Přispěl by vám partner?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.10.20 11:28

Přispěl by vám partner?

Prvně přeji všem krásný den.Chci se zeptat, zda by vás mrzelo, kdyby jste musela podstoupit celkem drahé očkování (děložního čípku) v pozdějším věku a partner se vám nenabídl, že přispěje i když ví, že na tom nejste zrovna nejlíp? On má úspory hezké. Řekla jsem mu o tom, že je to pro mé zdraví a on na to nic… :? Řekli by jste si o příspěvek nějak citlivě? Nebo je to blbý? Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…Jsme spolu celkem dlouho, ale nežijeme spolu. Dojíždíme k sobě navzájem jednou já a pak on. Nejsme žádní mladíci. Děkuji za reakce a prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
1.10.20 11:31

8o považovala bych to za drzost,

• Citovat
  • Upravit
1540
1.10.20 11:33

Co znamená „celkem dlouho“?

A ne, nerekla bych si o prispevek a ani by me to nenapadlo. Nikdy jsem takhle u kluku nefnukala ani kvuli prispevku o antikoncepci.

Kdyz jdete na veceri, na kavu platite napul? Co výlety, dovolené, divadlo, kino…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.20 11:34

Myslíte? A já se zase cítím tak, že mu na mě asi moc nezáleží. Samozřejmě jsem ho ještě nepožádala a proto se nejprve ptám tady. Právě proto jestli to není blbý a drzé. Děkuji @jahuhudka

• Citovat
  • Upravit
15107
1.10.20 11:35

Je to drze a určitě bych ho o příspěvek nezadala. Obzvlášť když už nejste mladí. Kdybys byla studentka a on vydělával, tak možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
1.10.20 11:36
@Anonymní píše:
Myslíte? A já se zase cítím tak, že mu na mě asi moc nezáleží. Samozřejmě jsem ho ještě nepožádala a proto se nejprve ptám tady. Právě proto jestli to není blbý a drzé. Děkuji @jahuhudka

Max antikoncepci na půl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.20 11:36

@fíkofka když někam jdeme většinou platí on, téměř vždy vlastně. Všechno nám klape, jen nemáme společnou domácnost, ale někdy se povede, že je u mě celý týden. Na tom ale nesejde.Jde mi jen o to zda je to tak v pořádku a nemusím se cítit, že mu na mě nezáleží

• Citovat
  • Upravit
5113
1.10.20 11:37

Nerekla bych si o prispevek na ockovani pro sebe, ani od manzela bych necekala ze mi to bude platit, natoz od pritele se kterym spolu nezijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
1.10.20 11:38
@Anonymní píše:
Prvně přeji všem krásný den.Chci se zeptat, zda by vás mrzelo, kdyby jste musela podstoupit celkem drahé očkování (děložního čípku) v pozdějším věku a partner se vám nenabídl, že přispěje i když ví, že na tom nejste zrovna nejlíp? On má úspory hezké. Řekla jsem mu o tom, že je to pro mé zdraví a on na to nic… :? Řekli by jste si o příspěvek nějak citlivě? Nebo je to blbý? Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…Jsme spolu celkem dlouho, ale nežijeme spolu. Dojíždíme k sobě navzájem jednou já a pak on. Nejsme žádní mladíci. Děkuji za reakce a prosím anonym.

O takovou věc bych rozhodně nežádala člověka, se kterým nežiji.

Pokud by to byl můj manžel, bylo by to financováno z našeho společného, rodinného účtu. Pokud by se o manžela nejednalo, hradila bych si automaticky sama ze svého účtu - vždyť je to moje zdraví, ne jeho… Samozřejmě by mne potěšilo, kdyby mi příspěvek sám nabídl, ale brala bych to z jeho strany jako velmi překvapující a milý dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30665

Vubec by me nenapadlo zadat nekoho, s kym ani neziju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@hani28 Dobře děkuji! Nic mu říkat tedy nebudu. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
32866

Je to tvé tělo, ty jsi dospělá, zodpovědná za sebe a své zdraví. Požádala bych ho jen pokud by to bylo bezpodmínečně nutné a opravdu bych na to neměla. Nežijete spolu, nejste manželé, nejsi studentka bez příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
1.10.20 11:39
@Anonymní píše:
@fíkofka když někam jdeme většinou platí on, téměř vždy vlastně. Všechno nám klape, jen nemáme společnou domácnost, ale někdy se povede, že je u mě celý týden. Na tom ale nesejde.Jde mi jen o to zda je to tak v pořádku a nemusím se cítit, že mu na mě nezáleží

Tak prostě pro jednou zaplatis zase cele ty. Nevidim zadny problem. Za mě je to naprosto v pořádku a evidentné ani ty si nejsi sama jistá, zda požadat ho o zaplacení části očkováni je správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
1.10.20 11:39

Ne, přišlo by mě to trapný. Neřekla bych si o to ani manželovi a to jsem na rodicaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.20 11:40

@BohunkaP právě tohle jsem čekala, že se sám nabídne, že mu na mě záleží a ono se tak nestalo. Nicméně už to řešit Nebudu a miluji ho samozřejmě pořád :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný