Být šťastná nebo mít peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30988
8.6.20 07:20
@Maru7 píše:
Ta prace za 3000 je hlídání dětí. A dětem se chci taky v budoucnu věnovat

Kdyby jsi sla delat do advokatni kancelare, kdyz studujes prava, tak bych to chapala. Nevim, zemu se chces venovat dal, ale re by melo byt nejak prinosne treba pro praci ucitelky, ze nekde par let budes hlidat deti… A za 3 tis? Kolik hodin to mas mit?

Mne se jen nelibi ten nadpis diskuze, stastna nebo mit penize. Stesti, spokojenost je o zivotnim nastaveni, muzes byt stastna v zivote i s mene zajimavou praci, ktera ti pomuze vybudovat zazemi pro rodinu, konicky, je to hlavne o tom, jak se k tomu ty postavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
19.6.20 14:41
@Cuddy píše:
Kdyby jsi sla delat do advokatni kancelare, kdyz studujes prava, tak bych to chapala. Nevim, zemu se chces venovat dal, ale re by melo byt nejak prinosne treba pro praci ucitelky, ze nekde par let budes hlidat deti… A za 3 tis? Kolik hodin to mas mit?Mne se jen nelibi ten nadpis diskuze, stastna nebo mit penize. Stesti, spokojenost je o zivotnim nastaveni, muzes byt stastna v zivote i s mene zajimavou praci, ktera ti pomuze vybudovat zazemi pro rodinu, konicky, je to hlavne o tom, jak se k tomu ty postavis.

souhlas, taky jsem měla dojem, že (zakladatelko) třeba půjdeš zadara dělat někam grafičku do reklamky, nebo se zkrátka v té práci zadara něco naučíš, ale hlídání dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat