Bývalá ženská

Anonymní
25.10.20 18:46

Byvala ženska

Zdarec holky bývalá partnerka mého manžela šikanovala mlátila, všude ho podváděla nechce mu ukazovat dítě, a navíc ho stále šikanovala kvůli penězům.. partner platí 5000 Kč, ale madam chce 10000 šel na ospod ukázal zprávy tam mu řekli že si ji má bloknout, a vykašlat se na ni, když ho šikanuje tak i tak udělal.. Ale teď začla otravovat mně celé dny mi píše a nadává mi, čekám že mu zavolá jeho dcera ale nic.. poraďte co mám dělat sociálka námnám nic neřekla pořádného. Stala otravuje

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
25.10.20 18:48

Zablokovat si ji, ne? A případně jít na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.10.20 18:49

A proc si ji nebloknes taky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.10.20 18:49
@Anonymní píše:
Zdarec holky bývalá partnerka mého manžela šikanovala mlátila, všude ho podváděla nechce mu ukazovat dítě, a navíc ho stále šikanovala kvůli penězům.. partner platí 5000 Kč, ale madam chce 10000 šel na ospod ukázal zprávy tam mu řekli že si ji má bloknout, a vykašlat se na ni, když ho šikanuje tak i tak udělal.. Ale teď začla otravovat mně celé dny mi píše a nadává mi, čekám že mu zavolá jeho dcera ale nic.. poraďte co mám dělat sociálka námnám nic neřekla pořádného. Stala otravuje

To je tak těžký jit na policii nebo ji bloknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 18:52

Je mi líto manžela o dceru se stará hezký, radne na ni platí.. nemám ji bloklou jenom kvůli tomu že čekám až mu jeho dcera zavolá ale místo toho volá stále ženská

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 18:55

Pokoušel se o styk, z dcerou, ale ta ho vidět nechce protože ji maminka nakecala že na ni táta kašle.. Když jsme to dály k soudu tak soud dopadl dobře pro ni a pro nás zůstalo vše při starém

• Citovat
  • Upravit
37131
25.10.20 19:04
@Anonymní píše:
Je mi líto manžela o dceru se stará hezký, radne na ni platí.. nemám ji bloklou jenom kvůli tomu že čekám až mu jeho dcera zavolá ale místo toho volá stále ženská

A dcera nema svuj telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 19:05

@Kriss Tina nemám je jí 5 let

• Citovat
  • Upravit
8523
25.10.20 19:08
@Anonymní píše:

Opravdu čekáte, že pětiletý dítě bude volat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.10.20 19:11
@Anonymní píše:

Si ji blokni taky, ne.. A máš klid.. Popř ji napsat, že pokud nepřestane otravovat tebe, udas ji pro stalking :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
@Anonymní píše:

Aha a to jste fakt tak naivní, že čekáte že ji její matka, která vas sikanuje a zamezuje kontaktu dcery s otcem, jen tak půjčí mobil aby dcerunka mohla tátovi zavolat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148497

Těžko zavolá pětiletá dcera jestli je to, jak píšeš. Takže si jí zablokuje a to hned. A nemotej se do toho. A budeš mít klid.
Otec si musí vybojovat styky s dcerou sám. Takze jestli ex brání, tak ospod a pak soud.Ale to musí on jako otec.Ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 19:16

@PetraJ Drive mu na Skype volala a to jí byli 3 pak se nám narodil syn, a od té doby válka.. myslím si že ji vadim já 8o a můj syn jeho narozením to začlo.. myslela sem si že budeme rodina, fungovat všichni.. i s dcerou mého přítele ale na místo toho tohle..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 19:18

@Anna766 už to zkoušel u soudu řekla že nechce aby se sní stýkal.. a ospod nám řekla že atom nic neudělá když ho dcera nevida a vychovava ji cizí chlap tak on je pro ni cizí člověk protože sním nemá dcera žádný vztah

• Citovat
  • Upravit
53190
25.10.20 19:18
@Anonymní píše:
Pokoušel se o styk, z dcerou, ale ta ho vidět nechce protože ji maminka nakecala že na ni táta kašle.. Když jsme to dály k soudu tak soud dopadl dobře pro ni a pro nás zůstalo vše při starém

Tak stykaji se nebo ne? Protozr v predchozim prispevku pises, ze se o ni stara hezky a tady zase, ze se pokousel marne o styk :nevim:
Normalne si ji blokni a pokud ma chlap styk urceny soudne, trvejte na jeho dodrzovani, jinak PCR. Na hruby pytel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová