Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud bude dostatečně velký na metry čtvereční, tak proč ne. Pokoj pro deti plus obytná kuchyň pro tebe, případně s postýlkou pro mladší.
Tak pokud jsi s detma sama a tudiz nepotrebujes extra soukromi, tak bych rekla, ze je dispozice clekem jedno, spis jde o velikost na metry. pokud je misto, tak uz se pak da postel treba jen oddelit skrini od zbytku mistnosti atd.
Já vyrůstala v bytě 2+1 s rodiči a dvěma bratry. Nechápu, proč by sama ženská s dvěma batolaty nemohla do bytu 1+1..
Myslim, ze se vlezete. U nas v dome bydli v byte 1+1 (28 m2) matka se svou dospivajici dcerou a svym pritelem a nemaji problem. V dalsim byte o stejne velikosti bydli matka se svymi 2 syny, kterym je kolem 50 a taky pohoda.
Tak preji hodne stesti pri hledani a v zivote ![]()
Jde o metry..
já když byla vykopnutá, hledala jsem 2+kk, byla jsem sama se synem. Protože syn chce být se mnou, a že by si hrál sám v pokojíčku byla utopie
(před rokem mu byly čytři, teď už chvilku vydrží, ale stejně vyhledává společnost)
Já myslím, že s takhle malýma dětma ti větší 1+1 nebo 2+kk bude stačit. Stačila by menší místnost na spaní pro vás pro všechny a větší na hračky, vaření, prostě společenská místnost. případně v ní můžeš i spát…
no hodně záleží na dispozicích. Já mám nakonec 2+1, kuchyň je velká akorát na linku, stůl a úložný prostor, obýváček by v ní šel blbě. Takže máme kuchyň s jídelním stolem, pak menší ložnici s patrovou postelí a sříněma (já mám dole 140) a obývák, kde já mám svůj kout a syn taky. Později se to případně dá předělat na můj a jeho pokoj, ale tak dlouho tu asi bydlet nebudeme ![]()
Pokud na to máš vlastní prostředky, bydli si klidně v 5+1.Jinak se prostě budeš muset uskromnit.
Pokud bude kuchyň dostatečne velká, nejen nudle kam se vejde linka, tak je to v pohodě. Dšti jsou ještě malé a žádné soukromí nepotřebují ![]()
@Anonymní píše:
Anonym prosim, nikdo nevi co zamyslim.Ahoj, chci odejit od manzela (dalsi sanci uz nedam) a pokukuji po bytech. Urcite by bylo lepsi aspon 2+1 ale zajimalo by me, jestli se da zit v 1+1, ja s 2 detma (rok a 3)
Takze jestli tu jsou svobodne maminky v minibytecku rada se poucim.
Mam tedy jeste psa, ale ten je asi jedno
Žít se v něm určitě dá, s takto malými dětmi to asi ani nebude zásadní problém, ale jak porostou, budou toho místa a soukromí potřebovat více. Ale ono jde spíš o finance, ne? Pokud si nemůžeš dovolit větší, tak není co řešit.
Hlavní roli hrajou metry… Já jsem teda ve 2+1 (54m2), ale děti tu mám tři (7, 5 a skoro 2).. Takže oni mají svůj pokoj a já jsem v obýváku na gauči… Vešla by se i postel, ale nějak jsem to pokládala za zbytečné, stejně v ní max přespím a hotovo, takže večer odhážu polštáře a dobrou raz dva ![]()
Ja si to prave na metry nedokazu predstavit
Nevim co uz mam brat jako male.
A dekuji vsem za rady ![]()
Nás žilo kdysi v 1+1 5 lidi. 2 dospělý a 3 děti. Byli jsme si blízko, někdy až moc
Ale dalo se to.
@Anonymní píše:
Ja si to prave na metry nedokazu predstavitNevim co uz mam brat jako male.
A dekuji vsem za rady
ujasni si, kolik do toho můžeš dát, jak to vlastně chceš (spát s dětma, bez dětí) a pak pár prohlídek. Jinak to nepůjde ![]()
No, pokud je byt dobře uzpůsobený, proč ne? Pokud je třeba to PLUS 1 v podstatě kuchyň s obývákem, můžeš tam mít ty svojí rozkládací postel/gauč a děti dětský pokojíček. Ideální by byl dle mě 2+kk, tudíž kuchyňský kout trošku stranou od obýváku a obývák bys ty využívala na spaní. Děti jsou od sebe ne tak daleko, můžou být podle mě v pokojíčku spolu. Konec konců zatím v jejich věku nutně nepotřebují veliké soukromí, to se bude spíše řešit až budou pak už předškolního věku a co ty víš, třeba budeš mít už lepší finanční pozici a budeš si moct dovolit něco většího, pokud je ale teď vše otázkou hlavně finanční, myslím, že je rozumné zvolit menší a levnější byteček a raději zbylé penízky dávat stranou. Hodně štěstí ![]()
Ja myslim, ze v pohode, pokud budou solidni metry. Ve 3 lidech se v pohode vlezete na 45 metru, mozna min (beru podle sebe, bydlim v 1kk 46m2).
A trochu vyuziju teto diskuze ve svuj prospech, damy, snad nevadi. Ale spousta vas pise, ze spite na gauci. Ja zatim tohle povazuju za prepych, spim na matraci v „obyvaku“, ale chci si koupit gauc. Jenze nic rozkladaciho na kazdodenni spani moc neni. Date mi nektera nejaky tip? Na cem spite a do byste mi doporucily?
Anonym prosim, nikdo nevi co zamyslim.
Ahoj, chci odejit od manzela (dalsi sanci uz nedam) a pokukuji po bytech. Urcite by bylo lepsi aspon 2+1 ale zajimalo by me, jestli se da zit v 1+1, ja s 2 detma (rok a 3)
Takze jestli tu jsou svobodne maminky v minibytecku rada se poucim.
Mam tedy jeste psa, ale ten je asi jedno