Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neřekla bych si a ani by mě nenapadlo, že by se měl nabídnout sám. Ty nepracuješ?
@mackA159 píše:
Jaká urážka prosímte? To asi nebude zase tak vážný vztah, když spolu ani nežijí. Styděla bych se. 12tis není žádná velká částka kterou by dospělej člověk nezvládl nasetrit. Notabene když zije sám.
Když myslíš, bréco!
@Keyllah nepřispěla,protože je díky bohu naprosto zdáv. Kdyby se situace změnila, určitě bych se nabídka.
Pokud máš problémy s HPV a tvůj doktor tě tlačí do očkování za takhle velkou samoúhradu, tak především hledej jinéhho doktora.
Jako naprosto seriozně. Běžná cena za očkování proti papilomavirům je v řádu nižších tisíců korun, pokud na tobě doktor chce 12000 tak je to hodně, hodně podezřelé. Zejména když jaksi ta vakcína nebude mít smysl. Proto ji taky nehradí pojišťovna.
A ne, to že tvému partnerovi okamžitě nedojde že ti má platit nějaké očkování kterému nerozumí skutečně není známka nezájmu. To je známka toho, že se potřebuješ lépe naučit komunikovat o tom co bys chtěla a co jsou tvé potřeby a možnosti.
Příspěvek upraven 01.10.20 v 15:13
@Anonymní píše:
@Keyllah nepřispěla,protože je díky bohu naprosto zdáv. Kdyby se situace změnila, určitě bych se nabídka.
On není ty. nauč se mluvit na rovinu. V manželství se ti to bude hodit.
@Anonymní píše:
Moc vám všem děkuji za odpovědi! Pořádně to ještě zkonzultuji s jiným lékařem a uvidím. Jinak příteli nic říkat Nebudu, ale rozhodně se nad tím vším zamyslím až bude mít třeba narozky nebo Vánoce. Do teď mi to nedošlo a opravdu jsem na něm nešetřila! Otevřelo mi to oči a určitě budu v tomhle bystřejší
Ty jsi hustá. Stavět na stejnou úroveň svoje rozmary a dárky k příležitosti. Když nedáš ty, tak já ti to. Taky spočítám. Řešíš ti jen očkování, ale jak se zachoval právě na narozeniny, canoce atd? To bych si uvědomila ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah nikdy jsem ho právě o nic nežádala ani o půlku na antikoncepci prostě o nic. Stojí to píše: Více
není to nějak moc? Raději si zjisti jestli to není jen pro někoho slušný kšeft. Osobně bych do toho nešla. nevidím ale jediný důvod aby to platil on ![]()
@Anonymní píše:
@mackA159 Především mi šlo právě o to gesto a mrzí mě to. No nic Jestli budu opravdu muset očkování podstoupit, tak další vakcína bude před Vánocema. Takže mu jen oznámím, že letos budou skromné jen maličkost a nebo neřeknu nic a dostane maličkost.
Tak tohle je ukázková manipulace, pasivná agresivita a hysterie (trestat někoho za to, že není jasnovidec a nedělá gesta o kterých netuší že je má dělat, ale ty si představuješ že je dělat má).
A to všechno jen proto, že nejsi schopná normálně, otevřeně komunikovat a poprosit o pomoc.
Moc gratuluju. Chudáci lidi, co s tebou žijou.
Třeba můj chlap netuší ani, kolik stojí dětské očkování. Natož aby věděl, kolil stojí toto. Možná ani netuší, že je to taková pálka.
@Ou píše:
Tak tohle je ukázková manipulace, pasivná agresivita a hysterie (trestat někoho za to, že není jasnovidec a nedělá gesta o kterých netuší že je má dělat, ale ty si představuješ že je dělat má).A to všechno jen proto, že nejsi schopná normálně, otevřeně komunikovat a poprosit o pomoc.
Moc gratuluju. Chudáci lidi, co s tebou žijou.
On asi může za to, že je holka nemocná. Tak mu nic nedá. Na just.
Asi budu skoro jediná s takovým názorem, ale přijde mi smutný, kolik z vás tady hrdě prohlašuje, že by si na něco podobného neřekly ani manželovi, že by vás hanba fackovala apod. Být s někým ve vztahu šest let a plánovat společný život, tak - alespoň mně - připadá naprosto přirozené, když se dostanu ohledně zdraví a nutné léčby do podobné situace, přijít za tím pro mě nejbližším člověkem a úplně normálně, lidsky mu říct, co se děje, co je potřeba atd. A od toho nejbližšího člověka bych opravdu očekávala podporu, alespoň dotaz - jak jsem na tom finančně, případně rovnou nabídku pomoci. Tady jde přece o zdraví, nechce po něm peníze na kabelku z Pařížský.
Já když to kolikrát čtu, tak jsem fakt ráda za to, jak to máme s manželem nastavený a hlavně, že můžeme jeden druhému cokoli říct, jeden od druhého cokoli chtít a rozhodně se nebojíme jeden druhého žádat o pomoc v jakémkoli ohledu. O tom je přece vztah, společný život, sounáležitost, láska. No, asi budu už staromódní.
@Anonymní píše:
Celkem mě to mrzí, že sám od sebe se nenabídl…
No jo, to jsou ta očekávání…
Mě by nenapadlo o to partnera žádat, ale je to každého věc.
Jinak souhlasím s tím konzultovat to ještě s jiným doktorem, protože jednak je to docela darda, jednak když už se léčíš s nějakými problémy, bude to asi jiné než když se nechá očkovat mladá holka před zahájením pohlavního života.
Každopádně přeju, ať se z toho dostaneš ![]()
@Denisa56 tak zaprvé po 6 letech by ten vztah měl být už jinde.
Zadruhé spolu ani nežijí.
Zatřeti tohle očkování pro sexuálně aktivní ženu rozhodně není žádným extra přínosem.
A do čtveřice, reakce zakladatelky dost vypovídá o tom, jak se k partnerovi staví hlavně ona sama.
@Anonymní píše:
@Keyllah Sama si nejsem jistá, bojím se že se mi to vrátí. Doktor říkal, že je očkování na místě. Měla jsem cin lll.
Ještě si to oveř. Lékař z toho třeba má procenta. Mě ortoped taky nabízel potravinové doplňky. Bylo na něm vidět, jak ho to samotnyho štve. Hele, deset injekci, dovolená pro lékaře zaplacena. Nemusí to tak být, ale já bych si to očkování ověřila.