křičet… nám v sedtinedeli holčička křičela v noci tak, že stejně všehny vzbudila a to máme 100m2. Teď má 3 měsíce a spíme všichni v jednom pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný