Přispěl by vám partner?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.10.20 12:58

@lachtanice86 plánujeme spolu budoucnost. Jsme spolu přes 6 let. Chceme se vzít samozřejmě budeme spolu žít. Není to jen nějaký partner na chvilkové chození. Máme se moc rádi a vždy jsme tady byli pro sebe. Jen já jsem zdrženlivější a opatrná, tak se společný bydlení protáhlo.

• Citovat
  • Upravit
7840
1.10.20 13:04
@Anonymní píše:
@kruel moc vám děkuji :hug:
Už jsem domluvená s jiným lékařem a určitě to budu řešit.

udělala bych to taky…nevím nic o tvém lékaři ani tvém stavu, ale někdy se prostě stává, že lékař se víc snaží něco prodat než někomu pomoci :nevim: Než do toho investuješ, tak to ještě prober…Osobně jsem skeptická k tomu očkování v tomhle věku. Můj muž o tom natáčel nějaké dokumenty a je to…hlavně byznys :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
1.10.20 13:08
@Russet píše:
Když ono to je jen proti některým virům
Takže prevence je stále na místě.

Já měla nález na viry, proti kterým jsem očkovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
1.10.20 13:13
@JancaS84 píše:
Ne, přišlo by mě to trapný. Neřekla bych si o to ani manželovi a to jsem na rodicaku.

To je smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.10.20 13:13
@Anonymní píše:
@lachtanice86 plánujeme spolu budoucnost. Jsme spolu přes 6 let. Chceme se vzít samozřejmě budeme spolu žít. Není to jen nějaký partner na chvilkové chození. Máme se moc rádi a vždy jsme tady byli pro sebe. Jen já jsem zdrženlivější a opatrná, tak se společný bydlení protáhlo.

No po 6ti letech bydlet každý sám a chtít se vzít, to mně přijde trochu málo. I s tím, že teď váháš, jestli je u vás vše v pořádku. :nevim:

Já bych se určitě pozeptala ještě jiných doktorů a očkování si zaplatila sama, pokud by bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.10.20 13:14
@kruel píše:
Hanba by tě měla fackovat jak se tu vyjadřuješ!! Snižovat se na urážky…no coment fakt a facku si dej sama, hvězdo! :poblion: :poblion:Zakladatelko popřemýšlej a zkonzultuj svůj stav ještě s jiným lékařem…na tvém místě bych to udělala ;) Příspěvek po něm nechtěj, ale sniž náklady, které máš (například bych mu řekla že nemohu teď já jen k němu přijet, protože jsem teď ve finančním krizi, ať raději přijede on atd.)
Hodně štěstí a drž se :kytka:

Jaká urážka prosímte? To asi nebude zase tak vážný vztah, když spolu ani nežijí. Styděla bych se. 12tis není žádná velká částka kterou by dospělej člověk nezvládl nasetrit. Notabene když zije sám.

• Citovat
  • Upravit
363
1.10.20 13:17

V zivote by me nenapadlo chtit po chlapovi na cokoliv peníze, mimo nakupu a pokud by to nebylo pro nas oba. Tohle je ciste Tva zalezitost. Taky spolu za tyden, nedej boze, nemusíte byt a ty bys ho chtěla zkásnout na injekci kvůli cipku.. trosku zcestne..A v tomhle pripade ani nechapu, proc by se Ti sam mel nabízet. omlouvam se za uprimnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.20 13:20

@mackA159 Prosím neřešit můj vztah o tom tato diskuze není. Tak mi to vyhovuje. Znám i manželství, že každý bydlí jinde a jsou spolu spokojený přes 40 let. Každého věc. To samé Život kamionářů..Vidíme se častěji. Nepsala jsem, že nemám peníze ani našetřeno 8o úplně to překrucujete..Jen, že na tom nejsem úplně finančně nejlíp. Každý to má posunuté Jinak. Šlo mi o princip o to gesto hlavně.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
1.10.20 13:23
@Anonymní píše:
@mackA159 Prosím neřešit můj vztah o tom tato diskuze není. Tak mi to vyhovuje. Znám i manželství, že každý bydlí jinde a jsou spolu spokojený přes 40 let. Každého věc. To samé Život kamionářů..Vidíme se častěji. Nepsala jsem, že nemám peníze ani našetřeno 8o úplně to překrucujete..Jen, že na tom nejsem úplně finančně nejlíp. Každý to má posunuté Jinak. Šlo mi o princip o to gesto hlavně.

Tak ti píšu ze ten váš vztah asi nebude tak zhavej, když je mu tvůj zdravotní stav asi jedno. Finančně na tom nejsi nejlíp, ale nasetreno máš. To se trochu vylučuje ne?

• Citovat
  • Upravit
mackA159
1.10.20 13:27

Navíc pokud neví o tvé finanční krizi, opět to o vašem vztahu něco vypovídá, pak se není čemu divit že ti to sám nenabídne. A pokud o krizi ví, tak mu to je prostě jedno, a potom by mě to mrzelo. Zamyslela bych se nadtim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.20 13:29

@mackA159 Myslím to tak, že nemůžu vyhazovat prachy z okna a finanční pomoc by mi pomohla, ale samozřejmě když nebude tak se svět nezboří. Jsem zvyklá na jiný plat než mám teď kvůli covidu, bohužel. Když píšu, že na tom nejsem zrovna nejlíp, neznamená že nemám na žrádlo.

• Citovat
  • Upravit
2038
1.10.20 13:30

Taky bych si nerekla, je v pripade, ze bych na to nemela a musela se nechat ockovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@Anonymní píše:

Tak ale to se trochu vylučuje. Chceš radu od žen, které mají klasický vztah nebo manželství. A když se pozastaví nad fungováním vašeho vztahu, tak je to špatně. Tak asi budeš muset najít takové ženy, které to mají stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@mackA159 Ano ví o tom a zamyslím se nás tím rozhodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.20 13:35

Moc vám všem děkuji za odpovědi! Pořádně to ještě zkonzultuji s jiným lékařem a uvidím. Jinak příteli nic říkat Nebudu, ale rozhodně se nad tím vším zamyslím až bude mít třeba narozky nebo Vánoce. Do teď mi to nedošlo a opravdu jsem na něm nešetřila! Otevřelo mi to oči a určitě budu v tomhle bystřejší 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný