Byla to hlenová zátka? 30.tt

Anonymní
14.2.16 21:04

Byla to hlenová zátka? 30.tt

Ahoj,

Jsem v 30.tt a dnes jsem si poprvé masirovala hraz. Po skončení jsem se utirala a měla jsem na prstu dva takové sopliky, spíše bezbarvé, možná malinko do bila. Bylo to takové lepkavé. Vypadá to na zatku? Ve středu jdu k Dr, vydrží to nebo mam plasit? Poslední dva dny mam pocit, ze jsem tam dole nějaká natekla, tak jestli to spis nebude nějaký zánět :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
14.2.16 21:09

Ne, spíš to je výtok. Vydržela bych do středy a zmínila se dr. Ale výtok je naprosto normální, zvlášť v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.16 21:14

Omlouvám se, ale vypadalo to takhle :think:

• Citovat
  • Upravit
40
14.2.16 21:16

U mně teda zátka rozhodně nebyla, jak píšeš dva soplíky.. nešlo si nevšimnout a nepoznat :) neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.2.16 21:17

Zatka ti muze odejit klido mesic pred porodem a u kazdyho to vypada jinak, u me to bylo jako bily vytok ridkej ani to nebylo poznat, teda do ted nevim jestli to bylo ono:D u zatky klid u vody plaš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
14.2.16 21:24

Kdyz mi odesla hlenova zatka tak byla naprosto bezbarva, ale bylo ji hodne a velmi huste konzistence, spis gelovite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.2.16 21:30

Přijde mi to jen jako výtok, já měla zátku krvavou, ale odešla až v pulce porodu po vyšetření doktorem. zátku poznáš, je toho víc jak výtok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
14.2.16 21:43

Před prvním ani druhém porodu jsem nikdy neviděla, že by mi odešla zátka, ale u 3tího ve 40+1tt už ano. Odcházela mi od rána, vypadalo to jak při silné rýmě, potom jsem šla na malou, jak jsem se utřela a mrkla na papír, tam jsem videla snad 15cm hlen, bylo mi to divné, pořád jsem se kontrolovala a najednou krev..tak jsem si byla jistá, že to je zátka. Do pár hodin mi začaly bolesti po 10minutách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky