Byt ve městě nebo byt za městem se zahradou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.7.20 20:13

@Netopirek skolka a skola (ZS) je ob vesnici. 10 minut autobusem 5minut autem. Vse nad to je uz do Prahy. Obchod v vesnici neni, je to klasicky satelit (krome cinana ale toho nepocitam)

• Citovat
  • Upravit
23966
7.7.20 20:14
@Anonymní píše:
@Netopirek skolka a skola (ZS) je ob vesnici. 10 minut autobusem 5minut autem. Vse nad to je uz do Prahy. Obchod v vesnici neni, je to klasicky satelit (krome cinana ale toho nepocitam)

Tak to Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.7.20 20:16
@Anonymní píše:
Dobre tak to vic rozepisu:
jedna se o byt 3+1 65m2 va starsi zastavbe v Praze za cca 5,5M
Nebo 4+1 85m2 patrovy + 2 parkovaci mista + vlastni zahrada 120m2. Cena 4,5M blizko vlaku (3 zastavky autobusem na koridor) autem 7km od cedule Praha

Ta řadovka je zděná? Já nevím, nejsem zastáncem patrových bytů. Vlastně ani domků, ale tam si to aspoň člověk vykompenzuje zahradou. Jinak ten byt v Praze je na 3+1 dost malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.20 20:17

S ohledem na děti a jejich potřeby bych zůstala v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.7.20 20:18
@Anonymní píše:

Tak v tom případě bych si toho nešla a volila Prahu. Jen bych se asi rozhlížela po něčem trošku větším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.20 20:18

@Alushka.S jedna se o novostavbu a je z „panelu“ v nizkoenergetickem provedeni. No tech 65m2 je male to vim, ale taky v praze jsou astronomicke ceny

• Citovat
  • Upravit
23966
7.7.20 20:19
@Alushka.S píše:
Tak v tom případě bych si toho nešla a volila Prahu. Jen bych se asi rozhlížela po něčem trošku větším.

Já bych řekla, že jsou limitováni cenou. A za tu samou sumu větší neseženou.
Bohužel málo metrů čtverečních je jedna zdání za život v Praze :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
7.7.20 20:19

Stoprocentně se zahradou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.20 20:20

@Alushka.S bohuzel nemame bonitu na 8M :( A ani 2M v hotovosti na zaklad hypoteky :(

• Citovat
  • Upravit
1695
7.7.20 20:24
@Anonymní píše:
@Alushka.S bohuzel nemame bonitu na 8M :( A ani 2M v hotovosti na zaklad hypoteky :(

Chápu, také jsme vcelku nedávno kupovali byt v Praze, vím, jaký je to boj. Přesto bych tedy slevila z nároků na metry a šla do bytu v Praze. Tedy za předpokladu, že se Vám líbí lokalita.Ono dost místa se dá nahnat dobře řešeným úložným prostorem. Do satelitu bych nešla. Nemám v plánu dělat dětem taxikáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
7.7.20 20:24
@Anonymní píše:
Dobre tak to vic rozepisu:
jedna se o byt 3+1 65m2 va starsi zastavbe v Praze za cca 5,5M
Nebo 4+1 85m2 patrovy + 2 parkovaci mista + vlastni zahrada 120m2. Cena 4,5M blizko vlaku (3 zastavky autobusem na koridor) autem 7km od cedule Praha

Proč nejdete do baráku?

Jinak samozřejmě 4+1 za Prahou, ale já jedině s autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12942
7.7.20 20:25

Já bych zůstala v Praze, pokud ten byt není vysloveně v hnusné čtvrti.
Do vystrkova bez ničeho ani kdyby mi tam někdo nabízel místo malého bytu barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.20 20:26

@Kockazvysocan prptoze ceny pozemku 800m2×6000 kc/m2v dame lokalite. A na to opravdu nemame. No asi bychom meli, ale zase pak bychom bydleli ve stanu :D :D Auto mame

• Citovat
  • Upravit
4511
7.7.20 20:27

Zakladatelko v tom případě bych brala 4+1 i za cenu že budu dojíždět, my měli 3+1 60m a to je prostě málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.7.20 20:27
@Netopirek píše:
Já bych řekla, že jsou limitováni cenou. A za tu samou sumu větší neseženou.
Bohužel málo metrů čtverečních je jedna zdání za život v Praze :?

Bohužel vím z vlastní zkušenosti. :? Přesto bych na místě zakladatelky volila tu Prahu. Do satelitu bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí