Bývalá ženská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
25.10.20 19:20
@Anonymní píše:
@Anna766 už to zkoušel u soudu řekla že nechce aby se sní stýkal.. a ospod nám řekla že atom nic neudělá když ho dcera nevida a vychovava ji cizí chlap tak on je pro ni cizí člověk protože sním nemá dcera žádný vztah

Tak to pekne kecas, nebo ti keca on. ZADNY soud nevyhovi matce, aby nemusela davat petilete dite biologickemu otci jen proto, ze ma doma noveho partnera. To je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 19:22

Díky za rady, já si ji zablokuju ať si stim chlap dělá co chce kaslu už na to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 19:23

@unuděná nekecám protože sem tam byla sním v té době mnel přítel problém z alkoholem tak ji vyhověli v plném rozsahu dokonce dceru ani ukazovat nemusi

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.10.20 19:26
@unuděná píše:
Tak to pekne kecas, nebo ti keca on. ZADNY soud nevyhovi matce, aby nemusela davat petilete dite biologickemu otci jen proto, ze ma doma noveho partnera. To je nesmysl.

Nebude to zase ta, co chtela dite „odepsat“?
https://www.emimino.cz/…tahy-409657/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 19:27

@ontarova.stara to opravdu nejsem já sem píšu poprvé.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.10.20 19:29
@Anonymní píše:
@unuděná nekecám protože sem tam byla sním v té době mnel přítel problém z alkoholem tak ji vyhověli v plném rozsahu dokonce dceru ani ukazovat nemusi

A uz se nam to zacina vybarvovat.
Takze soud mu neomezil vidat dceru kvuli hnusne ex a novemu partnerovi, ale kvuli alkoholu.
Holka, to ale neznamena, ze nemusi platit.

Příspěvek upraven 25.10.20 v 19:31

• Citovat
  • Upravit
53190
25.10.20 19:29
@Anonymní píše:
@unuděná nekecám protože sem tam byla sním v té době mnel přítel problém z alkoholem tak ji vyhověli v plném rozsahu dokonce dceru ani ukazovat nemusi

Ne, neverim, sorry. Dite ma pravo na oba biologicke rodice a nic na tom nemeni ani soucasni partneri a jejich deti. Pokud na ni ma soudne stanovene alimenty, ma na ni i soudne stanoveny styk, pokud tedy ma zajem ji vidat a u soudu to rekl. Pokud by nemel, bude to nejspis prvni a jediny pripad v CR a bylo by namiste se vuci tomu odvolat. Takze nas tu netahej za fusekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.10.20 19:31

@ontarova.stara prehledla jsem ten chlast. Nicmene i tak by musel byt prokazatelne nebezpecny alkoholik, jinak by urcite nejaky ten vikend, nebo alespon odpoledne, ziskal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.20 19:37

Nerypejte když nerozumíte, já pracuji jako sestra na infekčním oddělení a když má jeden z rodičů problém z alkoholem, dáváme detenci a dokonce i zákaz přiblížení k dítěti!! Pokud se otec z přítomnosti dítěte opije někde uprostřed mneste jak má 5 lete dítě trefit domu?? A pak je těžké soudu dokázat že je otec čistý?? Dokonce jsem několikrát u těchto případů byla!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
25.10.20 19:39
@Anonymní píše:
@Anna766 už to zkoušel u soudu řekla že nechce aby se sní stýkal.. a ospod nám řekla že atom nic neudělá když ho dcera nevida a vychovava ji cizí chlap tak on je pro ni cizí člověk protože sním nemá dcera žádný vztah

Tak musí znova. Promiň, ale v dnešní době, kdy otcové mají víc práv než děti nevěřím, že by mu soud nevyhověl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 19:41

@Anna766 a proč myslíš že sem si ji ještě neblokla to není moje chyba oni spolu nedokážou mluvit mně jen jde o tom že chci aby byli v kontaktu, ale ty by jsi si nechávala každý den nadávat do všelijakých jmen?

• Citovat
  • Upravit
148563
25.10.20 19:42
@Anonymní píše:

Jaký problém? Něco té malé provedl? Že nedostal ani možnost styku třeba s přítomností někoho z ospodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.20 19:43

A záleží na jakou ospod chytneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
@Anonymní píše:
@Anna766 a proč myslíš že sem si ji ještě neblokla to není moje chyba oni spolu nedokážou mluvit mně jen jde o tom že chci aby byli v kontaktu, ale ty by jsi si nechávala každý den nadávat do všelijakých jmen?

Fakt si jí blokni. Stejně ničemu nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Anna766 chlastal i před ní ale už dávno je vyléčený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová