Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
jdu si spíš pro podporu než radu. Mám nějakej smutnej večer, probírám a rejpu se v minulosti a mám chuť kontaktovat bývalého přítele…chci slyšet, že je to hloupost a že ta chmurná nálada brzo přejde…
Vypnout mobil, vytáhnout SIM a baterku a obojí schovat na dno šuplíku s ponožkama a jít spát
![]()
Každá to známe a i když je to klišé, časem to přejde a přijde den, kdy si uvědomíš, že sis na něj celý den nevzpomnela a je ti to buřt ![]()
Nejhorší je, že na něj fakt skoro nemyslim…nevím, co to se mnou teď je…dokonce jsem už i koukala na fotky svojí první lásky a přemýšlela, že mu napíšu
krize…
a před pár měsíci mi vyznal lásku fajn chlap, já se lekla, odmítla ho…teď toho asi lituju…prostě divnej večer…
Jak píše @Janha rozhodně nepsat, zaspi to
ráno moudřejší večera ![]()
Aaa to tak někdy přijde, já jsem delší dobu sama a ještě nejspíš budu a co já ve slabých chvílích navymýšlela za blbiny včetně mé první lásky, neb ji mám shodou okolností „na dosah“
to přejde, vydrž, běž si třeba nalakovat nehty, nebo přebrat trička v šatníku, prostě zabav hlavu nějakou činností.
@veronika67 pořád si říkám, počkej jak se budeš cítit ráno, když mu napíšeš..co ráno, vím,. že si nafackuju hned po tom co kliknu na odeslat…
@Janha já jsem čerstvě sama…a jsem z toho unavená…mám za sebou nepovedený rande, dalšího bejvalýho potkávám denně v práci…potřebovala bych odjet na pustej ostrov…proč myslíš, že budeš sama? máš pořád ráda svojí první lásku?
Holky, hlavu vzhůru, ten pravej jistě někde čeká
mě taky trvalo hoooodně dlouho než jsem na něj narazila, ale povedlo se, takže se to povede i vám
![]()
@veronika67
to jsou jen takový blbý chvilky..smutný…nejhorší je, když miluješ někoho, kdo není dobrý člověk…hlava ví, že s ním by ten život nebyl dobrej, ale srdce…uffff…nějak už nevěřím na pana pravého..
Tak já ještě dělala někdy to, že jsem napsala SMS bez vyplnění příjemce, uložila ji a přečetla si ji za pár hodin a když jsem ji chtěla pořád odeslat, poslala jsem ji, ale to se mi stalo jen jednou ![]()
Ne, já teď nejsem citově angažovaná u žádnýho chlapa, jen jsem s dcerou sama a ta je ještě malá a vlastně jsem s ní nonstop a to se pak těžko hledá, ledaže bych si na golfky rovnou pověsila ceduli s inzerátem ![]()
@Janha vidíš a já si říkam, že by mi bylo líp, kdybych měla aspoň dítě…mám neskutečnou krizi…čtu si naše starý zprávy…a mám neskutečnou chut mu napsat jak moc mi chybí, že bez něj vidím vše šedě, že ho miluju a chci ho zpět…to je tragický co?
buď ráda, že nejsi citově angažovaná!!!
@honeymoney a to zas ne…mam chlapů nějak plný zuby…nebo lépe řečeno těch špatných exemplářů ![]()
@Anonymní píše:
@Janha vidíš a já si říkam, že by mi bylo líp, kdybych měla aspoň dítě…mám neskutečnou krizi…čtu si naše starý zprávy…a mám neskutečnou chut mu napsat jak moc mi chybí, že bez něj vidím vše šedě, že ho miluju a chci ho zpět…to je tragický co?buď ráda, že nejsi citově angažovaná!!!
Tak to taky není žádná výhra, byt s prckem sama. Mne můžeš věřit
nikdo mě nevystřídá, jsem věčně urvana jak borůvka a krizi mám každý týden nejmíň jednu
čímž nechci říct, že bych měnila, za dceru bych dýchala, ale mužu srovnat sama a sama s dítětem a ta první varianta je rozhodně snazší. To vydržíš, nic nepis, ráno by ses tloukla do hlavy ![]()
@Janha mluvíš stejně jako moje mamka…myslela jsem po rozchodu, že jsem těhotná..a vím, že bych zůstala sama…tvrdila mi to co ty, že to není snadný..ale já byla hrdinka. Byl to planej poplach…
když já mam pořád v hlavě, že mě má rád…a že musím bojovat…díky za podporu.
Musíš být super silná!!!
Ahoj raději, omlouvám se, ale anonymně. Rozešli jsme se cca. před půl rokem po 3 letech vztahu, byli tam nějaké překážky z jeho strany (nevěděl, jestli chce dítě), odstěhovala jsem se a mezitím jsem měla 3měsíční známost, ale ta nedopadla, protože jsem stále myslela na bývalého přítele. Když se před týdnem ozval, že mi přiveze ještě nějaké věci, které jsem si u něj nechala, byla to příležitost, jak mu konečně po delší době napsat, co k němu cítím dodnes. Tak jsem mu to napsala. Na to on mi napsal, že teď je ve vztahu, ale asi mu to stejně nevyjde. A dnes mi napsal toto:
Ahoj, tak už sem taky sám, snad jsi taky spokojená, teď vím, co jsi zažívala se mnou, vše se mi vrátilo, mám totálně zlomené srdce, s ni bych rád měl dítě, chápu, že to asi ráda číst nebudeš…
Tak se ptám, proč mi takhle ubližuje?, přece to psát nemusel…

A jak se k tomu mám postavit, když ho mám pořád ráda?