Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danielka 230 píše:
@Anna766 chlastal i před ní ale už dávno je vyléčený
Ty jsi zakladatelka?
Chlastal před kým? Před tou dcerkou? Jestli je vyléčený, tak to musí dokázat a holt se snažit navázat s dcerkou vztah.
@Danielka 230 píše:
Hele, tady neco smrdi…on dceri neco provedl nebo co se stalo? Jak soud prisel na to, ze chlasta? Pokud mela exka nejake dukazy, jake? Pokud by to byl velky prusvih, tak ano, to by mu ji samostatne nesverili (a pak bych neverila tvemu vykriku „o malou se krasne stara“), ale minimalne by mel narok na styk v pritomnosti matky ditete ci pracovnika ospodu. Jak muze byt uz davno vyleceny, kdyz dceri je 5 let? Jak je to dlouho od soudu? Jestli je po leceni a abstinuje, at si zazada opet pres soud o zmenu styku, ale me osobne tvoje informace prijdou tak protichudne a neduveryhodne, ze si myslim, ze tam probehlo neco fakt oskliveho a proto proste ma zakaz vidani s ditetem. Coz ale neznamena, ze na nej nema platit. A pak ti teda gratuluju, jakeho uzasneho tatinka jsi vybrala pro sve dite.
@Danielka 230 píše:
nemáš v tom trochu zmatek? jednou psát jako anonym a ted pod přezdívkou jako zakladatelka? ![]()
Zas tak DÁVNO to asi nebude, že? dítku je 5 a vašemu synovi? pokud mu to soud zcela omezil, tak to musel být mega průser a ne jeden a obávám se, že pokud to soud udělal, tak to tvoje „hezky se o ni staral“ je trochu mimo ![]()
Obávám se, že manžel sklízí, co zasel. Ty si ji blokni a máš klid.
@Anonymní píše:
Je mi líto manželao dceru se stará hezký, radne na ni platí.. nemám ji bloklou jenom kvůli tomu že čekám až mu jeho dcera zavolá ale místo toho volá stále ženská
a jak přesně se o ni stará, když má od soudu zákaz ji vidět?
asi si pod tím pojmem představuješ trochu něco jiného, než my ostatní ![]()
@Danielka 230 píše:
Nerypejte když nerozumíte, já pracuji jako sestra na infekčním oddělení a když má jeden z rodičů problém z alkoholem, dáváme detenci a dokonce i zákaz přiblížení k dítěti!!Pokud se otec z přítomnosti dítěte opije někde uprostřed mneste jak má 5 lete dítě trefit domu?? A pak je těžké soudu dokázat že je otec čistý?? Dokonce jsem několikrát u těchto případů byla!!
od kdy sestra v nemocnici vydává zákaz k přiblížení k dítěti? Nevydává to náhodou soud? ![]()
Zakladatelka by si měla ujasnit, jestli má přítele nebo manžela a jestli dceru nebo syna.
Asi zbytečný reagovat. ![]()
@Keyllah píše:
od kdy sestra v nemocnici vydává zákaz k přiblížení k dítěti? Nevydává to náhodou soud?
Jelikož zdravotní sestra musí mít minimálně maturitu, fakt nevěřím, že ji udělal někdo, kdo napíše mnesto místo město a mnela místo měla. Tahle tam maximálně tak uklízí.
Zacinam si myslet, ze je to vazne ta sama blbka jako v diskuzi o vymazani neotce v rodnem liste. Pravopis a logika odpovedi naprosto sedi.
@Danielka 230 píše:
Nerypejte když nerozumíte, já pracuji jako sestra na infekčním oddělení a když má jeden z rodičů problém z alkoholem, dáváme detenci a dokonce i zákaz přiblížení k dítěti!! Pokud se otec z přítomnosti dítěte opije někde uprostřed mneste jak má 5 lete dítě trefit domu?? A pak je těžké soudu dokázat že je otec čistý?? Dokonce jsem několikrát u těchto případů byla!!
Co má infekční oddělení společného s alkoholiky? Alkoholismus snad není infekční
![]()
@unuděná píše:
Zacinam si myslet, ze je to vazne ta sama blbka jako v diskuzi o vymazani neotce v rodnem liste. Pravopis a logika odpovedi naprosto sedi.
Je to určitě ona. V hodně věcech je to totožné. Plus negramotnost zakladatelky.
![]()
@Anonymní píše:Zablokuj si číslo
Zdarec holky bývalá partnerka mého manžela šikanovala mlátila, všude ho podváděla nechce mu ukazovat dítě, a navíc ho stále šikanovala kvůli penězům.. partner platí 5000 Kč, ale madam chce 10000 šel na ospod ukázal zprávy tam mu řekli že si ji má bloknout, a vykašlat se na ni, když ho šikanuje tak i tak udělal.. Ale teď začla otravovat mně celé dny mi píše a nadává mi, čekám že mu zavolá jeho dcera ale nic.. poraďte co mám dělat sociálka námnám nic neřekla pořádného. Stala otravuje
@Anonymní píše:
Je mi líto manžela o dceru se stará hezký, radne na ni platí.. nemám ji bloklou jenom kvůli tomu že čekám až mu jeho dcera zavolá ale místo toho volá stále ženská
Proč ne zavolá jemu, on nemá telefon?
@Anonymní píše:
Zdarec holky bývalá partnerka mého manžela šikanovala mlátila, všude ho podváděla nechce mu ukazovat dítě, a navíc ho stále šikanovala kvůli penězům.. partner platí 5000 Kč, ale madam chce 10000 šel na ospod ukázal zprávy tam mu řekli že si ji má bloknout, a vykašlat se na ni, když ho šikanuje tak i tak udělal.. Ale teď začla otravovat mně celé dny mi píše a nadává mi, čekám že mu zavolá jeho dcera ale nic.. poraďte co mám dělat sociálka námnám nic neřekla pořádného. Stala otravuje
Zablokovat, policie - soud případně