Byt je zničený

20.3.23 11:38

byt zniceni

Dobrý den mám otazku nastehovala jsem se do bytu kde jsem ted 1 den majitel říkal že vše je po rekonstrukci tak jsem dala najem a kauci a nastali problemy pracka co mela fungovat nefunguje, divní zápach mám v bytě, vetylačka nejde zavrit, šuplíky vypadavaji mam tu kocoura a od te doby co jsme tady má i rýmu a spatne dych i ja.. nejhorsi jsou v byte zasuvky ktery se ropadaji chci se odstehovat mohu se nejak branit? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20889
20.3.23 11:40

Takže jsi podepsala všechny papíry aniž by jsi byt viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
20.3.23 11:43

@majicek959 jsi v bytě jeden den a už máš nemocnými kocoura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.23 11:45
@majicek959 píše:
Dobrý den mám otazku nastehovala jsem se do bytu kde jsem ted 1 den majitel říkal že vše je po rekonstrukci tak jsem dala najem a kauci a nastali problemy pracka co mela fungovat nefunguje, divní zápach mám v bytě, vetylačka nejde zavrit, šuplíky vypadavaji mam tu kocoura a od te doby co jsme tady má i rýmu a spatne dych i ja.. nejhorsi jsou v byte zasuvky ktery se ropadaji chci se odstehovat mohu se nejak branit? dekuji

Cituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.23 11:45
@majicek959 píše:
Dobrý den mám otazku nastehovala jsem se do bytu kde jsem ted 1 den majitel říkal že vše je po rekonstrukci tak jsem dala najem a kauci a nastali problemy pracka co mela fungovat nefunguje, divní zápach mám v bytě, vetylačka nejde zavrit, šuplíky vypadavaji mam tu kocoura a od te doby co jsme tady má i rýmu a spatne dych i ja.. nejhorsi jsou v byte zasuvky ktery se ropadaji chci se odstehovat mohu se nejak branit? dekuji

Bránit? Odstěhuj se. Kocour ti za den nemůže onemocnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.23 11:47

@Cenarius ano videla ale pan nalehal at specham a neni schopen my dat klice druhe od bytu pry si je chce nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.23 11:47

Dobry den nejde to takk rychle se odstehovat ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
20.3.23 11:49
@majicek959 píše:

Aha, jsi první den v bytě a už máš nemocného kocoura jo, a byt jsi dopředu neviděla že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
20.3.23 11:52

Měla jste si to pořádně zkontrolovat předem. Odstěhovat se můžete, ale kauci ani zaplacený nájem vám v tom případě asi nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
20.3.23 11:53
@majicek959 píše:
@Cenarius ano videla ale pan nalehal at specham a neni schopen my dat klice druhe od bytu pry si je chce nechat

Na co potřebuješ dvoje klíče, pro kocoura? Co on říká na rozbitou pračku, nahlásila jsi mu ty závady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
20.3.23 12:18

Tak „snad“ existuje nějaký předávací protokol- teda jako to čtu, tak by existovat měl.
Byt v humusu jsem viděla předem, ale pán říkal honém, tak jsem podepsala a zaplatila cca 3× nájem. A jak jsem zjistila, že to je špatné, tak jsem si založila účet na emimi. ONY/oni mě z toho vysekaj.
Rýma- jakožto reakce na něco ve vzduchu se může projevit skoro hned a i u zvířete, tady bych se zase tak nedivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
20.3.23 12:20
@pikola píše:
Na co potřebuješ dvoje klíče, pro kocoura? Co on říká na rozbitou pračku, nahlásila jsi mu ty závady?

Tak zrovna mit aspon dvoje klice mi prijde normalni. Pro navstevu, nebo kdyz budu na dovolene, nebo jen tak u nekoho nechat, az si svoje zabouchnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
20.3.23 12:26
@Tarena píše:
Tak zrovna mit aspon dvoje klice mi prijde normalni. Pro navstevu, nebo kdyz budu na dovolene, nebo jen tak u nekoho nechat, az si svoje zabouchnu

To ale záleží co má v předávacím protokolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
20.3.23 12:31
@majicek959 píše:

A jak dlouho po té rekonstrukci to bylo? :P Jinak tedy zápach nějaké zřejmě plísně jsi snad musela cítit při prohlídce, ne? To se jen tak neschova. Vyplavil se nám sklep, začaly plesnivet nějaké věci v krabicích a dokud tam byla jediná, bylo to tam cítit (krabice a v ni jedna oplesnivela cepice). Jak to šlo pryc, bylo i po smradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.3.23 12:39
@majicek959 píše:
@Cenarius ano videla ale pan nalehal at specham a neni schopen my dat klice druhe od bytu pry si je chce nechat

Zkus to česky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný