Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@BohunkaP právě tohle jsem čekala, že se sám nabídne, že mu na mě záleží a ono se tak nestalo. Nicméně už to řešit Nebudu a miluji ho samozřejmě pořád
Nj, tak něco čekáš jako projev toho, že mu na tobě záleží, ale on to vůbec tak nemusí mít postavené. Automaticky předpokládáš něco, co vůbec nemusí nic znamenat. Pokud opravdu chceš, aby ti něco zaplatil nebo tě třeba založil, pak bych mu to řekla na rovinu.
@Anonymní píše:
@Keyllah nikdy jsem ho právě o nic nežádala ani o půlku na antikoncepci prostě o nic. Stojí to píše: Více
A fakt na to musis? Podle me je to úplně zbytečné a předražené ockovani. Kdyz nejsi panna, tak uz ani nefunguje a ani kdyz ho mas naockovane ve spravnem veku neni 100% ![]()
@Keyllah Sama si nejsem jistá, bojím se že se mi to vrátí. Doktor říkal, že je očkování na místě. Měla jsem cin lll.
@Anonymní píše:
Prvně přeji všem krásný den.Chci se zeptat, zda by vás mrzelo, kdyby jste musela podstoupit celkem drahé očkování (děložního čípku) v pozdějším věku a partner se vám nenabídl, že přispěje i když ví, že na tom nejste zrovna nejlíp? On má úspory hezké. Řekla jsem mu o tom, že je to pro mé zdraví a on na to nic…Řekli by jste si o příspěvek nějak citlivě? Nebo je to blbý? Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…Jsme spolu celkem dlouho, ale nežijeme spolu. Dojíždíme k sobě navzájem jednou já a pak on. Nejsme žádní mladíci. Děkuji za reakce a prosím anonym.
Z kategorie přítelkyně ses sama shodila do role žebračka. Řekl bych, že se už poohlíží jinde.
@Anonymní píše:
@zrcadlo Tady nejde ale o zuby nebo tak něco. Je to velmi vážné už jsem po operaci spodku a Doktor na mě tlačí abych se nechala naočkovat. Moc se mi tomu nechtělo věřit, že to působí i pozdějším věku. Hrozí mi rakovina čípku už to tady jednou bylo.
Být tebou, neřeším partnera, ale konzultuju tvůj stav ještě s jiným doktorem. Sama jsem byla na konizaci pro začínající rakovinné bujení ve dvaceti letech a doktorka mě tlačila do očkování, já ho odmítla, tenkrát stálo tolik, co moje měsíční výplata a neměla jsem na něj. Další 2 gynekologové mi řekli, že jsem udělala dobře, protoze proti tomu typu HPV, který moje problémy způsobil a znovu způsobit může, očkování už stejně fungovat nebude a rakovina se může kdykoliv vrátit. Je to 12 let a dodnes mám cytologii v pořádku.
Mě by to teda nemrzelo, normálně bych si to zaplatila a nic bych po chlapovi nechtěla, i v případě, že bych na tom nebyla finančně nejlíp.
@JancaS84 píše:
Ne, přišlo by mě to trapný. Neřekla bych si o to ani manželovi a to jsem na rodicaku.
Já bych si na to klidně ze společných peněz vzala. Můj by ani necekl, jeho zdraví nás stojí více (např. zuby).
@Anonymní píše:
@Keyllah Sama si nejsem jistá, bojím se že se mi to vrátí. Doktor říkal, že je očkování na místě. Měla jsem cin lll.
Asi takhle. Zaplať si to sama, o peníze mu neříkej. Nežijete spolu, ono to žádné velké partnerství není. Miluj jenom tolik, za kolik to stojí. Investuj jenom tolik, za kolik to stojí. Dary v přiměřené výši, vše vzhledem ke své situaci.
Když se mu to nebude líbit, musí si najít bohatší. Ono nikde není psáno, že máš být s tím, s kým jsi dlouho a ke společnému životu to není.
@Zumpa To určitě ne, vím to. Žádná žebračka opravdu nejsem vydělávám si sama a nikdy jsem po něm nic nechtěla
Milujeme se a nerada bych to tímto nějak pokazila. Naopak si mě vždy vážil za to co jsem do teď sama dokázala.
Starší breca co si neumí nasetrit na očkování? Proboha. Partner téměř všechno platí?
Hanba by mě fackovala.
@mackA159 Myslím,že není nutné mě urážet, jen jsem se chtela poradit
Ano když někam jdeme, tak téměř vše platí on, ale já mu zase Peru, vařím když je u mě. Myslím, že je to spravedlivé. Pomáháme si vzájemně.
@mackA159 píše:
Starší breca co si neumí nasetrit na očkování? Proboha. Partner téměř všechno platí?![]()
Hanba by mě fackovala.
Hanba by tě měla fackovat jak se tu vyjadřuješ!! Snižovat se na urážky…no coment fakt a facku si dej sama, hvězdo!
![]()
Zakladatelko popřemýšlej a zkonzultuj svůj stav ještě s jiným lékařem…na tvém místě bych to udělala
Příspěvek po něm nechtěj, ale sniž náklady, které máš (například bych mu řekla že nemohu teď já jen k němu přijet, protože jsem teď ve finančním krizi, ať raději přijede on atd.)
Hodně štěstí a drž se ![]()
V životě by mě nenapadlo si o to říkat, notabene někomu s kým neziju ![]()
@kruel moc vám děkuji ![]()
Už jsem domluvená s jiným lékařem a určitě to budu řešit.