Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Janha vidíš a já si říkam, že by mi bylo líp, kdybych měla aspoň dítě…mám neskutečnou krizi…čtu si naše starý zprávy…a mám neskutečnou chut mu napsat jak moc mi chybí, že bez něj vidím vše šedě, že ho miluju a chci ho zpět…to je tragický co?buď ráda, že nejsi citově angažovaná!!!
No rozhodně mu nepiš, nejlepší když za ním přijdeš řekneš promiň pak si klekneš a omluvíš se mu
![]()
@Anonymní píše:
@Janha mluvíš stejně jako moje mamka…myslela jsem po rozchodu, že jsem těhotná..a vím, že bych zůstala sama…tvrdila mi to co ty, že to není snadný..ale já byla hrdinka. Byl to planej poplach…
když já mam pořád v hlavě, že mě má rád…a že musím bojovat…díky za podporu.
Musíš být super silná!!!
Nemáš zač, silná musím být, nemám na výběr
ale ty taky, zvládneš tuhle krizovku a každý den to půjde o něco líp. To dáš
![]()
@Janha on byl první chlap, kterýho jsem uviděla a cítila uplně něco jiného. S ním jsem cítila, že chci dítě. Nechápu, že jsem se tak spletla…
@Anonymní píše:
Ahojte,jdu si spíš pro podporu než radu. Mám nějakej smutnej večer, probírám a rejpu se v minulosti a mám chuť kontaktovat bývalého přítele…chci slyšet, že je to hloupost a že ta chmurná nálada brzo přejde…
![]()
![]()
vymaž si jeho číslo, smaž zprávy.. proč se drásat? ono je to jako na houpačce.. jednou nahoru a jednou dolů.. nemá cenu to podporovat probíráním fotek mailů a zpráv
@Anonymní píše:
@Janha on byl první chlap, kterýho jsem uviděla a cítila uplně něco jiného. S ním jsem cítila, že chci dítě. Nechápu, že jsem se tak spletla…
tak si to odpusť..lidi se pletou dnes a denně…dělají chyby to je normální.. něco se tím naučíš a půjdeš dál..nebude to hned nebude to snadné, ale půjde to, čas otupí hrany…
@jdukolem houpačka, tos řekla přesně! číslo mam smazaný, fb, mail vše…jen ty zprávy nějak mi nejdou…já byla ok…ale on se nedávno ozval..a mě to hodilo na začátek všeho ![]()
@Anonymní píše:
@MartinKa36 to je ironie vid?já vím..vím, že se ponížím a jak..
neponížíš se ale budeš vypadat jako holka která neví co chce, asi bych tvou omluvu přijal ale bral bych tě jako potencionálně kazově zboží kterému kdykoliv může rupnout v bedně a dát mi košem, a očkem bych sledoval jestli jsi už opravdu dostala rozum.
@Anonymní píše:
Jo, to já si o otci me dcery myslela taky. Vem si ze mě příklad, že to mohlo dopadnout hůř
dcerku bych za nic na světě nevyměnila, ale díky mému špatnému výběru partnera, ačkoli on se hooodne dlouho a dobře pretvaroval, roste dcera bez otce. Tedy otce má, on se i zajímá, táta špatný není, ale nemá tu tradiční rodinu.
Holky mají pravdu, všechno smazej a jeho začni ignorovat, já když se potřebovala vyléčit z rozchodu, brala jsem to jako kdyby dotyčný zemřel.
@Anonymní píše:
@jdukolem houpačka, tos řekla přesně! číslo mam smazaný, fb, mail vše…jen ty zprávy nějak mi nejdou…já byla ok…ale on se nedávno ozval..a mě to hodilo na začátek všeho
dobré je připomenout si ten rozchod jako takový jaké to bylo a prč se tak stalo.. to tě vzpamatuje…
@MartinKa36 ja vim, co chci…chci, aby se ke me vratil!
@Janha je to drsny, ale asi mas pravdu. Proste si reknu, ze uz neni a hotovo. Ale boli to, jak cert! Zvlast, kdyz me kontaktuje…dnes je spousta deti, kteri nemaji tradicni rodinu. Urcite z ni nevyroste kvuli tomu spatny clovek. A co tyvis? Treba zitra narazis na nekoho, kdo se ti zalibi a citove se angazuje ![]()
@jdukolem tak to si radsi nepripominam. Bylo to ze dne na den! A to, co mi rekl mam v sobe doted! ![]()
@Anonymní píše:
@MartinKa36 ja vim, co chci…chci, aby se ke me vratil!
@Janha je to drsny, ale asi mas pravdu. Proste si reknu, ze uz neni a hotovo. Ale boli to, jak cert! Zvlast, kdyz me kontaktuje…dnes je spousta deti, kteri nemaji tradicni rodinu. Urcite z ni nevyroste kvuli tomu spatny clovek. A co tyvis? Treba zitra narazis na nekoho, kdo se ti zalibi a citove se angazuje
Každý rozchod má svoje fáze, které se bohužel můžou někdy opakovat, první je většinou šok, pak většinou nadchází fáze popírání (to nemůže být pravda, však se vrátí, až si uvědomí, že mě miluje apod.), pak bývá fáze vzteku (je to haj.zl, to mu nedaruju…), pak taky fáze smutku (kdy si to fakt obrečíš a nemáš na nic náladu a chceš aby se ten druhy vrátil) a pak konečně přichází poslední fáze a tou je fáze smíření
a ta přijde taky, jen si prostě musíš všechno odžít.
@Anonymní píše:
@jdukolem tak to si radsi nepripominam. Bylo to ze dne na den! A to, co mi rekl mam v sobe doted!
výborně čili je po té co sis na to vzpomněla celkem snadné nepsat ![]()
nebo ještě pořád ne?
@Janha mluvíš stejně jako moje mamka…myslela jsem po rozchodu, že jsem těhotná..a vím, že bych zůstala sama…tvrdila mi to co ty, že to není snadný..ale já byla hrdinka. Byl to planej poplach…
když já mam pořád v hlavě, že mě má rád…a že musím bojovat…díky za podporu.
Musíš být super silná!!!