Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co znamená „celkem dlouho“?
A ne, nerekla bych si o prispevek a ani by me to nenapadlo. Nikdy jsem takhle u kluku nefnukala ani kvuli prispevku o antikoncepci.
Kdyz jdete na veceri, na kavu platite napul? Co výlety, dovolené, divadlo, kino…?
Myslíte? A já se zase cítím tak, že mu na mě asi moc nezáleží. Samozřejmě jsem ho ještě nepožádala a proto se nejprve ptám tady. Právě proto jestli to není blbý a drzé. Děkuji @jahuhudka
Je to drze a určitě bych ho o příspěvek nezadala. Obzvlášť když už nejste mladí. Kdybys byla studentka a on vydělával, tak možná.
@Anonymní píše:
Myslíte? A já se zase cítím tak, že mu na mě asi moc nezáleží. Samozřejmě jsem ho ještě nepožádala a proto se nejprve ptám tady. Právě proto jestli to není blbý a drzé. Děkuji @jahuhudka
Max antikoncepci na půl
@fíkofka když někam jdeme většinou platí on, téměř vždy vlastně. Všechno nám klape, jen nemáme společnou domácnost, ale někdy se povede, že je u mě celý týden. Na tom ale nesejde.Jde mi jen o to zda je to tak v pořádku a nemusím se cítit, že mu na mě nezáleží
Nerekla bych si o prispevek na ockovani pro sebe, ani od manzela bych necekala ze mi to bude platit, natoz od pritele se kterym spolu nezijete.
@Anonymní píše:
Prvně přeji všem krásný den.Chci se zeptat, zda by vás mrzelo, kdyby jste musela podstoupit celkem drahé očkování (děložního čípku) v pozdějším věku a partner se vám nenabídl, že přispěje i když ví, že na tom nejste zrovna nejlíp? On má úspory hezké. Řekla jsem mu o tom, že je to pro mé zdraví a on na to nic…Řekli by jste si o příspěvek nějak citlivě? Nebo je to blbý? Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…Jsme spolu celkem dlouho, ale nežijeme spolu. Dojíždíme k sobě navzájem jednou já a pak on. Nejsme žádní mladíci. Děkuji za reakce a prosím anonym.
O takovou věc bych rozhodně nežádala člověka, se kterým nežiji.
Pokud by to byl můj manžel, bylo by to financováno z našeho společného, rodinného účtu. Pokud by se o manžela nejednalo, hradila bych si automaticky sama ze svého účtu - vždyť je to moje zdraví, ne jeho… Samozřejmě by mne potěšilo, kdyby mi příspěvek sám nabídl, ale brala bych to z jeho strany jako velmi překvapující a milý dárek.
Je to tvé tělo, ty jsi dospělá, zodpovědná za sebe a své zdraví. Požádala bych ho jen pokud by to bylo bezpodmínečně nutné a opravdu bych na to neměla. Nežijete spolu, nejste manželé, nejsi studentka bez příjmu.
@Anonymní píše:
@fíkofka když někam jdeme většinou platí on, téměř vždy vlastně. Všechno nám klape, jen nemáme společnou domácnost, ale někdy se povede, že je u mě celý týden. Na tom ale nesejde.Jde mi jen o to zda je to tak v pořádku a nemusím se cítit, že mu na mě nezáleží
Tak prostě pro jednou zaplatis zase cele ty. Nevidim zadny problem. Za mě je to naprosto v pořádku a evidentné ani ty si nejsi sama jistá, zda požadat ho o zaplacení části očkováni je správné.
Ne, přišlo by mě to trapný. Neřekla bych si o to ani manželovi a to jsem na rodicaku.
@BohunkaP právě tohle jsem čekala, že se sám nabídne, že mu na mě záleží a ono se tak nestalo. Nicméně už to řešit Nebudu a miluji ho samozřejmě pořád ![]()
Prvně přeji všem krásný den.Chci se zeptat, zda by vás mrzelo, kdyby jste musela podstoupit celkem drahé očkování (děložního čípku) v pozdějším věku a partner se vám nenabídl, že přispěje i když ví, že na tom nejste zrovna nejlíp? On má úspory hezké. Řekla jsem mu o tom, že je to pro mé zdraví a on na to nic…
Řekli by jste si o příspěvek nějak citlivě? Nebo je to blbý? Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…Jsme spolu celkem dlouho, ale nežijeme spolu. Dojíždíme k sobě navzájem jednou já a pak on. Nejsme žádní mladíci. Děkuji za reakce a prosím anonym.