Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den mám otazku nastehovala jsem se do bytu kde jsem ted 1 den majitel říkal že vše je po rekonstrukci tak jsem dala najem a kauci a nastali problemy pracka co mela fungovat nefunguje, divní zápach mám v bytě, vetylačka nejde zavrit, šuplíky vypadavaji mam tu kocoura a od te doby co jsme tady má i rýmu a spatne dych i ja.. nejhorsi jsou v byte zasuvky ktery se ropadaji chci se odstehovat mohu se nejak branit? dekuji
@majicek959 jsi v bytě jeden den a už máš nemocnými kocoura?
@majicek959 píše:
Dobrý den mám otazku nastehovala jsem se do bytu kde jsem ted 1 den majitel říkal že vše je po rekonstrukci tak jsem dala najem a kauci a nastali problemy pracka co mela fungovat nefunguje, divní zápach mám v bytě, vetylačka nejde zavrit, šuplíky vypadavaji mam tu kocoura a od te doby co jsme tady má i rýmu a spatne dych i ja.. nejhorsi jsou v byte zasuvky ktery se ropadaji chci se odstehovat mohu se nejak branit? dekuji
Cituji.
@majicek959 píše:
Bránit? Odstěhuj se. Kocour ti za den nemůže onemocnět.
@Cenarius ano videla ale pan nalehal at specham a neni schopen my dat klice druhe od bytu pry si je chce nechat
@majicek959 píše:
Aha, jsi první den v bytě a už máš nemocného kocoura jo, a byt jsi dopředu neviděla že.
Měla jste si to pořádně zkontrolovat předem. Odstěhovat se můžete, ale kauci ani zaplacený nájem vám v tom případě asi nevrátí.
@majicek959 píše:
@Cenarius ano videla ale pan nalehal at specham a neni schopen my dat klice druhe od bytu pry si je chce nechat
Na co potřebuješ dvoje klíče, pro kocoura? Co on říká na rozbitou pračku, nahlásila jsi mu ty závady?
Tak „snad“ existuje nějaký předávací protokol- teda jako to čtu, tak by existovat měl.
Byt v humusu jsem viděla předem, ale pán říkal honém, tak jsem podepsala a zaplatila cca 3× nájem. A jak jsem zjistila, že to je špatné, tak jsem si založila účet na emimi. ONY/oni mě z toho vysekaj.
Rýma- jakožto reakce na něco ve vzduchu se může projevit skoro hned a i u zvířete, tady bych se zase tak nedivil.
@pikola píše:
Na co potřebuješ dvoje klíče, pro kocoura? Co on říká na rozbitou pračku, nahlásila jsi mu ty závady?
Tak zrovna mit aspon dvoje klice mi prijde normalni. Pro navstevu, nebo kdyz budu na dovolene, nebo jen tak u nekoho nechat, az si svoje zabouchnu
@Tarena píše:
Tak zrovna mit aspon dvoje klice mi prijde normalni. Pro navstevu, nebo kdyz budu na dovolene, nebo jen tak u nekoho nechat, az si svoje zabouchnu
To ale záleží co má v předávacím protokolu
@majicek959 píše:
A jak dlouho po té rekonstrukci to bylo?
Jinak tedy zápach nějaké zřejmě plísně jsi snad musela cítit při prohlídce, ne? To se jen tak neschova. Vyplavil se nám sklep, začaly plesnivet nějaké věci v krabicích a dokud tam byla jediná, bylo to tam cítit (krabice a v ni jedna oplesnivela cepice). Jak to šlo pryc, bylo i po smradu.
@majicek959 píše:
Zkus to česky